smutne jest to że JT dalej pracuje w klubie i ma sie świetnie! Pokazuje innym że jest nie do ruszenia! a w nim jak wszyscy wiemy jest wszelkie źródło kłopotów Cracovii !
Co do Radomira to oceniam go przez pracę jaką wykonuje w klubie ponieważ w odróżnieniu od większości na tym forum po prostu go nie znam osobiście.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Widze, że sa tacy co to się im bardzo nie podoba wiceprezes. Tak się im nie podoba, że gonią do GazWybu i donosza, plotą i pierdolą 3 po 3. Dziś wyssali z brudnego palucha (albo czegoś innego), że RmSzar jest bliski zwolnienia. Oczywiscie maja nadzieje, że wywołają wilka z lasu i temat "zacznie chodzic". No to wam powiem, popierdółki. Doskonale wiemy co za świnie ryją pod wiceprezesem. Jakkolwiek sie wam to nie podoba, RMSzar ma poparcie wiekszości kibiców i zakulisowe gierki nic wam nie dadzą, a może się skonczyć totalną awantura, której nie chcecie. To samo się tyczy pozytecznych idiotów.
Aha, na posadę w Cracovii zaden z Was nie ma co liczyć, jak bardzo nie czołgalibyście sie wokół ludzi w klubie. Gwarantuję.
Po prostu polskie piekiełko - to się "w pale nie mieści".
Trzymaj się Radomir !
chcemy Witkowskiego
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcemy Witkowskiego
prezes na pewno by spełnił Twoją prosbę, ale aktualnie przebywa na urlopie i z tego co się orientuję to żona nie zezwoliła na zabranie ani komórki, ani laptopa.
z resztą tam gdzie obecnie przebywają nie ma zasięgu :)
Ma laptopa i zasięg:)
leszeczek Napisał(a):
> Ma laptopa i zasięg:)
ooo, zawracasz du.p.ę prezesowi na urlopie?
Cracovia Kraków Napisał(a):
> Widze, że sa tacy co to się im bardzo nie podoba
> wiceprezes. Tak się im nie podoba, że gonią do
> GazWybu i donosza, plotą i @#$%&ą 3 po 3. Dziś
> wyssali z brudnego palucha (albo czegoś innego),
> że RmSzar jest bliski zwolnienia. Oczywiscie maja
> nadzieje, że wywołają wilka z lasu i temat
> "zacznie chodzic". No to wam powiem,
> popierdółki. Doskonale wiemy co za świnie ryją
> pod wiceprezesem. Jakkolwiek sie wam to nie
> podoba, RMSzar ma poparcie wiekszości kibiców i
> zakulisowe gierki nic wam nie dadzą, a może się
> skonczyć totalną awantura, której nie chcecie.
> To samo się tyczy pozytecznych idiotów.
>
> Aha, na posadę w Cracovii zaden z Was nie ma co
> liczyć, jak bardzo nie czołgalibyście sie
> wokół ludzi w klubie. Gwarantuję.
Cracovia Kraków, a nie Kr.a.k.owj.a !!!
A może śpiewajmy na dopingu "Radomir Szaraniec musi odejść" wtedy nikt go nie ruszy :D A Jakubkowi dajmy 100% poparcia ^^
Taaa i na złość wezmą to na serio - chyba byś tego nie chciał.
Mam pytanie do Matecznego i Malca vel SMalca. O co wam chodzi Panowie? Bo to co robicie to istne mataczenie i smalcownictwo. Gdzie tu u was Tylko Pasy i Tylko Nasze dobro?
przecież Ci nie odpowiedzą. Alex ma bana, red. Malec już od dawna tu nie pisuje, a jego rzecznik też stąd wyleciał. btw. trzy precyzyjne bany i mam najspokojniejsze 24 h na forum od dawna.
Nie wiem, czemu akurat te 2 osoby miałyby ryć pod Rmszarem i czemu GW miałaby ich informacje traktować jako miarodajne?
Takich "faktów prasowych" było już trochę i - zwłaszcza gdy źródłem była wiadoma gazeta, niewiele z tego wynikało. Sezon jest ogórkowy i to również tłumaczy wiele.
Ale jeżeli wiceprezesa trzeba naprawdę bronić, to ode mnie ma 1oo% poparcia.
Ode mnie też poparcie.
http://www.tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/238-trybuny-murem-za-wiceprezesem
Trybuny murem za Szarańcem.
Bardzo sensowny wpis, czy mógłbyś Radku podesłać ten link do redaktora Stanisława Malca aby umieszczono go na popularnym serwisie o tematyce pasiastej czyli TerazPasy. Skoro zależy im na Cracovii i rozwoju klubu oraz posiadania przez kibiców swojego człowieka w zarządzie stanowiącego przeciwwagę dla Jakuba Tabisza to na 100% będą chcieli aby ta informacja dotarła do jak najszerszego grona kibiców Cracovii.
Szarańca broni, to co robi czyli np :
- załatwienie części transferów, których domagał się Stawowy
- internetowa sprzedaż karnetów
- Nike ubierający kopaczy
- poprawa nastrojów na trybunach
Oczywiście, te czynności są za zgodą JF i przy współudziale Tabisza. Jest jeszcze wiele do zrobienia, np. w kwestii prawidłowego rozwoju dla drużyn młodzieżowych. Ale powolutku, powolutku do przodu.
Czyli to nie jest poparcie "kilkudziesięciu znajomych, którym nawija makaron na uszy" tylko raczej całych trybun? :)
Brawo STC!!!
Myślę że Profesor po tym meczu zrozumiał co zrobił zatrudniając Radka w klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)