A co to ma do tego tematu ?
Filipiak vel Comarch jest jednym i drugim.
Może być tak jak teraz większościowym akcjonariuszem i sponsorować klub albo być tylko większościowym akcjonariuszem i nie sponsorować lub na odwrót.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
ok. 10 ostatnich postów w tym wątku to czysty spam
szaleniec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czytam w Dzienniku Polskim, że Włosi będę
> trenować na boisku Górnika Wieliczka czy to
> oznacza, że zrezygnowali z Cracovii?
Umieszczenie tego głupawego pytania akurat w tym wątku to tak przypadkiem, czy kolejna nieudolna próba wbicia szpilki Radkowi?
Mam prosbe.Mysle ze juz czas i pora zabrac glos w sprawie hokeja w naszym klubie i nie chowac glowy w piasek.
Mamy miesiac po sezoni, powoli czas zaczynac przygotowania do nastepnego(czytaj polowa maja) a u nas raptem 10 hokeistow z kontraktami. s
Poderzewam ze general sie wylal cieplym moczem na hokej ale jakies plany co do tej dyscypliny chyba w klubie sa bo podchodzi on pod struktury jego funkcjonowania.
Uprzejmie prosze o zabranie glosu jaki los czeka ta dyscypline.
Ktos zaraz napisze ze czekamy na pilke co sie stanie ale pilka konczy sie w maju czyli w okresie gdzie najlepszi"zawodnicy"maja juz spokojne kontrakty w innych klubach zapewnione.
Owszem znamy to z poprzednich sezonow ze po co teraz podpisywac skoro tak czy siak nie graja wiec poczekajmy bo miesiac wyplat zawodnikow ureguluje jakubkowe slupki w miesiacu kwietniu.
Z powazaniem:
KruszynaKSC
KruszynaKSC Napisał(a):
> Mam prosbe.Mysle ze juz czas i pora zabrac glos w
> sprawie hokeja w naszym klubie i nie chowac glowy
> w piasek.
> Mamy miesiac po sezoni, powoli czas zaczynac
> przygotowania do nastepnego(czytaj polowa maja) a
> u nas raptem 10 hokeistow z kontraktami. s
> Poderzewam ze general sie wylal cieplym moczem na
> hokej ale jakies plany co do tej dyscypliny chyba
> w klubie sa bo podchodzi on pod struktury jego
> funkcjonowania.
> Uprzejmie prosze o zabranie glosu jaki los czeka
> ta dyscypline.
>
Prawdopodobnie już sobie odpowiedziałeś na to pytanie, czyli będzie jak z piłką. Za jakieś 2 lata walka o utrzymanie w hokejowej elicie, a później ciąg dalszy syfu, który od 4 LAT nam serwuje duet prezesowski J.F, J.T w piłce. Tyle w skrócie...
4 dni później
RmSzar z Facebooka pasy.tv, o dyrektorze sportowym: "W ostatnim wywiadzie mówiłem, że mam nadzieję, że w ciągu miesiąca, ale sprawy nie potoczyły się tak, jak wtedy wyglądało. Choć cały czas jestem z tą osobą w kontakcie i nawet kilka nazwisk zawodników dzięki niej mam w notesie". czyli - tak se myślę - kandydat jest, a jeśli jeszcze go nie zatrudniono, to znaczy, że [i]ktoś[/i] nie dał zielonego światła.
nie zazdroszczę Radkowi, oj nie zazdroszczę.
Niekoniecznie, mogło być tak, ze dobry kandydat był zdecydowany objąć tę funkcję, ale po roztrwonieniu szans na godne utrzymanie (już po przegranych z Pasieką meczach u siebie?) może wziął na wstrzymanie, bo nie chce pracować dla 2-ligowca?
http://www.filmweb.pl/film/Sam+przeciw+wszystkim-1998-104068
Co gorsza odtyczy to i "Krakowii" i Cracovii...
docent Napisał(a):
> Niekoniecznie, mogło być tak, ze dobry kandydat
> był zdecydowany objąć tę funkcję, ale po
> roztrwonieniu szans na godne utrzymanie (już po
> przegranych z Pasieką meczach u siebie?) może
> wziął na wstrzymanie, bo nie chce pracować dla
> 2-ligowca?
Drogi docencie, doceniam Twoją forumową aktywność, wiele sensownych postów i nie psuj tego wrażenia bezsensowną gdybologią nie mającą oparcia w faktach.
NIE WIESZ? NIE PISZ... niech to motto przyświeca temu naprawdę ważnemu wątkowi.
Albo jeszcze swoich umów nie rozwiązał, albo coś jeszcze innego. Dlatego nie ma sensu doszukiwać się ukrytych treści, bo zaraz będzie jak z fuzją. Natomiast spieszę wyjaśnić, że Cracovia obserwuje różnych zawodników, także i tych wypożyczonych. Nie jest tak, że nikt nic nie robi.
Wiecie, że mamy kilku młodych, powoływanych do młodzieżowych reprezentacji Polski?
Część wie część nie wie....
problem jest natury innej...
Po ostatnich 4 sezonach poziom zaufania
do właściciela
do zarządu
do drużyny
do wszelakich sztabów medycznych/trenerskich itp...
zszedł nawet nie do zera ale do wartości mocno ujemnych. Coś jak w giełdowej bess-ie.
Niemal nikt już nie zwraca najmniejszej uwagi na jakiekolwiek dobre wiadomości...
Zresztą kto tu na forum z ręką na sercu przyzna ,że wierzy iż po spadku zostanie zbudowana drużyna na awans?
Jak rozmawia się z ludźmi to raczej widzą ciężką walkę o utrzymanie przyszłej wiosny...
...taki przerażająco niski jest poziom zaufania ,że MKS jest dobrze zarządzany ."Wielicka" na to dobrze sobie zasłużyła
i naprawdę będzie musiał odnieść kilka poważnych sukcesów aby to się zmieniło.
Powodzenia a nade wszystko sprowadzaj kompetentnych ludzi do Klubu o ile się da.
Khalid Napisał(a):
> Zresztą kto tu na forum z ręką na sercu
> przyzna ,że wierzy iż po spadku zostanie
> zbudowana drużyna na awans?
> Jak rozmawia się z ludźmi to raczej widzą
> ciężką walkę o utrzymanie przyszłej
> wiosny...
Forumowicz TEODOR jest przekonany, że awansujemy z palcem w dupie
> ...taki przerażająco niski jest poziom zaufania
> ,że MKS jest dobrze zarządzany ."Wielicka" na to
> dobrze sobie zasłużyła
Radek to nie "wielicka"
Aston1906 Napisał(a):
>
> Radek to nie "wielicka"
Piszę o ostatnich 4-ch latach, nie 4-ch miesiącach.
drogi Khalidzie, ponieważ Cię znam już trochę ;) i b.szanuję, dlatego ku podniesieniu serca
- wygrywamy z Widzewem - już dzisiaj
- wygrywamy piłkarsko i gonimy burków w azylu
- wygrywamy z Ruchem
- i na koniec mały remisik z Bełchatowem
RSz sprowadza dobrych grajków na przyszły sezon. Tabisz staje się osobą pożądaną w klubie załątwiając nowe kontrakty a Boss przestaje słać wiadomości, dając wolność w decyzjach a na strategiczne odpowiada SZYBKO TAK. Kibice się kochają a w przyszłym sezonie walczymy o puchary :)
Ale miałeś piękny sen ian'ie:D
rmszar Napisał(a):
> Wiecie, że mamy kilku młodych, powoływanych do
> młodzieżowych reprezentacji Polski?
A skąd to niby mamy wiedzieć, z Radia Wolna Europa?
A swoją drogą to jest to wiadomość podobna do tej z lat sześćdziesiątych " co prawda podrożało mięso, ale za to potaniały lokomotywy".
ian thorpe Napisał(a):
> drogi Khalidzie, ponieważ Cię znam już trochę
> ;) i b.szanuję, dlatego ku podniesieniu serca
> - wygrywamy z Widzewem - już dzisiaj
> - wygrywamy piłkarsko i gonimy burków w azylu
> - wygrywamy z Ruchem
> - i na koniec mały remisik z Bełchatowem
>
> RSz sprowadza dobrych grajków na przyszły sezon.
> Tabisz staje się osobą pożądaną w klubie
> załątwiając nowe kontrakty a Boss przestaje
> słać wiadomości, dając wolność w decyzjach a
> na strategiczne odpowiada SZYBKO TAK. Kibice się
> kochają a w przyszłym sezonie walczymy o puchary
> :)
Skądinąd wiem, że Pan Ian nie pije. W takim razie to musiało być zatrucie czadem ;)
sterby Napisał(a):
---
> A skąd to niby mamy wiedzieć, z Radia Wolna
> Europa?
Myślałem, że tu jest cała masa forowiczów doskonale poinformowanych, co w klubie piszczy. Do tego pasiaste media mamy. Nie podają takich informacji?
> A swoją drogą to jest to wiadomość podobna do
> tej z lat sześćdziesiątych " co prawda
> podrożało mięso, ale za to potaniały
> lokomotywy".
Taką informacją byłoby: w I lidze jest lepiej, bo więcej meczów się gra.
Doskonale poinformowani forumowicze nie powinni zwalniać Klubu od uprawiania polityki informacyjnej.
Kibic (klient) niedoinformowany to kibic podatny na manipulacje i plotki, także sfrustrowany.
Ja wiem, że wiceprezes ma na głowie mnóstwo bardzo ważnych rzeczy, ale być może teraz rozgrywa się walka o frekwencję w przyszłym sezonie. To chyba jednak ważne czy będzie nas chodzić 3 czy 7 tysięcy?
Fajnie pogadać z Wiceprezesem przy porannej kawie ;)
Pewnie:)
Jednak jesteśmy jedynym w swoim rodzaju Klubem na świecie.
Ba...parę lat temu można było spokojnie iść na
juniorków i cały mecz pogadać z właścicielem o piłce i Klubie.
Pamiętam kiedyś mecz młodszych z Wawelem jak było nas 5-u.
3 emerytów , ja omc emeryt i multimilioner od IT...
Generalnie J.Filipiak miał wszelkie dane aby zostać jednym z najbardziej fanatycznych i skutecznych prezesów w historii Pasów (coś jak pamiętny prezes Atletico , czy ten komputerowiec od OL) cóż losy zrządziły inaczej i teraz jest jakby z boku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)