3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Eeee tam, taki syf oglądacie? Chelsea-Liverpool,
> to jest to.
dokladnie ;)
-
-
Pozostałe spotkania 14 kolejki
rmszar Napisał(a):
> Fatalnie dla nas. Górnik 3 punkty i zwiększa
> dystans z 5 do 8 punktów.
Dokładnie.
wprost KOSZMARNY w temacie "nasza walka o utrzymanie".
rmszar Napisał(a):
> Fatalnie dla nas. Górnik 3 punkty i zwiększa
> dystans z 5 do 8 punktów.
a kolega jeszcze wierzy w cuda?
Black cat- zasadniczo, jeśli chodzi o moje wyznanie, to faktycznie- wierze w cuda.
Jeśli zaś chodzi o kwestie utrzymania, to staram się trzeźwo na pewne sprawy spoglądać. Najprawdopodobniej pierwszym spadkowiczem będzie ŁKS (choć muszę jeszcze dokładnie przeczytać regulamin rozgrywek w kwestii tego, co się dzieje po wycofaniu jednej drużyny z rozrywek). Walkę o utrzymanie stoczymy z BOT'em, Lechią i raczej Górnikiem. Nasza sytuacja jest jeszcze, mimo wszystko, lepsza od tej z zeszłego roku.
Mądrzejszy będziemy po zakończeniu rozgrywek w tym roku.
co nie którzy już pozapominali jak Kazek nam pomógł jak grał u nas, a że grał w wiśle to dziwne żeby w takim meczu był za Górnikiem....
porażka Wisły zAWsze będzie mnie cieszyła niezależnie od okoliczności, jak sie mamy utrzymac to sami a nie na niepowodzeniach Górnika, ŁKSu czy innych zainteresowanych
Ja nie mówię, że mnie nie cieszy, tylko mówię, że z punktu widzenia naszego utrzymania w tym kolejce SAME FATALNE wyniki. Może poza porażką Lechii.
Masz rację elDuce co do Kazka. Wystarczy zresztą włączyć sobie ostatnie derby i posłuchać jak Kazek komentuje. W sumie obiektywny komentarz nie bez bardzo życzliwej reakcji na strzeloną bramkę, wspaniałe trybuny i radość z pomeczowego zwycięstwa.
Eeee tam gadacie, przecież właśnie nasz konkurent w walce o utrzymanie właśnie przegrał i mamy z nimi pozytywny bilans :)
Dokładnie!
Utrzymać się swoimi siłami, a nie patrzeć na to żeby gwardia wygrywała z innymi !!!
Każda ich porażka to w jakimś sensie nasz zysk
Wlasnie widzialem bramke Wolskiego z Legii i poprostu majstersztyk.Gosc gra az milo patrzec.
Wolski jak Wolski, ale co Ljuboja ma kręciołe, chce go u nas w składzie i to bardzo
Wolski, Borysiuk, Rybus, wkrótce pewnie kolejni... Ale lepiej sprowadzać szrot z zagranicy. A pewnie za jedną roczną pensję takiego cienkiego bolka przez rok, albo i dłużej można by utrzymać kilka grup młodzieżowych na przyzwoitym poziomie. Myślę, że w przyszłości plony by się zebrało :)
jestescie jebnieci, byla "produkcja pilkarzy netto" to sie smialiscie z Profesora, a chcieliscie tylko z zagrnicy sciagac, a teraz "chcemy produkcji pilkarzy netto", a z zagranicy gosci wyjebac.
kkk_84 - trafiłeś w sedno
portale podały, że dzisiejszy mecz przy Reymonta obserwowało 15 830 kibiców.
obserwowałem i ja i smiem twierdzić, że była tam najniższa frekwencja w obecnym sezonie.
na moje oko 9 - 10 tys widzów. z Górnikiem oczywiscie.
kkk_84 Napisał(a):
> jestescie jebnieci, byla "produkcja pilkarzy
> netto" to sie smialiscie z Profesora, a
> chcieliscie tylko z zagrnicy sciagac, a teraz
> "chcemy produkcji pilkarzy netto", a z zagranicy
> gosci wyjebac.
Problem w tym , że najlepszy jest mix- przezciez bez Ljuboji, radovica, Kuciaka- młodzi z Legii też by grali gorzej.
black cat Napisał(a):
> portale podały, że dzisiejszy mecz przy Reymonta
> obserwowało 15 830 kibiców.
> obserwowałem i ja i smiem twierdzić, że była
> tam najniższa frekwencja w obecnym sezonie.
> na moje oko 9 - 10 tys widzów. z Górnikiem
> oczywiscie.
dokładnie, ale oni zawsze mają podaną zawyżoną frekwencję.
Po co mieliby zawyzac- duzy stadion mają to optycznie gorzej wygląda. na następnym będzie ich jeszcze mniej
Kkk ale to musi być produkcja wyrobu o nazwie piłkarz a nie piłkarzypodobnych jak było wcześniej i zapewne stąd narzekania, że chcą dobrych z zagranicy. Tak na prawdę wypłynął na szerokie wody tylko Klich o ile dobrze pamiętam a to mało.
kkk_84 Napisał(a):
> jestescie jebnieci, byla "produkcja pilkarzy
> netto" to sie smialiscie z Profesora, a
> chcieliscie tylko z zagrnicy sciagac, a teraz
> "chcemy produkcji pilkarzy netto", a z zagranicy
> gosci wyjebac.
Dokładnie KKK, podpisuję się pod tym obiema rękami.
Jakie były żarty i kpiny z produkcji piłkarzy netto i lament, że nie sprowadzamy nikogo z zagranicy, A teraz zgrzyty zębami, że dzięki szkółce piłkarskiej i warszawskiej produkcji piłkarzy netto Legia buduje potęgę piłkarską na skalę krajową na następne kilka/kilkanaście lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)