Lewy obrońca dalej kontuzja....a Radomski zszedł pod koniec treningu -pachwina....może go doprowadzą do zdrowia.
Hesdeya raczej NIE...:(
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mi ten cały Przedwojenny pachnie jakąś
> grubszą
> > prowokacją.
> >
> > Pojawił się ni z gruchy ni z pietruchy (w
> > dodatku przed derbami ) i jest mega aktywny, a
> > wydaje się wręcz niemożliwe, by facet po
> 70-tce
> > tak szybko oswoił się z internetem.
> >
> > Ale to jeszcze jakoś by uszło, przede
> wszystkim
> > swoim stylem pisania coraz mniej przypomina
> > gościa w swoim wieku.
>
>
>
> jak mogliscie sie zlapac na tekst ze jest
> dziadkiem i dopiero ogarnia internet ? na forum
> jest zarejestrowany ponad 6 lat
>
>
> Przedwojenny wypad do siebie na forum
Ja jestem u siebie-nie wiem jak TY.
Poza tym nie jestem dziadkiem i internet mam ogarnięty od 1995 roku-czyli już 15 lata będzie jak pierwszy raz siedzieliśmy na Politechnice i jeszcze na windowsach 95.
Także dla Ciebie jak ktoś urodził się przed 1960 rokiem to już jest dziadkiem-gratuluje podejścia...
Tutaj mialem inny nick-ale teraz mam ten. Nie ważne zresztą.
Przykre jest to, że na nszym forum jest tyle wtyczek ubeckich.
Więc piszcie na temat a nie czepiajscie się fanów Cracovii i co najważniejsze zamiast oczerniać ludzi na forum należałoby wystawic warte przed łazienkami na sekotrze gosci-ubecja nie widziała nigdy takicj wynalazków jak ogrzewacze wody, zlewy-nie mówiąc o kablach w ścianie-w końcu to kablociągi. Dodatkow będa chcieli się dożywić tynkami ze ścian-trzeba tam postawić wartę http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Pseudokibice-Wisly-i-Lechii-zdemolowali-stadion-Cracovii link pokazujący co robią troglodyci gdy zobaczą takie nowoczesne wynalazki jak krany czy zlewy
Kubo czy aby napewno piszesz prawde ?
I nie kłóćmy się. Derby już jutro-pokażmy dobry doping a nie ciągle jakieś frakcje się robią; ten od Kuby ten od Profesora itd. Jesteśmy wszczyscy Cracvoią i niedziela będzie nasza. Po meczu wszyscy na rynek i KULTURALNIE świętujemy zwycięstwo.
Pozdrawiam.
Przedwojenny Napisał(a):
> Poza tym nie jestem dziadkiem i [b]internet mam
> ogarnięty od 1995 roku[/b]-czyli już 15 lata będzie
> jak pierwszy raz siedzieliśmy na Politechnice i
> jeszcze na windowsach 95.
Ciekaaaaawe. Internet ma "ogarnięty" od 15 lat, ale nie do końca, gdyż....
Przedwojenny Napisał(a):
> [b]JAk to się ogląda w ogole?[/b] Pomóżcie mi staremu
> kibicowi Cracovii. Chciałbym to na telewizorze
> oglądać-jak to zmienić żeby to było w
> telewizorze. Jerzy.
(wątek "Cracovia w TV internetowej", post z 28 paź 2011 - 17:42:01)
Przedwojenny Napisał(a):
> Także dla Ciebie [b]jak ktoś urodził się przed
> 1960 rokiem to już jest dziadkiem[/b]-gratuluje
> podejścia...
Hmmm, przed 1960? To zdecydowanie nie każdy, chyba, że:
Przedwojenny Napisał(a):
> Dzisiaj REKORD FREKWENCJI W HISTORII POLSKI.
> WE WROCŁAWIU 42 tyś ludzi na meczu ligowym. Nie
> lubię Ślaka ale szacunek ode mnie, od Jerzego,
> dla Wrocławian. [b]PAmietamWrocław z 1946[/b]-gruzy,
> wielkie pobojowisko-wszędzie smród,
> rozkładające sie ciała niemieckich zołnierzy.
> Dzisiaj po tylu latach pobija rekord w historii
> polskiej piłki ligowej. Jerzy.
(wątek "Pozostałe spotkania 12 kolejki", post z 28 paź 2011 - 17:37:57)
PODSUMOWUJĄC:
Przedwojenny Napisał(a):
> Przykre jest to, że na nszym forum jest tyle
> wtyczek ubeckich.
Pełna zgoda, dlatego wnioskuję, by jedną z tych wtyczek - tę rzekomo "przedwojenną" odciąć od prądu. Knurze - do roboty!
Rocznik 1940. Wkleję tu zdjęcie dowodu jak chcesz.
Pamietam Wrocław z 1945-1948. Jako dziecko ojciem był lekarzem i przez trzy lata mieskaliśmy we Wrocławiu-na tzw. ziemiach odyskanych. Od 1950 roku w Krakowie. Ulice też mam podać?
Zajmijmy sie Cracovią nie mną.
I przestańcie strugać wariata, ze jak ktoś jest po ukończeniu 60 roku życia to ma siedzieć i Radia MAryja słuchać. Jak to powiedział Jóżef Pilsudski-Naród wspaniały tylko ludzie kurwy. Też dla Ciebie będzie to prowokacja bo tak nie mógł powiedzieć pan po 50tce.
To jest życie a nie playstation!.
Jutro wszyscy na derby. Pozdrawiam.
Przedwojenny Napisał(a):
> Rocznik 1940. Wkleję tu zdjęcie dowodu jak
> chcesz.
Dajesz pan. Sprawdzimy jeszcze przed nieuchronnym banem jak sobie radzisz w Photoshopie.
Jestem po lekturze wczorajszego PS'a, i się pytam jak my mamy wygrać te derby jak Naszego kochanego klubu nie stać na wypranie dresów naszych zawodników? W Przeglądzie napisali, o tym że prąd nie było, pralki nie działały i w związku z tym zawodnicy trenowali w.... sali konferencyjnej, aby się nie przeziębili na polu. Kraków to nie NY, ale mamy tu chyba ze 100 pralni, nie stać Tabisza na to żeby stroje były wyprane!?
edit: Znalazłem wydanie internetowe piątkowego PS, oto fragment:
[i]Ale jak tu nie myśleć, skoro zawodnicy nie mieli w czym trenować. Klub dotknęła awaria prądu i przestały działać pralki. Z dnia na dzień zaczęły piętrzyć się stosy brudnych ubrań treningowych. W końcu zabrakło czystych strojów. ? Brzmi absurdalnie, wiem ? mówi jeden z zawodników. ? Zamiast na boisku, musieliśmy robić trening siłowy w sali konferencyjnej, bo nie było czystych bluz. Trenerzy nie chcieli, żebyśmy się przeziębili.
Może w tym należy upatrywać domowej indolencji Pasów? Jak mają wygrywać na własnym stadionie, skoro nie mogą na nim trenować? A nie mogą, bo w klubie brak czystych strojów. I koło się zamyka.[/i]?
Ten klub to organizacyjne dno ... jeszcze sie do tego nie przyzwyczailiscie ? :)
Nooooo ale najwazniejsze ze najbardziej medialny !!
Nie ważne, że gramy w usranych ciuchach, ważne że o tym napiszą?: )
czamu nie bylo pradu ?
Tabiszowi się słupki nie zgadzały i wyłączył.
po uważnej lekturze postów przedwojennego pana Jerzego orzekam bana i zalecam turnus w sanatorium na uspokojenie nerwów.
W końcu! Dzię-ku-je-my!
3lvis Napisał(a):
> W końcu! Dzię-ku-je-my!
+1 :)
3lvis
kkk_84 ,Aston1906,Zibiland ,mknacylopez
awaria
Jim,rmszar,Khalid
Ave ja (czytaj calder) AlexMateczny
Trenerem Santo, dyrektorem sportowym potter i nie ma na nas mocnych. Skład wybrany na podstawie formy. Ave ja strzela trzy gole a reszta ile chce. Tylko błagam Cię Jim... podawaj mi piłki:)
A tak serio to nie ważne kto zagra. Jazda z nimi!
calder Napisał(a):
> 3lvis
> kkk_84 ,Aston1906,Zibiland ,mknacylopez
> awaria
> Jim,rmszar,Khalid
> Ave ja (czytaj calder) AlexMateczny
>
>
> Trenerem Santo, dyrektorem sportowym potter i nie
> ma na nas mocnych. Skład wybrany na podstawie
> formy. Ave ja strzela trzy gole a reszta ile chce.
> Tylko błagam Cię Jim... podawaj mi piłki:)
>
> A tak serio to nie ważne kto zagra. Jazda z nimi!
Zaraz zaraz , jak trenowałem kilka lat u Mariana Pomorskiego na Wandzie to zrobił ze mnie "forsztopera"
więc tam prosze mnie ustawiać panie menago calder.:):)
to chyba ja ustalam skoro jestem trenerem? Awaria na rozgrywającego niech nam pokaze jak sie tam gra bez kręcenia kółeczek :D
A ja zawsze byłem bramkarzem, w dodatku jak mam tworzyć zgraną parę stoperów z Zibilandem, skoro nie tylko nigdy razem nie graliśmy w piłkę, ale w ogóle się osobiście nie znamy? :D
Astonie! Damy rady...ja też bramkarz....póżniej siatkarz ...więc coś zostało z podskakiwania ;)....
Czy znamy si ę czy nie znamy ,czy gramy na swoich ulubionych pozycjach czy nie to i tak [b]TRENEJRO[/b] ma zawsze rację... :D
Motywować się mamy sami....
Wygramy ,wygramy,wygramy.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)