Na złość mamie nie odmrozimy sobie uszu.
-
-
[WIKTORIA]13 kolejka - Święta Wojna !!! Cracovia - GTS Wisła Kraków (6.11.2011 godz.17.00)
Czuję, że będzie dobrze i Cracovia będzie królowac w Krakowie. Cracovia to Kraków!
Kablociągi się nie podniosą bo tych klęskach z Bielskiem i Fulham.
Zaraz, zaraz. A ile my byśmy przegrali z Fulham ?
Takie pytanie na ostudzenie emocji, po raz kolejny apeluję o jakiś racjonalizm w wypowiedziach.
Znowu niepoprawni optymiści pompują balon przed derbami a potem będzie płacz i zgrzyty zębami.
GTS mimo, że przegrał 4-1 z Fulham to grał lepiej niż my we wszystkich meczach ligowych razem wziętych.
Bo tu jest Cracovia. A tam jest Wisła. Jeżeli nie widisz różnicy to zaporaszam do Gtsu.
Cracovia to coś więcej niż klub, możesz tego nie rozumieć....
Grała lepiej Wisła? HAHA. Bramki na Stamford Bridge chcieli strzelać, pewnie kilka strzelili...
Pogrom 1-4 , a Ty mówisz, że Wisła dobrze grała...
Ty forum nie pomylileś przypadkiem?
Dzięki, z zaproszenia nie skorzystam.
Ale skoro tam zapraszam to znaczy, że stamtąd ..... hehehe.
A miłość do Cracovii nie powinna przesłaniać realiów. Trzeba twardo stąpać po ziemi i obiektywnie oceniać szansę na zwycięstwo a nie bujać w obłokach.
Przedwojenny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo tu jest Cracovia. A tam jest Wisła. Jeżeli
> nie widisz różnicy to zaporaszam do Gtsu.
> Cracovia to coś więcej niż klub, możesz tego
> nie rozumieć....
>
> Grała lepiej Wisła? HAHA. Bramki na Stamford
> Bridge chcieli strzelać, pewnie kilka
> strzelili...
> Pogrom 1-4 , a Ty mówisz, że Wisła dobrze
> grała...
> Ty forum nie pomylileś przypadkiem?
Człowieku pieprzysz jak potłuczony, przepraszam ale nie mogłem tego inaczej nazwać.
Kto mówi, ze grali lepiej niż Fulham, ale grali wystarczająco dobrze, żeby naszym "orłom" włożyć dwójkę-trójkę, chyba nie masz co do tego wątpliwości. Kwestią dyskusyjną jest, czy wytrzymają drugi taki mecz na takiej agresji. Ale jak tak się stanie to niestety musimy liczyć na jakiś stały fragment, cud. Także odpuść sobie ten bełkot.
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
> strasznie miękki ten protest
ty możesz protestować twardo, droga wolna (najlepiej z sektora dla gości)
Na jakiej agresji? Co Ty opowiadasz? Wisła po raz kolejny zhańbiła Polskę na arenie miedzynarodowej(już nie chcę wyliczać po raz który) a Ty o jakieś agresji opowiadasz...
Pojedziemy z kablociągami aż Maskant na rowerze bedzie wracał do Niderlandów...
Liczę na Saidiego, Andrzeja; może Żytko się obudzi i będzie dobrze-TYLKO CRACOVIA.
Przedwojenny Napisał(a):
> Na jakiej agresji? Co Ty opowiadasz? Wisła po raz
> kolejny zhańbiła Polskę na arenie
> miedzynarodowej(już nie chcę wyliczać po raz
> który) a Ty o jakieś agresji opowiadasz...
Shańbiła, nie shańbiła można się spierać, czy porażka drużyny polskiej z drużyną z premiership to hańba, wstydliwe porażki to były z Levadią, Karabachem, a to tak jak napisali na weszło - normalka, ot poziom polskiej skopanej.
> Pojedziemy z kablociągami aż Maskant na rowerze
> bedzie wracał do Niderlandów...
> Liczę na Saidiego, Andrzeja; może Żytko się
> obudzi i będzie dobrze-TYLKO CRACOVIA.
Ok, masz swoje optymistyczne zdanie, szanuje to. Liczysz na Żytkę, ledwo powstrzymuję śmiech - ale szanuję. Liczysz na Andrzeja, któy szczyt formy ma już dawno za sobą - OK. Tylko proszę nie płacz jak dostaniemy manto, bo byłoby to mocno dziwne i świadczyłoby niezbicie o rozchwianiu emocjonalnym.
Wisła przegrała 4-1, ale swoje okazje miała (2 Kirma z pierwszej połowy, słupek Jalliensa), także wynik jest w małym stopniu adekwatny do tego, co działo się na boisku.
Ja tego nie rozumiem-rozumiem, ze na forum kablociągów ludzie mogą mieć przeprane mózgi ale jesteśmy na forum CRACOVII.
Co z tego, że miała okazję i ostrzeliwała bramkę na Stamford Bridhe-szczególnie Kirm, pewnie z kilka goli strzelił...powinni mu zaliczyć....
W piłce liczy się wynik- a 1-4 to pogrom, chcecie czy nie. Choćby GTS miał sto okazji i posiadanie piłki 99 procent-jeżeli przegral 1-4 to jest pogrom.
I tyle w temacie. Brońcie sobie tu GTS-u i piszcie, że zagrał wspaniale...
Dla mnie liczy się tylko Cracovia.
19Rudi06 Napisał(a):
> Cracovia - zWisła Kraków, godz. 17:00, sędzia:
> Dawid Piasecki (Słupsk)
>
>
> Ten sam który sędziował derby na SS gdy
> zremisowaliśmy po samobójczej bramce Jopa
> i wybiliśmy burkom z głowy Mistrza;)
I ten sam z którym w ostatnich latach bilans meczów wygląda następująco:
Kolejno: (zwycięstwa-remisy- porażki)
Cracovia: 0-2-5
Rzeka: 5-5-0
[b]Pasieka przed Derbami [video[/b]):
http://kiks.tv/2011/11/trener-cracovii-przed-184-derbami-krakowa-nie-chce-podgrzewac-atmosfery/
[b]Maaskant przed Derbami [VIDEO]:[/b]
http://kiks.tv/2011/11/trener-wisly-przed-184-derbami-krakowa-jestem-zaskoczony-pozycja-cracovii-maja-silny-zespol/
Przedwojenny widzę, że lubisz oglądać i analizować mecze rzeki i czytywać tamtejsze forum.
Przedwojenny Napisał(a):
> I tyle w temacie. Brońcie sobie tu GTS-u i
> piszcie, że zagrał wspaniale...
> Dla mnie liczy się tylko Cracovia.
Przestań już dziadku pierd.... od rzeczy bo nikt tu nie broni GTS-u tylko trzeźwo patrzy na potencjał i grę obu drużyn.
Mi ten cały Przedwojenny pachnie jakąś grubszą prowokacją.
Pojawił się ni z gruchy ni z pietruchy (w dodatku przed derbami ) i jest mega aktywny, a wydaje się wręcz niemożliwe, by facet po 70-tce tak szybko oswoił się z internetem.
Ale to jeszcze jakoś by uszło, przede wszystkim swoim stylem pisania coraz mniej przypomina gościa w swoim wieku.
Kaczmarek
Nykiel,Nawotczyński,Hosek,Suart
Radomski
Saidi,Cahalon,Suvorov
Visniakovs
Niedzielan
Aston1906 Napisał(a):
> Mi ten cały Przedwojenny pachnie jakąś grubszą
> prowokacją.
>
> Pojawił się ni z gruchy ni z pietruchy (w
> dodatku przed derbami ) i jest mega aktywny, a
> wydaje się wręcz niemożliwe, by facet po 70-tce
> tak szybko oswoił się z internetem.
>
> Ale to jeszcze jakoś by uszło, przede wszystkim
> swoim stylem pisania coraz mniej przypomina
> gościa w swoim wieku.
jak mogliscie sie zlapac na tekst ze jest dziadkiem i dopiero ogarnia internet ? na forum jest zarejestrowany ponad 6 lat
Przedwojenny wypad do siebie na forum
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)