ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wracając do wątku sportowego - pełen szacun dla
> Stebleckiego. Jest naprawdę b.dobry technicznie,
> ma taki luz który podczas porażek będzie wku..
> denerwował ;) Tak mi się coś widzi, że klub na
> nim w przyszłości zarobi i nie będą to małe
> pieniążki :)
Pisałem to już dużo wcześniej, idę w zakład z każdym że będzie lepszy od Klicha i więcej niż on w karierze osiągnie. Oby tylko kontuzja mu się nie przytrafiła. Bo w głowie to on ma lepiej poukładane, a i ojciec pomaga a nie miesza...
-
-
Sebastian STEBLECKI.....nasza nadzieja :)
Oby,oby .
Ale technikę i siłę strzału mógłby ćwiczyć do upadłego - jak jego Ojciec jazdę na łyżwach godzinami na tafli.
Wy poważnie o tym Stebleckim i technice ? Jedyne co zapamiętałem z tego meczu, to jak mu piłka przy przyjęciu w polu karnym odskakuje na półtorej metra, jakieś nieudane dryblingi, ogólnie dość słabo...
To moze ogladales po % : ) Mi sie podoba jego pomysl na gre, widac ze ma glowe, szuka ciekawych podan, mysli na boisku, a i kiwke ma niezla. Musi nabrac troche masy miesniowej i polepszyc wydolnosc a bedzie z niego klasowy gracz.
iskra Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wy poważnie o tym Stebleckim i technice ? Jedyne
> co zapamiętałem z tego meczu, to jak mu piłka
> przy przyjęciu w polu karnym odskakuje na
> półtorej metra, jakieś nieudane dryblingi,
> ogólnie dość słabo...
to oglądnij sobie drugi raz.
Iskra:
Nikomu tak nie zycze, ale w tym przupadku: weż rozbieg i z pełnym
animuszem zaatakuj sciane czołem. To może pomoże, choc wątpliwości
zawsze pozostaną.
Pozd- ogolnie.
powiem tak, Klich mial awarie, Steblecki ma iskre :D
Buhahaha :)
Diabeł a gdzie był przez ostatni rok Klich????
A ja dalej swoje:):) Sebastian zacznie gwiazdorzyć to też bedzie miał swojego awarie.
no już przygwiazdorzył...tylko na razie na łokciu ;)
lubię Cię, ale do gwiazdki to Ci daleko.
edit: pomeczowe emocje ;)
też lubię, ale sił na 50 minut. może by wartało wpuscić "nowego Gizę" ?
fizycznie trampkarz nie dosc ze lebioda to jeszcze oddycha rękawami po godzinie gry i się potyka o własne nogi. no i całkowity brak szybkości. tacy piłkorze nas nie zbawią. trzeba dużo czasu - talent ma ale opieranie o niego naszej siły ofensywnej to porażka
Przynajmniej nie robi sobie fotek pod kołderką czelsi.
Kolejny wspaniały występ:
- zwody na które sam się nabiera, zaczyna niby dryblować i się potyka, czy biegnie w drugą stronę i traci piłkę
- strzał z 78 minuty w aut boczny to majstersztyk
KmPasa1 - jak tam ściany w domu ? Atakujesz ?
Pierwsza połowa nie była najgorsza... Niestety trzeba go zmieniać po 45minutach.
Powiedzmy, że po 60, ale fakt - gra przez całe 90 minut to bomba zegarowa. MUSI poprawić przygotowanie fizyczne. To się jeszcze da zrobić, ale konieczne jest kompleksowe podejście: lekarz - dietetyk - trener od siły - trener przygotowania szybkościowego. Tak został 'zrobiony' Zico, jedna z największych gwiazd w historii światowej piłki, który do Flamengo został ściągnięty z turnieju dzikich drużyn plażowych w wieku 15 lat. Był głodomorem z faweli, nogi i ramiona jak patyki. W prawdziwej piłce zadebiutował w wieku 18 lat.
On wczoraj niestety od samego początku był wolny i nieruchawy jak v.d. Drewno. Nie widziałem więc większego wpływu zmęczenia. Pierwszą poważną stratę zaliczył już w pierwszej połowie.
Zalecam kubeł zimnej wody na głowę i zapiedralać na treningach. Tatuaży niestety nie da się zmyć.
macie swiadomosć, że Steblecki gra ze względu na status młodzieżowca? to wymóg w pierwszej lidze.
za niego mógłby wejsć jedynie Skrzeszewski lub Zejdler.
widocznie na tę chwilę zmęczony Steblecki jest lepszy od "nowego Gizy".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)