Czy Dziennik Polski układa regulamin rozgrywek, czy Ekstraklasa S.A. ?
-
-
"Walka" o utrzymanie sezon 2011/2012 - spekulacje, analizy itd.
zakładam że dziennikarze sportowi w poważnej gazecie wiedzą o czym piszą - nie tylko w DP w ostatnim czasie była wzmianka o barażu...
No to źle zakładasz. Wzmiankowanym "dziennikarzom poważnych gazet" oraz innym "wszystkowiedzącym" polecam Regulamin Rozgrywek z oficjalnej strony Ekstraklasy S.A. Naprawdę nie trzeba wielkiego wysiłku by go odnaleźć i zapoznać się z jego treścią.
panowie wygrywamy wszystko i...........................................
....leci Bełchatów
oneb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> panowie wygrywamy wszystko
> i...........................................
Każdy z nas obudzi się rano i powie : "Ale miałem piękny sen " :)
Sny to już wielokrotnie na forum przerabialiśmy :D
To ch..ze snami- Comarch w 1 lidze wciaz bedzie z Nami !
lech wygra mistrza
Widzew - Lechia 0-1
http://www.youtube.com/watch?v=9FqHxVPqxq0
Dali 10 milionow, Cracovia to nie jest zla druzyna - musi wygrac ;)
Coś ta lechła ma niesamowite szczęscie, wczesniej Piast sie podłożył, zeby spuścić Żaboli, a teraz Widzewek nie chce rozgrywać kolejnych derbów z ŁKSem
Daremne żale - próżny trud
Bezsilne złorzeczenia.
Przeżytych kształtów żaden cud
Nie wróci do istnienia.
Bo nie poradzisz nic bracie mój
Gdy na tronie siedzi Roody chooj
A wielicką okupuje uczeń.
Swiat wam nie odda, idąc wstecz
Znikomych mar szeregu
Nie zdoła ogień , ani miecz
Powstrzymać myśli w biegu
Gdy na tronie siedzi Roody chooj
A na wielickiej zasiada dureń.
Trzeba z żywymi naprzód iść
Po życie siegać nowe
A nie z uwiedłych laurów liść
Z uporów stroić głowę.
Gdy na trobie siedzi Roodu chooj
A jakubkowi coś rośnie na głowie.
Wy nie cofniecie życia fali
Bo skargi, niczym kosz na śmieci
Bezsilne gniewy, próżny żal
A swiat i tak na swojej scieżce.
Gdy na tronie siedzi Roody chooj.
A Jakubek na Wielickiej w roli głównej.
Więc nie rwij włosów bracie mój
Nie załamuj własnych rąk
Ponieważ, pomeczysz sie jeszcze z rok
Bo nie poradzisz nic więcej
Gdy na tronie siedzi Roodu chooj
A w klubie Jakubek i ktos tam jeszcze
Pzdr
Mecz Lechii z Widzewem to raczej przekręt, nawet trener Widzewa powiedział to między wierszami na konferencji prasowej. Nic to jednak dla nas nie zmienia bo z Ruchem i Bełchatowem na wyjeździe nie ma szans. W poprzednim sezonie też mieliśmy ostatni mecz w Bełchatowie z o nic nie walczącym GKS i przegraliśmy.
Radosław Matusiak po porażce Widzewa z Lechią: Za taki mecz powinny być zwracane pieniądze za bilety
- Czuję się jakbym zagrał w nieśmiesznej komedii. Jeszcze scena była dziurawa - mówi po porażce z Lechią Gdańsk rozgoryczony Radosław Matusiak, napastnik Widzewa Łódź.
Oceny piłkarzy Widzewa po meczu z Lechią. Jeden wielki wstyd
Radosław Mroczkowski po przegranej Widzewa z Lechią: "Jestem rozbity tym co widziałem. Przepraszam wszystkich"
Widzew - Lechia 0:1. ŁKS bliżej spadku. Kibole Widzewa krzyczeli: "Żydzi spadną, ole ole"
W sobotę piłkarze Widzewa przegrali na własnym stadionie z Lechią 0:1. Spotkanie stało na bardzo słabym poziomie, a gospodarze grali nudno, bez zaangażowania i jakiegokolwiek pomysłu.
Najlepiej postawę widzewiaków podsumowują słowa Radosława Matusiaka, który po końcowym gwizdku nie ukrywał rozgoryczenia poziomem meczu. - W meczu z Lechią zabrakło wszystkiego. Czuję się jakbym zagrał w nieśmiesznej komedii. Jeszcze scena była dziurawa - przyznaje w rozmowie z widzewiak.pl Matusiak.
I dodaje: - Za taki mecz powinny być zawracane pieniądze za bilety. Uważam, że wszystko było na "nie". Nie było żadnych pozytywów. Oczywiście nie narzekam na kolegów. Narzekam na poziom meczu. Począwszy od murawy, a skończywszy na formie piłkarzy.
W podobny sposób na pomeczowej konferencji wypowiedział się Radosław Mroczkowski. - Wszystkich, którzy oglądali ten mecz wypada przeprosić. Jestem rozbity tym co widziałem, to daje dużo do myślenia. Można zagrać słabo, ale tak żenująco słabo... - nie ukrywał rozgoryczenia szkoleniowiec Widzewa.
spekuluje ze to ostatni wieczor z szansami na utrzymanie...ale jutro w wyjsciowym zobacze Van Der..:))))) kurcze - nawet nie ma kto strzelic honorowej. A moze jednak wykorzysta umijetnosci jak czesc forumowiczow sadzi, przelamie sie i strzeli po 3 bramki w kazdym meczu. Trzeba to uczciwie przyznac, takiej padaki to juz dawno nasi kopacze nie grali. Ciekawe czy ograja Radzionkow?
http://www.wikipasy.pl/2004-06-19_Cracovia_-_G%C3%B3rnik_Polkowice_4:0 sędziował R. Małek
Po tym meczu mieliśmy awans pewny na 99%, czy po dzisiejszym historia zatoczy koło? Jeśli przegramy będzie to trochę naciągana teoria, natomiast w przypadku remisu prawdopodobieństwo spadku będzie na podobnym poziomie jak wtedy awansu. Tak czy inaczej pan policjant ma ogromne szanse na to żeby zostać przez nas zapamiętany jako ten który nas wprowadził do ekstraklasy, a potem z niej usunął.
A może jednak, na przekór swojemu zawodowi, wynikom i własnemu wkładowi w meczach z którymi najbardziej go kojarzymy czyli z Koroną we mgle, czy ubiegłorocznym z Widzewem, R. Małek po tylu latach znów okaże się szczęśliwym sędzią :).
Rozumiem skroty myslowe ale to nie sad by sedzia nas gdzies wprowadzal czy degradowal!
Pilkarzyki zaordynowaly nam taki los!
Jak nie Widzew,to sedziowie i co jeszcze zdziebelko trawy,czy grudka ziemi na nierownej murawie we Wrocllawiu....;)
A nasze grajki niewinne??'
Winni sa u nas :zespol nie potrafil wygrac 25% meczy i drugich 25% zremisowac by myslec o utrzymaniu......mamy najmniej punktow i najmniej strzelonych bramek!
Wszzelkie inne to tylko szukanie na sile samousprawiedliwienia beznadziejnosci ,tak sportowej jak i organizacyjnej!
No to wreszIe po ptokach....i mamy jasnosc
1liga,1liga Cracovia!
"Tak długo, jak były matematyczne szanse na utrzymanie nie mówiliśmy o spadku. Teraz stało się to, co się stało, czyli straciliśmy matematyczne szanse i trzeba z tym żyć. Nie wiem, co będzie dalej, ale ja mam jeszcze dwa lata ważnego kontraktu."
Krzysiu Nykiel, zaprezentował esencję zawodnika-najemnika w Cracovii, tak długo jak będą u nas grali tak myślący piłkarze nie mamy co myśleć o drużynie, w pełnym tego słowa znaczeniu...
stało się. zamykam. http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1956527
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)