Właśnie odbija nam się czkawką polityka transferowa.
Pozbywamy sie rozgrywających nie zastępując ich od razu wartościowym zawodnikiem. Kupujemy w ostatnim dniu okienka transferowego rozgrywającego.....KIEDY ON MA SIE ZGRAĆ Z DRUŻYNĄ???????????????
Należało to zrobić przed przygotowaniami do rundy.
Terasz jesteśmy pośmiewiskiem......
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Mecz słaby, większość dołożyła cegiełkę do porażki...
Cahalon w tym meczu... lepiej zostawić bez komentarza.
Cahalon? kiedy on miał się zgrać? przecież rozgrywający ma prowadzić drużynę, i od rozgrywającego buduje się drużyne, u nas chciano wymyślić koło i zrobiono dokładnie odwrotnie.
Tabisz się pewnie znów martwi ;/ zaoszczędził w lipcu, ale pewnie w styczniu znów 2 bańki trzeba będzie dać. Cóż debil debilem zostanie.
No i jak napisałem dwa tygodnie temu, żeby przypadkiem ŁKS na nas się nie przełamał. No i jak, przełamał się na nas. 4 sezon walka o utrzymanie. Trenerzy wymieniani, zawodnicy wymieniani...zmian nie ma. Problemem jest pan milioner.
Stadion piękny, stadion prawie pełny przy tak marnej grze, a zawodnicy dla mnie znów grają bez jaj. Kiedy wreszcie doczekamy się zawodników godnych Nas kibiców Cracovii?
szkoda pisać...................
Nie ma co pisac, gorzej grac juz nie wypada po prostu, zero refleksji po tym meczu, bo to byl blamaż i złamane nerwy!! W zyciu nie spodziewalem sie tak zjebanej niedzieli!
ps. Komentarz spikera o uzupelnieniu płynow w II polowie bardzo trafny, ale mnie rozjebał doszczetnie. Ide sie wyluzować...
NO tak jak sobie podliczyłem ...to jest gorzej niz za Ulatowskiego....a piłkarze epsi....wiec niedługo bede musiał przeprosić Ulatowskiego...że wcale tak źle nie było za jego kadencji!
Wyglada na to ze co rok jest gorzej :) ... teraz wyniki majeskiego brali bysmy w ciemno
http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ polecam =D
Mam dzisiaj zj*** humor i jeszcze na dodatek ten przegrany mecz.. no ja pie*&&(*.
Bez charakteru...
W tej drużynie brakuje przywódców, zawodników ze stażem, zżytych z barwami.
A te sieroty, jak coś nie idzie, bezradnie się patrzą po sobie, bo żaden z nich nie ma siły i autorytetu, żeby zmobilizować resztę.
Żal na to patrzeć.
Zarząd pewnie nadal nic nie zrobi. Żadnych kar? Przesunięć do ME? Aha, no tak. Prezes poza Krakowem. Zadzwoni za 3 tygodnie.
Zarząd to niech sie sam ukara, tylu trenerów , tylu zawodników a dalej to samo a nawet gorzej.
[b]W tym wypadku nie jest winą zarządu jakikolwiek by on nie był, że piłkarzom Cracovii[/b] (czy raczej płatnym najemnikom) [b]nie chciało się w pierwszej połowie w ogóle biegać i nie wykazali oni minimum ambicji na boisku - oddając zaledwie jeden niecelny strzał na bramkę ![/b]
Twierdzę, że większość grajków ubranych w biało-czerwone pasy nie włożyło nawet 30% ambicji i zaangażowania w grę w tym meczu!
Do przerwy tragedia.Na stojąco bez ładu i składu i z sabotażystą na stoperze.
Dziś mecz przegrał nam trener .Para stoperów Szeliga i Radomski spisywała się b.dobrze i zapytam po co wystawiał Żytkę?
Ten nie dość że wprowadzał nerwowość to zawalił gola .Nie dość że idiotycznie sfaulował i po faulu wolny to potem jak by było mało nie skoczył do główki kryjąc na radar.
Druga brzemienna zmiana Szatałowa to puszczenie Dudzica za Visniakovsa.Tą zmianę nazwałbym sabotażem .
Trzecia i najważniejsza rzecz podejście do gry kopaczy w 1 połowie.Było żenujące -bez walki kopanina i wielbłądy w obronie.
Dużo słabiej broni Kaczmarek -nie wychodzi do centr na 5-6 metrze.
Gola zawalił Bartczak i to on był głównym sabotażystą.
Nie zmienia to faktu, że źle grają po prostu wszyscy.
A dlaczego? Bo KLUB JEST CHORY
Zrozumcie w końcu ludzie, że żaden megatransfer i żaden najgenialniejszy nawet trener nic z tym nie zrobi.
KLUB JEST NA ŁOPATKACH, ORGANIZACJA NIE ISTNIEJE.
Nie mam już zdrowia patrzeć na ten piach.
Dramatycznie żenująca postawa ,
NAJEMNICY
Wg mnie Jurij z Wrocławiem zagra o posadę, czyli od jutra Tabisz szuka alternatywy dla trenera na wypadek wielce prawdopodobnej porażki...
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gola zawalił Bartczak i to on był głównym
> sabotażystą.
>
> Nie zmienia to faktu, że źle grają po prostu
> wszyscy.
>
> A dlaczego? Bo KLUB JEST CHORY
>
> Zrozumcie w końcu ludzie, że żaden megatransfer
> i żaden najgenialniejszy nawet trener nic z tym
> nie zrobi.
>
> KLUB JEST NA ŁOPATKACH, ORGANIZACJA NIE ISTNIEJE.
Obaj zawalili do spółki. Żytko głupio sfaulował, a potem przegrał główkę, którą powinien wygrać. Co do reszty się zgadzam. Żadna zmiana trenerów i piłkarzy nic nie da bo chory jest klub i prezes.
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mam już zdrowia patrzeć na ten piach.
> Dramatycznie żenująca postawa ,
> NAJEMNICY
> Wg mnie Jurij z Wrocławiem zagra o posadę, czyli
> od jutra Tabisz szuka alternatywy dla trenera na
> wypadek wielce prawdopodobnej porażki...
Zgoda,ale niech Filipiak szuka alternatywy dla Tabisza,a trenerem niech sie zajmie kto inny! To co sie dzieje to żenada i kompromotacja!
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że o godzinie 14:30 za tydzień znów będę liczył że się uda :)
Bartczak za dzisiejszy mecz ma kop w dupę ode mnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)