Podejrzewam że knurowi nie chodzi o Traore, a tego drugiego A coś tam mu było. Też moim zdaniem lepszy niż Saidi. Nie wiem dlaczego sędzia bramki nie uznał. Ale o kartki akurat pretensji mieć nie można. Czysta głupota zawodników. W sumie ta Alexa wyszła nam na dobre, bo gra zaczęła się bardziej kleić. Szkoda tylko, że nie zagra w następnym meczu. Co do Saidiego to nie wiem, ale może będzie mógł zagrać... To teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie. Van Biezen mógłby od początku z ŁKSem zagrać ;)
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
1. Sędzia nas okradł znowu.
2. Nie daje to prawa Aleksowi do takiego zachowania - czerwona słuszna.
3. Saidi nie pomyślał kompletnie z tą chorągiewką - druga żółta jak najbardziej słuszna
4. Thriller na własne życzenie
5. Mamy pecha
6. Remis sprawiedliwy (mimo błędu Trochimiuka)
7. Nie można było grać od początku tak, jak w II połowie?
8. Gracze mają problem z psychiką - jak widzą, że nie idzie, to stają (I połowa) - jak zobaczyli, że mimo gry w "10" można zagrozić bramce rywala, to ruszyli z wielkim zaangażowaniem
9. Szatałow chyba nie za bardzo wie jak do nich dotrzeć.
10. Niedzielan ławencja.
11. Z ŁKS-em musimy zagrać tak jak z Lechią i w drugiej połowie dzisiaj - wtedy nawet bez wzmocnień, z kontuzjami, bez Suvorova i wbrew sędziom będziemy mieć 3 punkty i chwilę oddechu.
Białowieża, mój znajomy zagorzały wiślak (dostał nawet kiedyś od Cracovii krzesłem w knajpie) zajmujący sie tu ochroną żubrów mówi mi przed chwilą na piwie: powinniście Pasy wygrać już oba zremisowane mecze, macie jaja, będziecie w czubie tabeli... Tulipan, skoro dobrze zagrał trzeba na niego stawiać, jego niedawni krytycy chyba nie rozumieli że gość grał mecz z marszu, dzień po przyjeździe z kraju wiatraków, będzie dobrze :)
.
A kiedy, Ty Khalidzie widziałeś pierwsze dwie żółte kartki Saidiego skoro piszesz, że ta była czwartą?
Ależ goście na Polsacie pieprzą.
1 połowa to pała dla piłkarzy bez wyjatku, natomiast 2 polowa to wydarzenie piękne i dramatyczne zarazem...ach ta Cracovia! Najlepszy mecz z biezacego sezonu. Szkoda czerwonych kartek, brak Saidiego i Suvorova w nastepnym meczu...sedzia kolejny raz dal dupy. Temida spi albo jest szmatą hehe
Camron, chyba nie wiesz, że gdy nie ma samoistnej czerwonej kartki, to liczą się tylko 2 żółte. Pauzowanie jest dopiero po 4 żółtych łącznie.
To co dzisiaj zobaczyłem w wykonaniu sędziów było po prostu żenujące...
... obleśne i żenujące...
Brawa za walkę w 2giej połowie.
Bardzo przypadł mi do gustu Bizon - nie boi się strzelać, strzał ma dobry - jeszcze trochę ogrania i możemy mieć z niego duży pożytek.
Generalnie otrząsnąć się po tych meczach, iść do przodu. Teraz gramy w domu - my jesteśmy z Wami!
Walczyć!
TYLKO PASY!
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Camron, chyba nie wiesz, że gdy nie ma samoistnej
> czerwonej kartki, to liczą się tylko 2 żółte.
> Pauzowanie jest dopiero po 4 żółtych łącznie.
uff...jak gorąco :)
fakt, bo napisalem, a nie pomyslalem...
to dobrze bo z ŁKS musza byc 3 pkt! a nasi "pyskacze" sie przydadza :)
ps. v.d. Biezen dzis mi zaimponował, na plus takze Bojlevic.
Bramki z meczu http://www.waszapilka.pl/youtube,10287,0
Po pierwszej połowie byłem załamany grą - po zakończeniu meczu jestem [b]dumny[/b] z postawy zawodników ! :)
Nawet nie chodzi o ten jeden punkt - ale o [b]WALKĘ[/b] nawet w obliczu przeważających sił wroga (graliśmy długo 10 a potem 9 przeciwko 11 gospodarzom + 3 przyjezdnym świniom z Ciechanowa)
[b]Ta suka zwana arbitrem drukowała bezczelnie niczym w epoce fryzjera![/b]
1.bramka dla KGHM-owskich kretów ze spalonego
2.prawidłowa bramka dla nas nie uznana
3.obydwie kartki dla Saidiego pochopne
4.brak czerwonej kartki dla Traore
5.wydłużenie meczu o prawie 9 minut - po to aby żałosny Lubin strzelił w końcu bramkę
Mam przeczucie, że ten remis w takich okolicznościach skonsoliduje naszą drużynę - ale potrzebne są jeszcze jakieś wzmocnienia, ten Izraelita Kahlon by się przydał, bo Suworowa zdyskwalifikują na 2-3 mecze
Jeśli chodzi o Abwo to był o co najmniej.. hm... 3 klasy lepszy od Saidiego.
Saidi, tak.... kopnął do bramki po wyśmienitym podaniu v.d. Biezena, wielka sztuka jak na gracza ekstraklasowego.
Jeśli chodzi o Traore - już jak wchodził to byłem pewny że nic nie strzeli. Koleś jest w tym sezonie ślepy.
Nie ma się co spinać Abwo w tym meczu był o wiele, wiele lepszy od Saidiego.
I tak mnie najbardziej ''urzekło'' jak Bizon zasłonił Saidiego tak bay sędzia nie mógł mu pokazać drugiej żółtej. Wyglądało to jakby prosił żeby to mu dał tą kartkę, a nie Ntibie ;)
Tak jak juz ktos napisal sedzia dal dzis dupy. Ale sa i plusy plusy :
-Kaczmarek znowu wypluwa pilki przed siebie zamiast lapac/odbijac w bok. Zajebisty refleks troche 100 pod koniec wyciagnal ( ale dalej jestem zdania czas na Gasinskiego)
-Zajebista gra Bizona ... chlop ma wszytko by stac sie najlepszym napastnikiem ekstraklasy. Musi grac z Niedzielanem !
-Rok sie rozkrecil i jego gra wygladala lepiej niz ostatnio.
-Zajebisty rajd Dudzica i zajebista wrzutko ( zajebiste uderzenie Bizona) - gdyby takie akcje byly w kazdym meczu to na Pasy co mecz bylby komplet.
1 ptk z Lubina to byl minimum ... i obojetne w jakich okolicznosciach ale te minimum zostalo wykone.
Pora na 3 ptk z najslabszym w lidze LKS-em.
jest jaka kolwiek strona gdzie mozna zobaczyc powtorke lub chociaz obszerne skroty z tego meczu ? niestety,do tej pory udalo mi sie oglanac tylko mecz Jaga-Cracovia:/ tak to tylko praca praca praca:/
na www.ekstraklasa.tv możesz ogladnoc bramki i niektóre akcje z meczów
Znów straciłem tyle nerwów ... Ale opłacało się i chyba się już przyzwyczaiłem do dramatycznych meczów PASÓW ...
Dzięki za walkę ....
przeczytać z rana relację z meczu na TP...bezcenne...spadłem z krzesła...
Wlasnie przeczytalem, nie wierze w to po prostu. Crac, ile Ty wypiles przed meczem? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)