Brawo chłopcy,brawo.WALKA jeszcze raz WALKA a muzyka w moim podpisie będzie Wam się śnić po nocach:),ważny punkt na ciężkim terenie,jeszcze raz gratuluje.
SEBATON Wam gra,pozdrawiam CRACOVIA NOWA HUTA!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Z-xR3e1XPRU&feature=fvst
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
Sędzia szmaciarz i kurw..a !!! TYLKO PASY!!!
Uff, w 2 połowie wreszcie zagrali z zaangażowaniem... Może na ŁKS powinniśmy wyjść w 10?
Kaczmarek jak pluł przed siebie, to 2 sety w końcówce wyciągnął!
v.d.Biezen bardzo dobra zmiana - powinien dostać szansę od początku.
Szeliga i Radomski dobry mecz.
Ważne, ze jest punkt, po takiej walce i w takich okolicznościach - to powinno podnieść morale w zespole.
A Trochimiuk to piździelec (w tym klubie razem z Małkiem).
http://www.youtube.com/watch?v=Z-xR3e1XPRU&feature=fvst
Co do karki Saidiego to pamiętam ja Messi kopnął tak samo chorągiewke chyba w którymś z meczów z Realem i sędzia nie dał mu kartki.
asy przestworzy z zarządu mają prawie tydzień na sprowadzenie 3 graczy bez których nie unikniemy kompromitacji z ełkaesem.
Ja na szczęście oglądałem ten mecz od drugiej połowy i nie wyglądało to źle, nieuznana brama to skandal, im dalej w mecz tym bardziej pachniało bramka dla nas, zmianę dał Bizon kapitalną. No i ta obrona Częstochowy w ostatnich minutach. Wydawać się mogło, że ten czarny pizdzielec doliczy z 10 minut. Gdyby nie heroiczne przyjęcie Sławka kolana na twarz i kupienie tym odrobiny czasu to by się to mogło inaczej skończyć. Tak czy inaczej graliśmy do końca.
Okienko zamyka się w środę.
Mimo dramaturgi i heroizmu. warto nieprzeceniać tego meczu. Po Gdańsku też miał być przełom. Lubin jest jednak słaby.
Jedna uwaga: ich czarny lepszy niż nasz. Poza tym kile graliśmy póki Suworow nie zSzedł
to jakies pierdolone aptekarstwo!
Traore nalezala sie kartka za kopniecie w twarz Szeligi, w rezultacie czerwien, nie ze zrobil to specjalnie ale pewien typ zagran trzeba tepic, dla zasady.
oslabia mnie takie sedziowanie, zobaczymy co Slawus ryzy ryjek w c+ na to powie
Brawo chłopaki za walkę. Na temat sędziego nie będę się wypowiadal - wg. mnie wypaczył wynik meczu.
jasne, że wypaczył- nie uznał bramki. Ale co Wy się ciskacie o czerwone kartki, które pokazał? Zrobił to niesłusznie???
Mógł jeden z drugim myśleć co się robi mając w głowie to jak szeroka jest nasza kadra i na jakiej opinii jedziemy od kilku sezonów wśród sędziów.
ja sie ciesze - widac zlosc, charakter - dawniej ta druzyna przegrywala i nie bylo widac emocji - TERAZ SA, DRUZYNA WALCZY i PRZEZYWA TE SPOTKANIA, grasz strzelasz i kolejny raz jakas szmata nie uznaje Ci gola - ciezko to wytrzymac, nie mam pretensji ani do Aleksa ani do Saidiego
- spalony przy bramce dla KGHM
- nieuznana bramka Alexa
- dwa rzekome spalone Pasów
- brak ewidentnej czerwieni (a konkretnie drugiego żółtka) dla czarnucha z KGHM
dziękuję, dla mnie wystarczy
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedna uwaga: ich czarny lepszy niż nasz.
raczysz żartować? chyba, ze pod pojęciem "ich czarny" rozumiesz trochimiuka, wtedy się zgodzę, dał im dużo w walce o remis
Ich Afro-Afrykańczyk spieprzył wszystko co mógł. Nasz walną bramę i zapisał się dwa razy złotymi zgłoskami.
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jasne, że wypaczył- nie uznał bramki. Ale co Wy
> się ciskacie o czerwone kartki, które pokazał?
> Zrobił to niesłusznie???
> Mógł jeden z drugim myśleć co się robi mając
> w głowie to jak szeroka jest nasza kadra i na
> jakiej opinii jedziemy od kilku sezonów wśród
> sędziów.
Słusznie - tylko że najpierw sprowokował perfidnie Suworowa (początkowo uznał gola, a potem to odwołał bez powodu - święty by nie zdzierżył), a pokazanie drugiej żółtej Saidiemu to zabijanie radości sportu.
Sędzia ma tylko pomagać, a nie kreować widowisko. Widać zapomniał(?), że nie on jest najważniejszy.
jeba... sędziego!
Aston: serio, ich murzyn bardziej mi się podobał w przekroju meczu, biegał bardziej z sensem. Potem wpuścili drugiego i się pogubilem. Ale się nie kłóce, eot ile można pisać z komórki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)