To ciekawe, też miałem sen, że wygramy 2-0. Nie mam proroczych snów, ale...
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 26.08.11 godz. 18:00
DobryDziadek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ciekawe, też miałem sen, że wygramy 2-0. Nie
> mam proroczych snów, ale...
Znowu sny... to już w ciemno ide obstawić Zagłębie :)
18:00 26.08.2011 Zagłebie Lubin-Cracovia Kraków - EKSTRAKLASA W NECIE
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=117150&nr_str=1#dol_str
Zagłębie Lubin - Cracovia, godz. 18:00, sędzia: Radosław Trochimiuk (Ciechanów).
> sędzia: Radosław Trochimiuk (Ciechanów).
A, to ten z Kobylina...
tak z Kobylinem nam sedziowal oraz z Jagiellonia w zeszlym sezonie u siebie i na wyjezdzie.
Przynajmniej nie z Łodzi.
Kur.a mać, dawać mi tu Bruno Żołędzia do 11!
pora na wygraną w przeciwnym razie pora pomyśleć o roszadach na stanowisku trenera dyrektora i wiceprezesa wszystkie te posady do wymiany na nowsze modele.
> DobryDziadek Napisał(a):
> To ciekawe, też miałem sen, że wygramy 2-0.
> Nie mam proroczych snów, ale...
> Robinksc Napisał(a):
> Znowu sny... to już w ciemno ide obstawić Zagłębie :)
dobre :)
Dać młodego Bruno on przynajmniej będzie zapierdalać jak pojebany tylko po to żeby się pokazać , wybić.
http://www.youtube.com/watch?v=Z59HKfeooAk
Bruno, to niech najpierw w młodej zapierdziela, bo na razie to wszyscy z ME nadają się do strzyżenia trawników na boisku, a nie do grania na nim. Pokończą w Chojniczankach jak inni niespełnieni, co to byli przez pewnych forumowiczów uważani za krzywdzonych, gdy trenerzy ich nie widzieli w składzie na mecz.
Jeśli wiara czyni cuda MY wierzymy że się uda !! CRACOVIA DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!
No zobaczymy "Dziewczyny Tabisza" jak sobie poradzą w Lubinie.Zakasać kiecki i do boju!
hilfe!
na którym programie jest nasz mecz?
na C+ Sport transmitują Górnik - Lech
C+ Gol
coccer-live nie dziala??? Dajcie jakis link w necie do meczu, please :)
Komentuje Rafał Ulatowski :)
trener z pensją komentuje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)