Piszesz o meczu, który się już odbył. :D
Nie awansują dalej, jeśli Fulham pokona u siebie za 2 tygodnie Odense.
-
-
Dziś wszyscy jesteśmy Cypryjczykami :-)
Fulham nie musi wygrać, jeśli żydopsy nie wygrają z Twente..
Wisła - Twente 1
Fulham - Odense x2
Tylko w takim przypadku awansują .
Patrycja ma nową dziarę. Miś uszatek ponoć kryje Patrycję co najmniej 12h dziennie tak go ta dziara kręci ;)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/52/666a6f0ff0a8b93b7b1f2b4.jpg/][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/4948/666a6f0ff0a8b93b7b1f2b4.jpg[/IMG][/URL]
Jednym słowem JŻS :D :D:D:D
Czy wygrywa, czy przegrywa, ubeckie ścierwo jest ubeckim ścierwem. Jestem obojętny wobec ich zwycięstw i zadowolony po ich porażkach.
Ja to wczoraj popijałem browaremi i Finlandią . Finał mam taki ,że się żona zamilkła....Na trzeźwo przecież patrzeć nie będę.....
-Ja ci w dup e ty mi loda
-chce być twoją wazeliną
12 dni później
Widzę, że UbekArena szczelnie wypełniona ;)
Fulham 1-0. Brawo. Burki wylatują.
Fulham 2-0. Dziękuje do widzenia. wtsk
smiali sie z nas ze mamy najtansze bilety w lidze ...sami zrobili po 15zl dlatego ich troszke wiecej niz zwykle ( jakies 2-3 tys wiecej) ...jak widac teraz im tanie bilety nie przeszkadzaja ..ja tych kurew nienawidze..sorki
Fulham 2:0
parchy pożegnają się z LE, ale skasują pewnie 160 tys ojro za zwycięstwo z Twente. na trybunach też pewnie z 18 000 zasiadło.
duża bańka w kasie pejsów boli :(
gooooooooooooooooooooool :) 1;1
ale ukąsił ;D no i mamy remis.
Ha Ha De Jong :)1-1:)wtsk
ale brama!
a za remis ile dostaja heheh...nie wygraja tego nie ma szans ..choc jakbym liczyc na takiego bramkarza jakiego maja holendrzy ...to sam nie wiem
Brawo Twente i Fulham ! Jazda z parchami.
Śmiecie z Gejmonta śmiały się, że mamy najtańsze bilety a sami mają teraz po 15 zł.Stadion ich dalej świeci pustkami w meczach ligowych. Zwykłe ścierwa.
Do przerwy całkiem dobre te wyniki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)