Jak podczas meczu usłyszałem, że prezes Filipiak dał do wyboru Szatałowowi Voskmpa i Van der Biezena, a ten wybrał tego drugiego to myślałem, że mnie szlak trafi....
-
-
Koen Van der Biezen Witamy!!!
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odpali, odpali jeszcze przed Świętami
> Wszystkich Świętych - jak zamieni się w znicz
> to odpali.
Wolałbym żeby "odpalił" jego samochód i zawiózł go do Holandii tym razem już na zawsze, tak by ostatecznie pożegnał się z Cracovią !
Nie da sie patrzec na jego gre,po prostu nie da!
fenix Napisał(a):
> Jak podczas meczu usłyszałem, że prezes
> Filipiak dał do wyboru Szatałowowi Voskmpa i Van
> der Biezena, a ten wybrał tego drugiego to
> myślałem, że mnie szlak trafi....
Voskamp - van der Biezen 8:0
Gwoli sprawiedliwości porównajcie grę II lini Śląska i gre naszej pomocy.U nas [b]nikt[/b]nie potrafi celnie , w tempo, na wolne pole podac piłki. Więc o czym my tutaj mówimy?
torreador Napisał(a):
> Gwoli sprawiedliwości porównajcie grę II lini
> Śląska i gre naszej pomocy.U nas niktnie potrafi
> celnie , w tempo, na wolne pole podac piłki.
> Więc o czym my tutaj mówimy?
Z drugiej jednak strony Bizon miał w Cracovii już spokojnie koło 15 dobrych sytuacji i dalej nic nie strzelił. Nogą, głową, z bliska, z daleka, w tłumie, sam na sam, z gry, po stałym fragmencie, wślizgiem, z woleja - wynik zawsze ten sam.
fenix Napisał(a):
> Jak podczas meczu usłyszałem, że prezes
> Filipiak dał do wyboru Szatałowowi Voskmpa i Van
> der Biezena, a ten wybrał tego drugiego to
> myślałem, że mnie szlak trafi....
Jakby wybrał inaczej, to by teraz Voskamp kopał się po czole w Krakowii, a Bizon błyszczał w Śląsku.
Dla mnie ten Holender to totalne nieporozumienie.
Snuje się po murawie, jakby na spacer wychodził po Plantach.
Czasami się obudzi i coś zagra ale z reguły jest nieobecny -jakby za domem tęsknił.
Wiedziałem, że z niego nic będzie jak już zobaczyłem go w tej skórzanej kurteczce pierwszy raz-typowy kuracjusz z Ciechocinka a nie lis pola karnego. Sprzedać go przy najbliżeszej okazji.
Pozdrawiam.
Rock święte słowa, u nas Messi, Batistuta, ani Maradona nawet, też by nie strzelali.
On odpali później jak Suart zobaczycie może już w najbliższym meczu
Z dwojga miernot już jego wolę niż Niedzielana błokającego się po spalonych...Może w końcu coś mu wpadnie
z cracovia.pl
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/koen_van_der_biezen_dac_kibicom_radosc_z_wygranych_derbow]Dać kibicom radość[/url]
" derbach Krakowa słyszałem już trochę. Widziałem program o kibicach Cracovii i Wisły na kanale Discovery, stąd wiem, że potrafią zachowywać się na derbach wręcz fanatycznie." :D:D
Biezen strzel bramę, w końcu, a nie pierdo* farmazony :) bo na razie prócz zmarnowanych setek i asyście na widzewie... dla widzewa to tylko pierd*lisz :)
i nawet super pilka w meczu z zaglebiem to nic w porownaniu ile mogly dac punktow frajersko zmarnowane sytuacje, zobaczymy jak dasz z siebie wszytsko w niedziele, o atmosfere się nie bój, tylko o swój własny występ. A walka to nie ma być czerwień w 20 minucie tylko bramka lub asysta, czyli coś z czego można by się cieszyć, a nie tylko mówić że walczyliście jak nigdy, a przegraliście jak zawsze
Koen, ty zamiast oglądać discovery, ty trenuj i gole strzelaj boś ty "za granica przyjechoł"
A jeżeli tu wchodzisz na to forum:
[b]if you score against that bitch wisla and we win all your previous mistakes will be forgotten, got it ?![/b]
_marcello_ Napisał(a):
> Koen, ty zamiast oglądać discovery, ty trenuj i
> gole strzelaj boś ty "za granica przyjechoł"
> A jeżeli tu wchodzisz na to forum:
> if you score against that bitch wisla and we win
> all your previous mistakes will be forgotten, got
> it ?!
Chyba nie zrozumiał - to angielski made in google?
fakt. ale ja naprzyklad zrozumialem o co chodzi, ciekawe czy angol tez by skumał?
Kto go nazwał kiedyś Van der Błazen ? Podoba mi się, powinien biegać po boisku w masce Stańczyka
a dokladniej Kołek van der Błazen
Czy córa doczeka się kołyski w końcu?
Może w ME.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)