http://www.gazetakrakowska.pl/sport/443040,niedzielan-mam-nadzieje-ze-zla-karta-wreszcie-sie-od-nas,id,t.html
co Andrzej twierdzi o Lubinie:) ciekawe...
-
-
Andrzej Niedzielan - żegnamy!
Wierzymy w Ciebie WTOREK,pamiętaj jakie barwy nosisz,TYLKO CRACOVIA
Napastnika rozlicza się z bramek, a tutaj v-ce strzelec poprzedniego sezonu po 5 meczach ma 0 (słownie: zero) bramek na koncie, do tego gra totalną padakę! I nic tutaj nie zmieni mecz w gdańsku. Mam wielką nadzieję, że mecz z ŁKS w pierwszej "11" rozpocznie Bizon, który dzisiaj dał świetną zmianę. Gość nie boi się uderzyć, wygrywa pojedynki główkowe. Niedzielan to taki typowy "struś pędziwiatr", który żyje wyłącznie z podań, a w naszej sytuacji bez typowej "10" o to ciężko!
Andrzej nie pasuje do takiego grania jak my obecnie gramy, Bizon dał kapitalną zmianę, myślę że z ŁKS-em powinien dostać szansę od pierwszych minut.
Zawodnik jest na pozycji spalonej, jeżeli znajduje się bliżej linii końcowej boiska (połowy przeciwników) niż piłka i przedostatni zawodnik drużyny broniącej, o ile nie znajduje się na własnej połowie boiska.
więcej dla Andrzeja w linku[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Spalony_(piłka_nożna)[/url]. albo Panie Andrzeju zrob sobie Pan lekture tej strony albo zapraszam na następny mecz na trybune obok mnie (stawiam bilet)
15 dni później
Brawo gwiazdor! Lepszych sytuacji już nie mógł mieć.
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brawo gwiazdor! Lepszych sytuacji już nie mógł
> mieć.
może to trener tak go przygotował do sezonu.
nie tylko jego.
Chyba nie trzeba być specjalnie przygotowanym, żeby trafić z metra do bramki.
V kolumna GTSu i tyle.
Brat Dudzica....
A nie podobny...
i kilka kilogramów nadwagi.....
no szkoda, ze jeszcze nie probował z tej piłki robić nożyc. W sumie efekt byłby identyczny, a bardziej efektownie.
Jak Ty chłopie nie strzelasz ku.r.wa sam na pustą bramkę, a dzisiaj sam z metra od bramki próbujesz przyjąć piłkę, która Ci do rzeki nędzy ucieka i również nie strzelasz. TO Z CZEGO TY KU.R.WA CHCESZ STRZELIĆ?!
Matusiak nr 2. Tamten to chociaż z metra trafił
6 dni później
Dlaczego my tacy głupi jesteśmy? Zagięliśmy parol na jakąś przybladłą gwiazdę. Tyle razy już to przerabialiśmy i nic to nie nauczyło. Nie dawno czytałem komentarz kibica Korony, że zespół z Kielc zaczął grać bo skończyło się bezsensowne ustawianie całej drużyny pod Niedzielana, kto miał piłkę zagrywał długie podanie w stronę bramki przeciwnika bo a nuż Niedzielan zdąży.
siódmy mecz bez bramki...Rząsa Ci dobrą robotę załatwił...
No to teraz już wszyscy wiemy dlaczego Niedzielan nie zrobił żadnej kariery na zachodzie Europy .
no watpliwa satysfakcja, ze zomofil "gra swoje".
Nie mogę już patrzyć na te jego spalone...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)