To są jaja jak balony....
http://www.weszlo.com/news/6976
http://www.futbol.pl/artykul/103843.html
-
-
PZPN zakaże gry z numerami `18` i `88`?
Tak tak... niech zakażą jeszcze 81 - Hitler Adolf, 1 - Adolf, 8 - Hitler.
To musi iść dalej! Wycofać mieszkania, ulice, miejsca w kolejkach, kinach....itd z numerami 18, 88, 81 i wszystkimi podejrzanymi! :-)
A-1 D-4 O-15 L-12 F-6
H-8 I-9 T-20 L-12 E-5 R-18
W takim razie zostaje nam tylko 3 i 7. Cóż - poprawność polityczna ;-)
I ani jednego z tych poprawnie politycznie numerów nie miałem w dzienniku...nawet w szkole chuliganeria :P
a co z innymi nazistami? z ich ''numerami '' można bedzie grać? ja sie pytam.....toż to cały alfabet jest na odstrzał!!!!
Nie kupujcie biletów na miejsca z tymi numerami - to nic innego jak objaw nazizmu, zakaz stadionowy!
Podobno Patryk Ubecki ma IQ 88 skandal!
edit: jednak się pomyliłem, myślałem, że 88 to IQ psa, ale to się łapie w przeciętności. Tak więc info fałszywe.
To ciężar jego mózgu podany w atomowych jednostkach masy.
"Radzimy dodatkowo zwrócić uwagę na Mateusza Klicha z Cracovii, który gra z numerem 66, co każe przypuszczać, że gdyby mógł dodać sobie jeszcze jedną cyfrę, to też byłaby to szóstka i tym samym mielibyśmy w lidze jawnego satanistę."
Szaleństwo...
To moze teraz temat zastępczy Faszyści?
A już niedługo zakazanie gry w strojach koloru białego i czarnego...bo może kojarzyć się to z rasizmem! paranoja...
Czy wszyscy z rocznika 88 to naziści? I co się z nimi stanie?
obowiązkowo nalezy tez zabronic obchodzenia 18.
nie no to musi być matrix...to nie może być rzeczywistość...błagam...niech to będzie matrix...bo jeśli to jednak jest rzeczywistość....nie....to przecież niemożliwe:)
PZPN - impossible is nothing:)
a z 14 będzie można grać ?
Mój qmpel się przechwalał, że ma 18 cm i pracował podczas oqpacji w Lebensbornie Heinricha Himmlera jako asystent prokreacji.
czy ktoś mi może powiedzieć w końcu w jakim my świecie żyjemy?? czy my żyjemy?? popłakałem się właśnie
heh, ten świat jest troszkę pojebany...
a co do kraju, zacytuję Marszałka Piłsudskiego:
"Naród wspaniały, tylko ludzie kur**"
11 dni później
W szkole miałem 18 numer w dzienniku, mam się bać że mnie zamkną? :D
PTAQ no ja bym sie bał. Mogą cię wziąc za faszyste wiec ukryj sie dobrze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)