http://fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/usa-osama-bin-laden-nie-zyje-mamy-jego-cialo,1632005,4
-
-
Osama is dead
:O
Najpierw go wyszkolili, a teraz zatłukli. Orkiestra medialna huczy od rana tym newsem pt. "Zwycięstwo dobra nad złem, wydarzenie porównywalne do zwycięstwa w II wojnie światowej". Ktoś tam zatracił poczucie elementarnego rozsądku i poszedł na całość. Przebudzenie może być bolesne.
[b]Obudziliśmy się dzisiaj w bezpieczniejszym świecie[/b] - skomentował śmierć Osamy bin Ladena przewodniczący Parlamentu Europejskiego Jerzy Buzek. :D:D:D Ale szopka :D:D
Jeszcze tylko Tuska z al-kaidy i będzie dobrze ;)
Jeden "terrorysta" mniej.Czas zająć się Bushem i Obamą w "imię pokoju" jak to mówią.
To kto pierwszy nakręci o tym film?
i
Kiedy wyjdzie nowy dodatek do Call of Duty, lub MOH? ;)
Ciało wrzucili do morza? Mam nadzieję, że jakoś udokumentowali tą akcję, mają nagranie, na którym są zwłoki Bin Ladena i pobrali różnego rodzaju próbki np. krwi w celu potwierdzenia DNA. Bo jeśli nie mają nagrań i próbek to mam wątpliwości czy zabili właściwą osobę.
Pojednanie dla Osamy !
[*]
Wielki Osama bin Laden bohater swego kraju
islamska duma, sztandar Arabów
Bedac osaczony przez spisek syjonistów
Splunal z pogarda na pacholków Tel-Avivu
Heros i bohater, miecz sprawiedliwosci
Symbol odrodzenia, znak lepszego jutra
Atakując USA ukaral podlych zdrajców
Ukryte agentury wielkich imperialistów
Swym mieczem karal wszystkich zydowskich najemników
Tych co bezczescili ziemie jego ojców
Swiatowy kapital ruszyl do ataku
By bronic swych pieniedzy i bronic zloza ropy
I by ratowac ludnosc amerykanskich darmozjadów
Ten szwindel byl przykrywka dla brudnych interesów
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [*]
Też chciałem rano zapalić znicza, ale po pierwsze nie wiem czy to zgodne z ich religią, a po drugie trochę się boję, żeby prokuratora nie poprosiła Karvina o udostępnienie mojego IP, więc nie ryzykuję ;)
ale to zabili Osamę czy Obamę bo mam mętlik w głowie już ???
Santo subito!!
Santo Czelsi!
Dobrze że go przed sąd nie brali tylko od razu odpalili - bo by się jeszcze obronił jak O.J. :)
co z nami bedzie?
nie ma już Osamki to będzie więcej zamachów :)
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lkjsa0vvlq1qzu2tdo1_400.gif[/img]
bardzo źle się stało, ze go dopadli. Rzucili ludziom, mediom "sukces" Znaczy się, że jest ogólnie źle.
Lepiej jest kontrolować terorystów pod okiem jednego dyktatora, niż pozwolić na powstanie 10 nowych "Ladenów". Rzucili na żer Osamę, ten "Amerykański" i "Europejski" sukces. Jak się wszyscy tak cieszą u władzy, to my na dole powinniśmy się martwić.....
Al Kaidy nie zwalczyli. Może "Afryka" się wymyka spod kontroli dyktatu, na rzecz nieprzewidywalnych mas.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)