I w pizdu wyladowalismy...I to na poczatku meczu.
-
-
pozostałe mecze XXIV kolejki
No to teraz z czystym sercem możemy już kibicować Arce w meczu z betonami.
Obecnie bardzo istotne staje się, żebyśmy spadli razem z Polonią Bytom a nie z Arką.
Powody oczywiste (nie licząc tych kibicowskich).
Trudno sie z Toba Astonie nie zgodzic...choc nadzieje (matka glupich) umiera ostatnia....
Arka prowadzi 1:0
Arka 1;0
AAAARKAAA GDYNIA!!!!ARKA GDYNIA!
ARKA GDYNIA!
Jeszce 18 punktów "leży na boisku"
Cracovia nigdy nie spadnie ..:)
A na Marsa ..kombinuj, kombinuj.... a może się uda Aston....
Miejmy nadzieję, że Arka utrzyma wynik albo jeszcze coś strzeli. Betony są słabe na wiosnę.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to teraz z czystym sercem możemy już
> kibicować Arce w meczu z betonami.
>
> Obecnie bardzo istotne staje się, żebyśmy
> spadli razem z Polonią Bytom a nie z Arką.
>
> Powody oczywiste (nie licząc tych kibicowskich).
Dokładnie tak.... Myślę dokładnie tak samo.... Wątek mogę tylko rozwinąć..... Arka odpadnie nam jako jeden z konkurentów do awansu i powrotu do ekstraklasy w następnym sezonie.... Polonia Bytom takim raczej na pewno nie będzie, bo jak wyleci to skończy tak jak Odra Wodzisław, albo jeszcze gorzej...... Wróble ćwierkają, że o ekstraklasę w następnym sezonie walczyć będą Warta Poznań, GKS Katowice.... Póki co narazie tyle.... Im mniej konkurentów, tym lepiej..... NIESTETY, EKSTRAKLASY W TYM SEZONIE NIE UTRZYMAMY I TRZEBA MYŚLEĆ PERSPEKTYWICZNIE!!!!
popatrzcie jak ładnie Arka walczy, to nie są wielcy piłkarze, ale grają z zaangażowaniem na jakie nigdy nie zdobyliby się nasi przestraszeni kopacze
Arka gra świetną piłkę w tym meczu.
I 2:2. Nic betony nie zasłużyły na ten remis :(
Co ta Arka zrobiła.
Arka okradziona ze zwycięstwa !
Przej.e.b.ane całkowicie.
2:2 .....tak się gra do końca ! Jeszcze w 88 min 2:0 ... dla Pasów ciut lepiej!
Gówno lepiej. Zwiększa się prawdopodobieństwa, że dojdzie nam bardzo poważny kontrkandydat do awansu.
Ale Arka dala dupy ... no masakra ...
paradoksalnie to daje nam jeszcze jakies nadzieje ,,,
Na co nadzieje, na przedostatnie miejsce? Dla nas najgorszy scenariusz :(
Polonia Bytom gra teraz we Wrocławiu i jestem pewny że przegra. My mamy mecz z Polonią a potem wyjazd do Bytomia i możemy się zamienić miejscami... Mimo tej porażki mamy jeszcze wszystko we własnych rękach
Z czego się cieszycie? z remisu Arki w derbach?
Chorzy jestescie...
Jakbyscie sie czuli jakby kibice Arki kibicowali wisle w derbach?
SLAPI
no tak ja tez uwazam ze nalezy sie nam spadek.Dlatego zaluje remisu Arki z lechia bo zasluzyla na wygrana i licze ze sie utrzymaja.W Magazynie Ekstraklasy juz mowili o nas "TO JUZ JEST KONIEC..." ale jestem kibicem i bede wierzyl w utrzymanie do konca...
Wcale nie najgorszy .. bo watpie zeby Bytom wygral w Gdyni .. gdyby dzis Arka zdobyla 3 ptk ( +3 od bezposredniego rywala do spadku ) to mieli bysmy wplecy 6 ptk do Bytomia i 9 do Arki ..
Tak jeszcze ciagle jakies szanse mamy .. ale to nie temat na spekulacje.
Czeska Komedia
Nikt z ich remisu sie nie cieszy .. ja uwazam ze pilkarsko jestesmy naslabsza druzyna .. ten spadek nam sie nalezy.
A jak jakims cudem nie spadniemy .. to w nastepnym sezonie tez bedziemy o utrzymanie walczyc i ile jeszcze lat z rzedu tak bedzie ??
Miszczu2007 Napisał(a):
> Na co nadzieje, na przedostatnie miejsce? Dla nas
> najgorszy scenariusz :(
Najgorzej, że scenariusz całkiem realny - jakimś cudem przdostatnie miejsce i PB bez licencji...
AQQ Napisał(a):
> Najgorzej, że scenariusz całkiem realny -
> jakimś cudem przdostatnie miejsce i PB bez
> licencji...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Otóż to ! Nie mamy papierów na grę w tej lidze..Ten mecz pokazał,czego brakuje Naszym,by tu pozostac..Niestety z powodów formalnych,PB raczej licencji nie dostanie i to nie jest tajemnica(sprawa Ujka i jeszcze kilku innych)..Nie chcę tak grającej Cracovii w Ekstraklasie,ale fuksem możemy minąc Arkę i zostajemy..Tylko po co ?! Czy chcemy przeżywac to samo co rok ?!..Naszym chłopakom potrzebny jest sukces.Ale nie taki w jednym meczu tylko wypracowany ciężką pracą.Przez cały sezon.Jeśli będą potrafili wypracowac awans,jeśli nauczą się grac ze sobą i realizowac założenia taktyczne to już nawet PP w przyszłym sezonie może dac im tyle pozytywnej energii,że o ligę będziemy spokojni....Z podwórka na stadion! Z ulicy na estradę..Ps.Gienek Loska na kapitana Cracovii!
Nie chce mi się robić podsumowania, nie zakładam kolejnego wątku, emigruję.
Pozostaje miłość bo nigdy się nie kończy i nadzieja, bo ona umiera ostatnia,
Tylko ta wiara...
Nie będzie dobrze jak wylecimy razem z Arką!
Bruno Napisał(a):
> Tylko po co ?!
Choćby dla hokeja...
Współczuje Arce stracić punkty w takich okolicznościach raz, że to były derby, a dwa, że też walczą o utrzymanie.
Jakoś oprócz w meczu z nami na tym stadionie trudno im obronić punkty w ostatnich minutach. Podobnie było z Wisłą i Lechem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)