[quote='Fake' pid='1326051' dateline='1532172984']
no to wejdź tam i podaj info szerloku
[/quote]
Wybacz ale z tego co się orientuję to ty odpowiadasz za ten wątek ja tylko pokazuję gdzie masz informacje na temat kontraktów wszystkich i młodych też
-
-
Kontrakty zawodników Cracovii - czas trwania, negocjacje itd.
M. Siplak przedłużył kontrakt do czerwca 2023 r.
http://www.90minut.pl/news/288/news2884700-Michal-Siplak-na-dluzej-w-Cracovii.html
6 dni później
[color=#14171a][size=x-large][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][size=medium]Diego Ferraresso przedłużył swój kontrakt z Cracovią do 2021 roku.[/size]
[/font][/size][/color]
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/diego_ferraresso_przedluzyl_kontrakt
80 dni później
Strózika nie ma w kontraktach.
61 dni później
Wdowiak przedłużył do 2021.
Ciekawe czy w klubie jest w ogóle brana pod uwagę opcja, żeby w lecie Mihalik wrócił z wypożyczenia z Żyliny.
A on czasem nie byl wypozyczony na 2 sezony?? ten jest juz drugi??
Covilo dalej figuruje na liście ? ;) Nie ma Pika i Majchrowicza. To są zawodnicy NA KONTRAKTACH !
[quote='ian thorpe' pid='1353158' dateline='1545414187']
Covilo dalej figuruje na liście ? ;)
[/quote]
Covilo to gracz Cracovii nielegalnie grający w FC Lugano. :P
W Szwajcarii to całę Bałkany są na nielegalu ;)
Nie orientujecie się co z kontraktem Damiana Dąbrowskiego? Czy są jakieś rozmowy w kwestii jego przedłużenia?
5 dni później
Fake, bez Sherlockow, ale plz ogarnij ten watek jesli go zalozyles :) albo niech ktos inny pociagnie od zera , burdel w nim jest
;)
13 dni później
Probierz właśnie stwierdził na TT że Damian ma kontrakt do czerwca 2020.
tak tylko przypominam że :
- mamy nowego zawodnika
- Dąbrowski ma kontrakt do 30 czerwca 2020r
- zadebiutowali w meczach I drużyny tacy gracze jak Pik czy Rakoczy, a ich w zestawie nie ma. Za to wciąż wisi niejaki Pyrdek :)
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1353986' dateline='1545944611']
Fake, bez Sherlockow, ale plz ogarnij ten watek jesli go zalozyles :) albo niech ktos inny pociagnie od zera , burdel w nim jest
;)
[/quote]
niniejszym rezygnuję, zdaje się że diabeł jest chętny
Fake, nikt nie nawołuje byś rezygnował, ale czasem posłuchaj prośby Forowicza, bo to wszystko w trosce o rzetelną, szybką informację.
Nic nie szkodzi, byś dodał nazwiska Pik czy Rakoczy.
Jednak co szkodzi, to w takim temacie przekręcenie nazwiska bo StrUzik jest StrÓzik - ta informacja jest dla większej ilości piszących ;)
Jeżeli Fake nie ma czasu regularnie uzupełniać to mogę edytować wpis ale prosiłbym o jasną informację co dodać bo przyznam szczerze, że tematy kontraktów mi uciekają i nie jestem aż tak na bieżąco bym sam był w stanie uzupełniać.
Strózik poprawiony.
[quote='ian thorpe' pid='1357686' dateline='1547382898']
Nic nie szkodzi, byś dodał nazwiska Pik czy Rakoczy.
[/quote]
nie mam żadnej wiedzy na temat ich kontraktów
https://www.transfermarkt.pl/michal-rakoczy/profil/spieler/529548
https://www.transfermarkt.pl/daniel-pik/profil/spieler/528410
wcześniej pisałem, że jeśli ktoś wie jakie kontrakty mają młodzi gracze to niech się tą wiedzą podzieli, jak widać nikt nie wie, ty zapewne też, jak już pisałem wcześniej rezygnuję, poradzicie sobie sami
wg informacji jakie udało mi się ustalić, Majchrowicz oraz Pik podpisali w styczniu kontrakty trzy letnie. Rakoczego rzeczywiście nie wiem, ale tak jak jest napisane, że "do ustalenia" jest dobrą formą.
Fake, nie obrażaj się, bo robisz to dobrze, tylko czasem odpisuj na nasze wątpliwości czy pytania. Liczę, że wciąż poprowadzisz ten watek, który jest Twoim wątkiem :)
Czyli wg tego co piszesz mają umowy do 31-12-2021?
jeszcze takie "cosik" trochę śmieszne w polskiej rzeczywistości, ale można tez ująć w informacji....trenera
Michał Probierz ma kontrakt do 30 czerwca 2020r :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)