ehh 2:0
-
-
Pozostałe mecze XIX kolejki
i 3:0 ale ładnie strzelił
kurwa
Pierdziele to Zabrze do Róhu sie nie przyłożyli za to na nas jak zwykle się zmobilizują .Mafia Volksdeutschów.
po meczu
Ale urwał!
p.s.Musimy jutro wygrać
No to mozna pomarzyc ze wywieziemy cokolwiek z chorzowa. Co wy mowice o odpuszczaniu hahaha jak ostatnio tak powiedzialem to wszyscy naskoczyli ze teraz sie nie odpuszcza w lidze wiec zobaczycie nasz mecz z gornikiem jak bedzie gral znami. Beda gryzc morawe zeby tylko wygrac z nami.
Skrzydla ruchu zajebiste.Cala gre robi ten Piech i Jankowski czy jak mu tam i niezmordowany Grzyb..W srodku Straka nie do przejscia.Oj ciezko bedzie w Chorzowie cos ugrac.
Małecki mać..
Przed meczem sugerowałem, że Śląsk gra dla siebie. I gra :)
Chyba że okaże się, że za tydzień "dojedziemy" Zabrze bo jest takie cienkie.
Ale jakoś nie mam o tym przekonania
Derby to derby, nie ma co analizować meczu. Ruch grał u siebie, dobrze wszedł w mecz i był naładowany. Poza tym mecz meczowi nie równy.
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Derby to derby, nie ma co analizować meczu. Ruch
> grał u siebie, dobrze wszedł w mecz i był
> naładowany. Poza tym mecz meczowi nie równy.
Chyba sam w to nie wierzysz....
Przejrzyj wiosenne wyniki śląskich drużyn przez ostatnie np 10 lat :)
Akurat w to wierzę. Jakoś w ustawianie czegokolwiek nigdy nie mogłem uwierzyć. Zwłaszcza w takim meczu ;)
Blogger, wystarczy przeanalizować tabelę, pod względem sportowym, by również znać wynik dzisiejszych derbów. Nie mówię tu o odpuszczaniu. Po prostu, obydwie drużyny są niesamowicie mocne u siebie, a cienkie jak dupa węża na wyjazdach. Zarówno Ruch, jak i Górnik przegrali po 6 na 9 wyjazdowych spotkań. U siebie dorobek punktowy mają zdecydowanie bardziej okazały. To również potwierdza , że dla nas wywiezienie stamtąd po remisie będzie dobrym rezultatem (szczególnie biorąc pod uwagę częstotliwość naszego punktowania w Chorzowie i Zabrzu).
A co do "spółdzielni". Hm, Łukasz Mazur odpuszczający derby dla Ruchu??????????????? W głowie mi się to nie mieści.
To tak jakby ktoś powiedział, że np Wisła nam odpuściła derby w poprzednim sezonie żebyśmy się mogli utrzymać i jest to krakowska spółdzielnia :D Straszne bzdury bo o ile mecze często są ustawione to nie widzę powodu, dla którego największy wróg miałby odpuszczać derby żeby drużyna z tego samego regionu się utrzymała.
Klinicznym przykładem śląskiej spółdzielni była wzorowa współpraca KSG z Piastem :D
Miszczu dobrze napisał - dodałbym jeszcze, że należy się obawiać spółdzielni trójmiejskiej (Arka-Lechia), warszawskiej (Polonia-Legia) i dolnośląskiej (Zagłębie-Śląsk) :D :D :D
Aston, rozkminiłeś układy w lidze... I teraz już buki się kapną. :D Ot, figlarze... :D
A w którejś tej spółdzielni można załapać się na jakieś mieszkanie? Aktualnie jestem w potrzebie :D
Górnik nie musiał nic odpuszczać i tak by dostał. W końcu Ruch nie jest aż tak cienki żeby przegrywać u siebie.
Górnik jest kompletnie nieprzewidywalny, z każdym może wygrać i z każdym wysoko przegrać. Przez wynik w derbach, za 2 tygodnie w Zabrzu będzie straszne ciśnienie na nich. Do tej pory mieli mocne wsparcie z trybun a po takim 0:3 to może być różnie przy dobrym wyniku dla Nas. Oprócz tego Stachowiak zawalił pierwszą bramkę a przy drugiej się nie popisał więc komfortu psychicznego chłop nie ma i oby z Nami zagrał podobnie.
Dzisiaj ważny mecz dla Polonii Warszawa, ja ciągle liczę na Czesia M. i na to, że Widzew mocno obsunie się w tabeli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)