Kurcze, ponad dwugodzinnego skeczu to jeszcze nie oglądałem :D
-
-
Cracovia - GKS Tychy (Finał Play-Off) - temat zbiorczy
http://www.youtube.com/watch?v=ddfjVhaK_RA
.
Dwadzieścia oskarów dla naszych.
Za role pierwszoplanowe Leszek i Radzik, za efekty specjalne Sarnik, Łopuski za rolę dramatyczną,Kostuch, Słaboń i Daniel za gagi pod bramką Jakubowskiego, trener Rohacek za reżyserię, nasi kibice za choreografię, bębniarz za muzykę, działacze PZHL-u za parodię:D:D:D
A tak naprawdę i na poważnie byliście wielcy. To była świetna promocja hokeja. (dla tych, którzy się na nim kompletnie nie znają oraz dla komentatorów, którzy musieli robić dobrą minę do złej gry)
Brawa dla Tyszan, co prawda z ogromnym trudem, ale wykorzystali daną im przez naszego vicka szansę.
W niedzielę dwucyfrówka. :)
Bardzo proszę o napisanie takiego scenariusza w piłce.
To na trybunach w niedzielę będą kibice nie tylko z Tychów i z Cracova.
Dziękuję hokeistom, że pomyśleli o mnie. Pewnie z opóźnieniem dotarłbym na fetę, a tak, to w niedzielę będę mógł być od początku do końca.
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet Radzik w wywiadzie mówił o minimum jednym
> zwycięstwie :) [b][u]jeśli będzie porażka
> kontrolowana to w czwartek[/u][/b]
> na serio to pewnie byłby żal, ale niech robią
> tego majstra jak najszybciej :)
> nie ukrywam że mam spore obawy o stan psychiki
> tyskich zawodników w obu meczach w przypadku
> wyniku przesądzonego na ich niekorzyść - oby
> obyło się bez polowania na kości.
> już wczoraj mieli lekkie inklinacje do
> "odgrywania" braków technicznych na bandach
bez satysfakcji , niestety, pełna hala to ze 100tysi za bilety, w sumie to dobrze :)
męczyło mnie żeby jechać, rozsądek zwyciężył :)
z tymi 100 tysiącami za bilety to przesadziłeś.
bilety od jutra ?
Nie tak bardzo przesadził. Karnetowiczów wielu nie ma, pula dla kobiet i dzieci ograniczona, a normalny bilet kosztuje 30 zł.
Trza naszych zgłosić do PAKI.
Własnie wróciłem z meczu i powiem tylko tyle PARODIA. Pozdrowienia dla Pana Adama .
Właśnie wróciłem...
powiem jedno... masakra :D
W niedziele Mistrz.
Oj sterby, widzę że chyba zapisałeś się do odnowy w Duchu Świętym, bo prorokujesz jak natchniony. I jeszcze ci wszyscy, co się nie znają na hokeju (bo zna się tylko sterby). Weź się upij albo co, bo nie da się tego czytać.
sterby Napisał(a):
> Dwadzieścia oskarów dla naszych.
> Za role pierwszoplanowe Leszek i Radzik, za efekty
> specjalne Sarnik, Łopuski za rolę
> dramatyczną,Kostuch, Słaboń i Daniel za gagi
> pod bramką Jakubowskiego, trener Rohacek za
> reżyserię, nasi kibice za choreografię,
> bębniarz za muzykę, działacze PZHL-u za
> parodię:D:D:D
>
> A tak naprawdę i na poważnie byliście wielcy.
> To była świetna promocja hokeja. (dla tych,
> którzy się na nim kompletnie nie znają oraz dla
> komentatorów, którzy musieli robić dobrą minę
> do złej gry)
>
> Brawa dla Tyszan, co prawda z ogromnym trudem, ale
> wykorzystali daną im przez naszego vicka
> szansę.
> W niedzielę dwucyfrówka. :)
Sterby, według mnie masz 100 % racji !
Ale po kolei, byłem na obu meczach i nie miałem okazji jeszcze wypowiedzieć się na temat wczorajszego meczu. Wczorajszy mecz to koncert gry w wykonaniu naszych Ulubieńów, niemal kopia meczu poniedziałkowego u nas, zarówwno w wykonaniu naszym, jak i Tyszan ! Brawo Chłopaki za zaangażwanie we wczorajszym meczu i równie wysokie zwycięstwo jak w poniedziałek, a dwa gole strzelone przez Tyszan pod koniec meczu nie mają żadnego wpływu na jego ocenę i postawę obu drużyn ! Po prostu była to deklasacja Tyszan w naszym wykonaniu, taka sama jak w poniedziałek ! :)
A dzisiejszy mecz ? No cóż, według mnie, mając w pamięci postawę naszych Ulubienców w dwóch pierwszych meczach, już po pierwszej tercji dzisiejszego meczu odniosłem wrażenie, że wszystko zmierza ku temu, że przegramy w arcydramatycznych okolicznościach i tak też się stało, mimo pierwszego gola tego meczu strzelonego przez Leszka w trzeciej tercji, który mógł dać nadzieję, że będzie inaczej, ale padła bramka wyrównująca, potem dogrywka i karne jak z horroru, pewnie fajnie to wygladało w telewizji !!! :D
Nawet nasz wspaniały Trener był dzisiaj dziwnie spokojny, a we wczorajszym meczu co raz strofował naszych Ulubienców, co mu się raczej nie zdarza, a przynajmniej na meczach w Krakowie, gdzie zawsze podziwiam jego stoicki spokój i opanowanie nawet w dramatycznych okolicznościach !!! :)
Ale tak miało być i już, zdobędziemy złoto u siebie i wszyscy będziemy w Krakowie cieszyć się z odzyskania Mistrzostwa przy pełnej hali naszych kibiców i mam nadzieję, że przy obecności kibiców z Tychów również !!! :)
A i karnet będzie wykorzystany w prawie 100 %, zostanie 5 zł dla Klubu za rezerwację miejsca !!! :D
Jeszcze jedno, Tyszanie chyba dzisiaj w ogóle nie wierzyli w swoich Ulubieńców, więc atmosfera na trybunach była taka, jakbyśmy byli u siebie, słychać było tylko nas, brawo dla wszystkich obecnych Pasiaków za wspaniały doping !!! :) Nawet mój wieloletni kolega z Tychów, stwierdził, że dzisiaj czuje się tak, jakby był na meczu w Krakowie !!! :D Bo tak to wyglądało, zero dopingu ze strony tyskich Kibiców, do momentu strzelenia pierwszego gola przez nas, potem się tyscy Kibice obudzili, ale praktycznie przez cały mecz tyski Pałac Lodowy był wypełniony jedynie naszym gromkim Cracovia !!! :D
bez szampana i żyletek...;) to się majstra nie robi ;)
Kochany jurrasic i inni którym wisi- "bez mnie" na hokeju.Przykro mi!
dycha Napisał(a):
> Kochany jurrasic i inni którym wisi- "bez mnie"
> na hokeju.Przykro mi!
Nie wiem o co Ci chodzi, bo mi nigdy nie wisi postawa naszych Ulubieńców i zawsze jestem z Nimi ale tak to według mnie dzisiaj wyglądało oglądając na żywo, a na hokej już chodzę bardzo długo i niejedno już widziałem ! Aczkolwiek nie odmawiam zaangażowania naszym Ulubieńcom w dzisiejszym meczu ale złożyło się jak się złożyło, wszyscy są zadowoleni, a już za niedługo nikt nie będzie pamiętał czy było tak czy inaczej !!! Nasi Ulubieńcy to dla mnie są Mistrzowie i nic i nikt tego już nie zmieni !!! :)
Bez jaj, byłem przy naszej ławce kiedy strzelano karne, nie wierzę w reżyserkę! nie wierzę, widziałem ich z bliska i nie było widać nic po nich, że się podłożyli! nie wierzę w taką reżysrkę, widziałem ich po innych meczach, gdzie nie przejmowali sie zbytnio porażką, ale tu????
a poza tym nie martwi mnie to...
A kompromitacja PZHL bezdyskusyjna! zadzwonili do mnie z Krakowa kumple oglądający TV. Czerkawski sie przejechał po PZHL a później jeszcze dołożył ten drugi Walczak chyba!
teraz tylko jedno - dopracować ceremonię dekoracji w Krakowie - wpierw srebro później złoto, a nie jak dwa lata temu, że żal było patrzeć, jak tyszanie byli potraktowani
niedziela na siedleckiego - plan prosty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)