No dokładnie, Filipiak pomyślał i wyszło na to że za karnety musi się zwrócić bo by na idiotów wyszli...
-
-
Cracovia - Jastrzębie (Półfinały play-off) - temat zbiorczy
dzis niestety sie nie udalo ale jest pozytyw bedzie jeden mecz wiecej u nas w Krakowie
przynajmniej jutrzejszy mecz bedzie transmitowany w TVP Sport
Tak jak przewidywano...większe męki z JKH niż w ewentualnym finale.
QueN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No dokładnie, Filipiak pomyślał i wyszło na to
> że za karnety musi się zwrócić bo by na
> idiotów wyszli...
1 x ćwierćfinał - 20 zł
2 x półfinał - 50 zł
2 x finał - 60 zł
I będzimy tylko 5 zł do tyłu (zakładając, że kupiliśmy karnet za 135 zł) !!! :D
Czyli 5 zł, to koszt rezerwacji określonego miejsca na wszystkie mecze Play-Off ! :D
[url=http://sport.interia.pl/hokej/plh/news/sensacja-w-polfinale-cracovia-przegrala-w-karnych,1600262]Interia.pl: Sensacja w półfinale. Cracovia przegrała w karnych.[/url]
Jak padają takie nazwy na zaistniałą sytuację to...
Nie ma co czytać takich bzdur i się przejmować. Sensacją to było to, że drużyna przegrywa w półfinale 7 bramkami! nie 1, nie 2 tylko 7! a przegrana po karnych 1:2, faktycznie sensacja... Nic się nie stało, liczę na wygraną jutro, no i oczywiście w ostatnim meczu w Krakowie! :)
Wiecie o ktorej jest mecz u nas w piatek czy nie koliduje z legia?
ludzie, jakby mieli puszczać mecz to jutro , już wszystko pod kontrolą i dobicie w Krakowie.
po prostu spięli się, jutro nie wytrzymają tego kondycyjnie.
zdarza sie przegrali na wyjezdzie po raz pierwszy od 10 grudnia przeciez to juz jest polfinal w koncu jastrzebie nie znalazlo sie tu przez przypadek
Jutro bezproblemowe 3:0
Teraz pojawił się problem meczu piątkowego z uwagi na inaugurację sezonu piłkarskiego.....
Możliwości widzę tylko dwie tzn.:
1. przełożyć mecz hokejowy na sobotę, jeżeli to będzie możliwe w co wątpię - mecze są dla kibiców i jest to jakiś argument by o to zabiegać, choć jak napisałem wcześniej nie wydaje mi się to możliwe....
2. jeżeli mecz ma odbyć się w piątek to TYLKO O GODZ. 17.00!!! Innej opcji nie ma, po prostu nie ma, bo:
- nie jest to dobra pora jak na mecz w dzień pracujący i nie należy spodziewać się dużej publiczności;
- gdy jednak mecz zostanie rozegrany później np o 18.00 to publiczność większa nie będzie a do tego spora grupa pod koniec będzie wychodzić żeby zdążyć na Legię.... To na pewno nie będzie budujące dla zawodników.....
- Mecz o późniejszych godzinach to jużtotalny bezsens....
REASUMUJĄC: JEŻELI MECZ MA ODBYĆ SIĘ W PIĄTEK TO TYLKO O GODZ. 17.00 I TUTAJ MAM RACJĘ!!!
Uważam ze mecz w Jastrzębiu był słaby, nasi zawodnicy sprawiali wrażenie jakby nie angażowali 100% sił i umiejetności. Danieluk i Urbanowicz z obłędem w oczach. Jastrzebie grało presingiem nasi za spokojnie. Niestety nie jeździli tak szybko jak w sobotę.Mam nadzieje ze tak miało być. Mecz chaosu.
Jako że pierwszy raz byłem w Jastrzebiu -kibice ok. tylko w wiekszości słabo czytający grę i jej reguły.
Mam nadzieje zę jutro mecz w TV i nasi znowu pokażą lwi pazur.
Choc tyle dobrego że mój karnet się troche zwróci bo napewno będzie piatkowy mecz w Krakowie
Jest dobrze! i bedze dobrze,Kubel zimnej wody ,jescze nikomu nie zaszkodzil! Wszyscy sie nakrecaja ! taki jest play off!!
Teraz ,Jastrzebie sie wkreca i nakręca i dobrze! bo o to chodzi w tym wszystkim!
Bedzie cisnienie, bedzie wiecej widzów,kółko zamkniete.
[img]http://img152.imageshack.us/img152/5716/bladb.jpg[/img]
Livescore.com uważa, że nie gramy już w play-off, a nasze miejsce zajął Sanok :P
wróciłem z jastrzębia - no szlag by to trafił - nie ta sama drużyna, wiem, że to hokej, że play-off, ale jastrzebie było do pokonania, tylko zagrać na 60 proc. tego co w Krakowie - trzeba bankę strzelić, spać i wierzyć, że jutro wygramy - w piątek oleję mecz z Legią,
post usunięty przez autora po wyciągnięciu spóźnionej konkluzji: piłeś - nie pisz:) Mam nadzieję że dzisiaj zarówno starsi, jak i ci młodsi panowie będą z jednego miejsca kolektywnie dopingować naszej drużynie.
alunta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak dla mnie, cała dzisiejsza gra Cracovii była
> porażką. Może poza końcem drugiej i drugą
> połową trzeciej tercji, choć i wtedy nie było
> szału. Jak mało kiedy, nie widzieliśmy żadnej
> sensownej akcji Kostucha, Łopuski starał się,
> ale bez efektów. Bardzo cieszyliśmy się, że
> udało się nam dotrwać do karnych które, jak
> wiadomo, są mocną stroną naszej drużyny, ale i
> tu się zawiedliśmy. Trudno, przegraliśmy, jutro
> będzie lepiej, natomiast fakt, że hokeiści nie
> pokwapili się aby pożegnać się z tą garstką
> kibiców, którzy przejechali te parę kilometrów
> aby im dopingować, pozostanie w naszej pamięci.
> Mam nadzieję że jutro będzie nas więcej, bo
> dziś było sześcioro (ośmioro razem z parką
> która się ulotniła po drugiej tercji, plus
> starszy pan w szaliku Cracovii na sektorze
> Jastrzębia).
Obok ( nie tak starszego Pana) było również kilkoro kibiców Pasów, spoko.
Akurat nie mogłem być na meczu ale bardzo prawdopodobne, że Pan w szaliku to był tata Laszkiewiczów, który mieszka na osiedlu obok lodowiska.
A co do dalszej rywalizacji dzisiejszy mecz będzie chyba najważniejszy, bo jeśli przegramy z Cracovią, to nie ma co ukrywać, że to juz będzie chyba po balu bo dwoch meczów w Krakowie raczej nie wygramy.
Ale jeśli uda się znowu wygrać, to w Krakowie też jedna wygrana może się przydarzyć a wtedy wszystko rozstrzygnie się w Jastrzębiu.
No i załatwione
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/w_piatek_mecz_o_godzinie_1700
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)