fuck
-
-
Cracovia - Jastrzębie (Półfinały play-off) - temat zbiorczy
No i przegraliśmy frajersko, tak samo jak Tychy ! :( Przynajmniej w piątek będzie mecz w Krakowie ! :) I w Tychach też ! :D
rozluźnienie ? jak to jest możliwe, że 2 dni później z drużyną, która w Krk nie wie co się dzieję, remisuję się i przegrywa w karnych ? ... po co ta porażka ?
Jak zwykle karnego strzelił tylko Leszek ;/
jutro pójdzie łatwiej, wygramy na luzie. już nie raz PO pokazały że jeden mecz można mega zaangażowaniem wygrać przy brakach taktycznych i technicznych, potem siada siła. Jutro będzie do przodu!
Tez tego nie rozumiem. Wkurwia mnie ta drużynka z Jastrzębia sponsorowana przez państwową firmę.
Niestety spełniło się moje realistyczne myślenie. No cóż, jutro też jest mecz! Trzeba go wygrać i uspokoić stan rywalizacji!
W sumie ta porażka jest bez konsekwencji, bo przy porażce Tychów wszystko jest pod kontrolą.
Zakończymy w tym samym terminie co Tyscy i nie będzie problemów w finale.
No to jak już pisałem, że jak nie będzie wygranej to znaczy.... :)...$$$$
Jastrzębie w sobote niewie co się dzieje na tafli a 2 dni później super hiper regeneracja na całego i już umią grać na poziomie Cracovii?
Nie bardzo bez konsekwencji, bo teraz Jastrzębie uwierzy, ze może nas przejść.
Sobota: 8:1, dwa dni później 1:2..... hmmm....
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jutro pójdzie łatwiej,
Słuszna uwaga, JKH w drugim meczu pod rząd spisuje się znacznie słabiej.
Im po prostu brakuje pary, tak jak Tychom dziś w III tercji.
No tak bardzo bałem się tego meczu i niestety... Dokładnie to co napisał Leesior! Trzeba było dzisiaj dobić, a jutro sie pobawić i ewentualnie mysleć o ostatnim meczu w Krakowie.
Pani Olga byla dzis w Oswiecimiu...
A Guziec i Karvin to nasi celebryci... :)
QueN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to jak już pisałem, że jak nie będzie
> wygranej to znaczy.... :)...$$$$
> Jastrzębie w sobote niewie co się dzieje na
> tafli a 2 dni później super hiper regeneracja na
> całego i już umią grać na poziomie Cracovii?
e gadanie...
Jastrzębie cały sezon gra dobrze u siebie.
Nic to - nic nie poradzimy!
Fakty są takie - mamy mecz w Krakowie - i dodatkowo tego samego dnia mecz z Legią! i tutaj apel do Klubu, żeby coś dla nas zrobił z tym fantem byśmy zobaczyli w całości oba!
Fakt - dzisiaj Guziec i Karvin byli gwiazdami radia w telewizji :)
Może piłkarze zagrają po meczu hokeistów na tafli? Na jedno wyjdzie i tak sie będą przewracać:) (oby nie)
Oby jutro nasi hokeiści byli mocno święcącymi gwiazdami na jastrzębskim lodowisku. Ja muszę chyba coś iść porobić, bo porażki Cracovii wybitnie fatalnie na mnie wpływają...
gowen02 powiem jedno lod wszystko rostrzygnal
dobra, wierzcie lub nie, ale są tu tacy, których ta porażka tak bardzo nie smuci, bo egoistycznie widzą jej pozytywy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)