Tutaj to chyba Krakowia musiałaby wybaczyć.
-
-
Szymon Gąsiński - Witamy w Pasach !!
Chłopak ma rację, Cierzniak to groteska...
Trudno przyznać się do błędu, bo Jakub jest "nieomylny"!
Trzymaj się !
Szymek trzymaj się i wróć do I zespołu! Widać w Tobie ambicję, to mi się podoba :)
Jeśli Kaczmarek ma odejść po sezonie to Szymek będzie nam bardzo potrzebny.
no tak albo wchodzi jeszcze opcja jakiegoś transferu ;p
32 dni później
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Szymon-Gasinski-To-byl-dla-mnie-trudny-czas
Bardzo fajny wywiad z Gasinskim ... mam nadzieje ze bedzie naszym 1 bramkarzem i liderem w szatni bo chlopak ma charyzme.
Charyzme może i ma ale nie posiada umiejętności bramkarskich i bardzo często przydarzają mu się katastrofalne błędy.
Bez sentymentów - wypad!
Dziś w sparingu zagrał słabo, może przez to, że ostatnio nie grywał?
Każdy przypadek można usprawiedliwić, ale co z tego będzie miał Klub?
Jak słyszę o jego przywiązaniu do klubu, to mi się przypomina wywiad Laskowika z "panią Pelagią", która była bardzo przywiązana do zakładu pracy, przez kasę zapomogowo pożyczkową
A może rzeczywiście się przywiązał do klubu? Pamiętam jak bronił w Polonii Bytom i na pierwszą ligę na pewno jest bardzo dobrym bramkarzem, a jak awansujemy to wtedy będziemy się zastanawiać czy zostawić go w ekstraklasie.
w Polonii Bytom bardzo dobrze bronił u nas gra mało, a jak dostanie szanse w sparingu lub jak w poprzednim sezonie w PP to lubi coś zawalić.
Ale przecież w Polonii jesienią 2010 grał w kratkę, owszem miał kilka meczy, w których bronił jak w transie, ale miał też kilka wpadek, na pierwszy plan wysuwa się tu koszmarny występ w Białymstoku, z Lechem z tego co pamiętam też zaliczył występ rodem z cyrku.
To po prostu bramkarz a la Cabaj. Oo ściany do ściany.
Ja jednak jestem zwolennikiem bramkarzy zrównoważonych. Bramkarz wg mnie wcale nie musi zaliczać "meczów życia", ważne by NIGDY nie przytrafiały mu się "cyrkowe" występy.
Cabaj to był przy Szymku genialny bramkarz.
Aston1906 Napisał(a):
> Ja jednak jestem zwolennikiem bramkarzy
> zrównoważonych. Bramkarz wg mnie wcale nie musi
> zaliczać "meczów życia", ważne by NIGDY nie
> przytrafiały mu się "cyrkowe" występy
a co sądzisz o Pavle ?
ponoć do wzięcia za czapkę gruszek :D
Znasz moje zdanie :D Zapytaj mknącego, ma podobne
mknący nie zna się na piłce ;)
przez rok gnoił Łuczaka, aż ten musiał szukać schronienia w Łęcznej.
ps.
mknący,
wiem, pamiętam Twój wpis po derbach.
napisałes krótko i na temat - "bravo" :P
82 dni później
Czy ktoś może wie coś pewnego co teraz się z nim dzieje, dlaczego nie trenuje z drużyną i nie grał w sobotnich sparingach?
masz wczesniej napisane.
14 dni później
Co jest z nim ? nic nie kumam ?
W hierarchii "tormanów"jest czwartym...Choć swoją drogą ciekaw jestem jakby jego sytuacja wyglądała gdyby(nie daj Boże)Pilarzowi coś się stało.
17 dni później
Co się dzieje, że nie ma go nawet na ławce? Tak naprawdę nie ma alternatywy dla Pilarza, bo przecież Skrzeszewski jest strasznie słaby i do gry kompletnie się nie nadaje. Jakby była jakaś kontuzja czy coś to w bramce robi się nieciekawie.
Co sie dzieje?Szymon po prostu "komuś"nie pasuje w klubie i nie wiem co musiałoby się wydarzyć,żeby mógł bronić.
Nie twórzcie kolejnych teorii spiskowych. Po prostu nowy trener bramkarzy, Skórski go skreślił upierając się, że bardziej perspektywiczny jest Budaković. W moim mniemaniu to dość kontrowersyjna decyzja, ale nie ma żadnego drugiego dna, nikt na sztab trenerski nie wywierał w tym względzie żadnych nacisków.
Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć. W przygotowaniach grywał, został wybrany do rady drużyny i nagle od tak trenerzy go skreślili?
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie twórzcie kolejnych teorii spiskowych. Po
> prostu nowy trener bramkarzy, Skórski go
> skreślił upierając się, że bardziej
> perspektywiczny jest Budaković. W moim mniemaniu
> to dość kontrowersyjna decyzja, ale nie ma
> żadnego drugiego dna, nikt na sztab trenerski nie
> wywierał w tym względzie żadnych nacisków.
Nie jest to prawdą.
rączyquique Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie twórzcie kolejnych teorii spiskowych. Po
> > prostu nowy trener bramkarzy, Skórski go
> > skreślił upierając się, że bardziej
> > perspektywiczny jest Budaković. W moim
> mniemaniu
> > to dość kontrowersyjna decyzja, ale nie ma
> > żadnego drugiego dna, nikt na sztab trenerski
> nie
> > wywierał w tym względzie żadnych nacisków.
>
> Nie jest to prawdą.
A nie bo jest bo tak... Argumenty jakieś?
Jak Lopez wie, to wie, przecież Ci nie powie skąd :D
to oczywiste ze nie jest prawdą bo jakby było to by oznaczało jedynie że trener bramkarzy jest zwykłym cymbałem i nie nadaję się do stanowska które powierzył mu jeszcze większy cymbał.
Skrzeszewski i Budakovic to nawet nie są bramkarze tylko Panowie w bramkarskich ubrankach
Budakovic w ub sezonie nie pograł sobie na wypożyczeniu...i się nie ograł...Chociaż i tak dla mnie to on nie będzie dobrym bramkarzem ....
Szymon ma wszelkie dane by być co najmniej II im,a jeżeli w najbliższych meczach Pilarz będzie dalej takie babole puszczał
to chyba sztab trenerski przeanalizuje sprawy.Chyba,że są inne sprawy ,które wyeliminowały Szymona z walki ....
Znów te korytarze na Wielickiej... ;)
nie wazne co jest prawda, generalnie Gasinski juz w tej druzynie nie zagra, a w grudniu mu sie konczy kontrakt.
Budakovic to mógłby wystepowac ale w cyrku Tabisza.
Tak czy siak bardzo dobry bramkarz na lata i na którym można by było nieźle zarobić gra teraz w Ząbkach.
Nzg Napisał(a):
> rączyquique Napisał(a):
> -----
> > Aston1906 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Nie twórzcie kolejnych teorii spiskowych. Po
> > > prostu nowy trener bramkarzy, Skórski go
> > > skreślił upierając się, że bardziej
> > > perspektywiczny jest Budaković. W moim
> > mniemaniu
> > > to dość kontrowersyjna decyzja, ale nie ma
> > > żadnego drugiego dna, nikt na sztab
> trenerski
> > nie
> > > wywierał w tym względzie żadnych
> nacisków.
> >
> > Nie jest to prawdą.
>
>
> A nie bo jest bo tak... Argumenty jakieś?
Argumentów nie będzie, ale zapewne "prawda" zostanie opublikowana za jakiś czas na weszło.
Aston1906 Napisał(a):
------------------------------------------------------
>
> Argumentów nie będzie, ale zapewne "prawda"
> zostanie opublikowana za jakiś czas na weszło.
też uważasz, że to ten trop?
ja na chłodno dawno już wyeliminowałem naszych dziennikarzy.
pozostają piłkarzyny, mające kupę znajomych posród idiotów typu Kowalczyk, czy Szamotulski.
ten, niby bramkarz ma "powody" :)
Wiesz, ja unikam formułowania publicznych oskarżeń w czyimkolwiek kierunku w tej delikatnej sprawie.
Stwierdziłem tylko, że jak ćwiąkały nazbierają kolejną porcję materiału znowu sobie poczytamy trochę baśni braci Grimm.
22 dni później
Jeżeli jesteś dalej zawodnikiem CRACOVII to widzimy Cię na boisku w meczu z ZAWISZĄ - LARUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tylko co w ogóle z gościem..
Zatopił go Tabisz? Kontuzja ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)