A tam gadacie, że było niespecjalnie. Zagraliśmy na dobrym poziomie i co najważniejsze było co oglądać, bo mecz przedni. Owszem niedosyt pozostaje, bo mogliśmy strzelić zwycięskiego gola, ale i mogliśmy go stracić. Bardzo dobre zawody rozegrali "niechciani" przez forumowiczów Kaczmarek i Nawotczyński, który wraz z Vule w obronie zaprezentował się bardzo dobrze. Najsłabsi w obronie byli Jarabica i Kosanovic i nad bokami obrony trzeba popracować. W środku dobre zawody grał Radomski i Saidi. Nieźle Suvorov ale stać go na więcej. Giza i Klich tak jakby przeszli obok meczu. Walczył Dudzic w ataku, ale w I połowie był kompletnie nie widoczny, dopiero w drugiej zaczął coś tam pogrywać. Z rezerwowych in plus zaskoczył Krzywicki, a in minus Visnakjovs.
Podsumowując chcąc się utrzymać w ekstraklasie trzeba wygrywać a nie remisować. Z drugiej strony remis z Legią to niewątpliwy sukces, z którego należy być zadowolonym :)
Tylko Pasy!
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Była tylko i wyłącznie ręka Saidiego przed karnym.
Nie było żadnej bramki dla Legii, ani spalonego przy trzeciej bramce.
Za to Giza był faulowany w sytuacji, po której poszła akcja na 3-3.
Ergo - sędzia nikogo nie skrzywdził. Koniec, kropka.
Aston mieszkam w Zamościu, na meczu nie byłem więc oglądałem mecz w TV i bramka dla Legii (ta nieuznana) była.
Kamaz ja już widziałem powtórki i analizy fachowców. BY byłą bramka, piłka musi CAŁYM SWOIM OBWODEM przekroczyć linię bramkową.
W inkryminowanej sytuacji o czymś podobnym nie mogło być mowy, z tym się zgodzi każdy człowiek, który tylko w swoim życiu nie asekuruje się białą laską.
Polecam dokładną lekturę przepisów gry w piłkę nożną :)
Sędzia mylił się w obie strony , taka jest piłka nozna .Natomiast co do Nas. Dudzic , Saidi - bardzo dobrze
Najsłabiej kosanovic i Jarabica .Reszta srednio ale w 70 m. do zmiany Klich ,Suworov.
Aston najdokładniejsza była powtórka blisko 2 minuty po tej akcji, którą pewnie na internecie nie zobaczysz i tam piłka całym obwodem przekroczyła linię. Spokojnie, mi przepisów nie musisz tłumaczyć :)
Było, minęło dobrze że gola nie uznał pan Bartos :)
Nie kłóć się Kamaz bo bramki nie było.
[url=http://www.weszlo.com/news/6392][weszlo.com][/url] Tu masz taką prostą analizę tego co się tam stało.
I może przepisów nie trzeba Ci tłumaczyć ale podstawy geometrii widocznie już tak.
Obwód kuli, w tym przypadku piłki to nie jest jej podstawa.
guziec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > guziec Napisał(a):
> >
>
> > -----
> >
> > > masz cos do mojej rodziny?? :D
> >
> > Senior rodu w porządku, ale reszta to same
> > świnie. :D
>
>
> czy ja sie kiedys od ciebie uwolnie? :D
może knur pomoże? :D
3lvis nie wiem jak możesz to nazwać "kłótnią". Jeżeli zwykłą wymiane zdań na temat tej sytuacji nazywasz w owy sposób to nie wiem co mam powiedzieć. Ja wyraziłem swoje zdanie i w wolnej Polsce mam do tego prawo.
Twój link też wszystkiego nie wyjaśnia, bo nie jest powiedziane, że sekunde później piłka nie była dalej.
Powtórnie napisze, że skoro sędzia nie uzał gola, to nie powinno być tematu :)
BumBumVip Napisał(a):
> BumBumVip Napisał(a):
> -----
> > NOWOŚĆ!
> >
> > Jutro skład następujący
> >---Kaczmarek---
> >
> ---Jarabica---Nawotczyński---Trivunović---Kosano
> vić!---
> > ---Klich---Radomski (C)---
> > ---Saidi---Giza---Suvorow---
> > ---Dudzic---
>
>
> Jaki był dziś skład :) ?
No, wygrałbyś zakłady :) Jednak, jak słusznie skomentował black cat, myślę, że takie info nie powinno być publicznie podawane przed następnymi meczami. Kolejnym razem wyślij do wszystkich priw z ustawienieniem ;), albo postaw u buka ;)
Kamaz , mam nagrane z wszystkich kamer i powtarzałem klatka po klatce i bramki na 100% nie było.
Odtwarzałem na 50 calach w super hiper hd prologic. i piłka nie oderwała sie od lini .
Ja uważam, że ... nie powinien podawać składu, a BBV publikować go na forum.
awaria Napisał(a):
> Kamaz , mam nagrane z wszystkich kamer i powtarzałem klatka po klatce i bramki na 100% nie było.
> Odtwarzałem na 50 calach w super hiper hd prologic. i piłka nie oderwała sie od lini .
Pozostaje jeszcze w takim razie pytanie jak szeroka byla linia?:) Czy zgodna z przepisami?
Jako stary zagorzały pies bedzie to robił dalej, co on jeszcze u nas robi???
Mniejsza o tą linie. Nie ma gola to nie ma :)
Swoją drogą ładnie Kaczmarek to wybronił.
Czy piłka była za linią bramkową?
http://www.weszlo.com/news/6392
Pytanie numer dwa - czy był spalony?
http://www.weszlo.com/news/6393
Pytanie numer trzy - czy pierwszy gol był prawidłowy?
http://www.weszlo.com/news/6394
Jak dla mnie sędzia żałosny, ale z błędami po równo dla nas jak i dla Legii.
Aston1906 Napisał(a):
> Była tylko i wyłącznie ręka Saidiego przed
> karnym.
>
> Nie było żadnej bramki dla Legii, ani spalonego
> przy trzeciej bramce.
>
> Za to Giza był faulowany w sytuacji, po której
> poszła akcja na 3-3.
>
> Ergo - sędzia nikogo nie skrzywdził. Koniec,
> kropka.
spalony przy 3 bramce był ale minimalny i nie dziwię się , że go liniowy puścił ( tak samo nie dziwiłbym sie w odwrotną stronę), Braga strzeliła z metrowego spalonego i sędzia puścił a tu może było z 15 cm
podnieta podnietą, ale mielismy pierwszą szanse na rozpoczęcie poscigu tym bardziej że wISŁA wygrała...stracilismy dwa punkty, u siebie, a meczów z tygodnia na tydzień coraz mniej, jestesmy dalej w czarnej du.pie...
Aston1906 Napisał(a):
> Była tylko i wyłącznie ręka Saidiego przed
> karnym.
>
> Nie było żadnej bramki dla Legii, ani spalonego
> przy trzeciej bramce.
>
> Za to Giza był faulowany w sytuacji, po której
> poszła akcja na 3-3.
>
> Ergo - sędzia nikogo nie skrzywdził. Koniec,
> kropka.
Plus nieodgwizdany karny dla nas i czerwona kartka za faul na Dudzicu. Czyli jednak sędzia nas skrzywdził.
A gdzie Ty jeszcze karnego nieodgwizdanego widziałeś?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)