Zatrudnienie Szatałowa świadczy ,że jeszcze walczymy. :):):)
W wywiadzie Ształow zapowiada walkę o utrzymanie i determinacje w każdym meczu.
WALCZYĆ!!!!
Powodzenia trenerze:)
ps: w hokeju sprawdza się obcokrajowiec Rohaczek. Może w piłce sprawdzi się też obcokrajowiec.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Do boju.
jurii kup sobie porzadny bat i do roboty. w tobie nadzieja!!!TYLKO PASY
Witamy !
Pokaż im co to prawdziwe treningi , i wygraj Derby :)
Nie oszczędzaj tych panienek. Bat im się należy i mam nadzieję, że taką metodę zastosujesz.
Powodzenia panie trenerze. Wierzę w pana.
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/konferencje_prasowe/Jurij-Szatalow-Najpierw-resetowanie-mp3
Powodzenia Trenerze ! Może w końcu nauczysz te panienki co grają jako Cracovia,jak się powinno harować i walczyć by odnosić zwycięstwa :)
Pierwszy wywiad jako trener Cracovii. Dobrze gada :)
[url=http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/konferencje_prasowe/Jurij-Szatalow-Najpierw-resetowanie-mp3][b][u]Terazpasy.pl: Jurij Szatałow: - Najpierw resetowanie..[/u][/b][/url]
Witam Panie trenerze!
Od początku jesteś rzucony na głęboką wodę, ale [b]wierzę[/b], że będzie dobrze.
Derbowy mecz z rzeką to nielada wyzwanie, jestem jednak przekonany, że wykrzesa Pan z naszych kopaczy 200% swoich możliwości i od tego meczu zaczniemy marsz w górę tabeli!
Wszyscy chcemy widzieć Pasy walczące, nieustępliwe i zwyciężające - wierze, że jest pan człowiekiem który to zrealizuje!
Ku chwale Cracovii!
powodzenia trenerze !!!
Był ktoś na pierwszym treningu?
Jak wrażenia? Nastroje? itd.
Wywiad napawa mnie nadzieja !
konkretny facet, ot co. po tym wywiadzie naprawdę jestem mocno podbudowany. zero gwiazdorzenia - brawo! a jak nie pasi to ME albo las, tu mnie rozwalił :)
Trenerze - masz w obenej sytuacji "lekko przekichane" , ale najważniejsze, że jest jeszcze nadzieja. Skoro mówisz, że lubisz hokej to weź ten dotychczasowy anty-team na [b]obóz[/b] na ...Syberię. Ciepłe kraje im się poprostu nie NALEŻĄ.
Jak "system" MKS-u da Panu szansę, to powinien Pan ogarnąć ten bajzel.
Jurek - powodzenia !!!
Właśnie skończyłem oglądanie Cafe futbol, sporą część programu poświęcili naszej sytuacji i tej całej karuzeli z trenerami. W skrócie dużo krytyki, niestety w większości kwestii muszę przyznać im rację jak chociażby z ty, wykupowaniem trenera na 2 doby przed meczem..
Nie świadczy to dobrze o Szatałowie (moralność?) jak i również zarządzie (chwytanie brzytwy)
Co do trenera to wiadomo jaki to zawód - $$
Natomiast u nas obudzili się dopiero po 10 kolejce i na gwałt zaczęli szukać trenera. Niestety kasa nie gra i póki klub nie bedzie profesjonalnie zarządzany to może nastać sytuacja, że na wyjazdy bedziemy jezdzic do Niecziecza/y. Przynajmniej niektórych naszły by miłe wspomnienia z dawnych wypraw..
Mimo wszystko szczerze życzę POWODZENIA!
Na dzisiaj potrzebujemy oświeconego autokraty. Wygląda więc, że Jurek to dobry wybór.
Jeżeli trener pozwoli sobie wejść Zarządowi na głowę to szkoda kolejnego faceta!Ciekawe ile wytrzymają panowie T ,R i F..?
Po wysluchaniu wywiadu trudno nie poprawić sobie nastroju. Resetem przez strzał w głowę oraz karnym bieganiem po lesie mnie kupił. Teraz tylko niech mu się korporacja nie wd*pca w robotę a piłkarze nie próbują zwalniać po 3 cięższych treningach.
Na chwilę obecną odpowiedni gość na odpowiednim stanowisku.Powodzenia trenerze.
haha motyw z resetowaniem przez pierdolniecie w łeb bardzo dobry
madrze mówi nawet bardzo, (wiem ze Ulatowski tez miał fajna gadke na poczatku) jesli potwierdzi ten charakter z wywiadu to jest to własciwy człowiek, gwarancji utrzymania nie ma zadnych ale takiego podejscia trenera trzeba było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)