alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oficjalnie zgłaszam się na trenera (jako
> pierwszy lepszy). Mogę zapewnić 3 rzeczy:
> - na pewno nie będzie gorzej
> - ja i moi asystenci (dobiorę ich z forumowej
> braci) nie weźmiemy nawet połowy tego co Ula
> bierze sam
> - jak tylko znajdzie się lepszy trener odejdziemy
> bez żadnych odpraw
>
> A, i co najważniejsze! Każdy na forum będzie
> mógł do woli dyskutować z trenerem o taktyce i
> składzie na najbliższy mecz :P
To ja też się zgłaszam na trenera, zgadzam się nawet na pensję minimalną, a jako asystentów dobieram chłopaków z JG, których obecność będzie najlepszą motywacją dla tych pseudograjków.
A już tak na poważnie to ci kopacze z nieudacznikiem pasjonatem na czele doprowadziły do tego, że pierwszy raz idę na mecz nie czując tych emocji, które zawsze towarzyszyły meczom Cracovii. Nie obchodzi mnie jaki będzie wynik, a jak znowu dostaniemy 5:0 to nawet nie będzie mi smutno bo już się do tego przyzwyczaiłem :(
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
enough is enough
nie ma już żadnej atmosfery i nie ma co liczyc na cuda trener musi odejść i trzeba to jasno pokazać od pierwszej minuty meczu, żeby nie było że dwa razy dobrze zagrają i zaczną się zachwyty że idzie to w dobrym kierunku ....
.....a z Bytomiem bedzie tradycyjne 2-3 TRENER MUSI ODEJŚĆ puchar nie ma znaczenia priorytetem jest liga
klaros Napisał(a):
> Spokojnie, spokojnie!
>
> Dopóki nie będzie wiadomo, że wyraźnie
> przegrywamy, to dopingujmy Pro.
>
[b]> Dopiero potem lub po całym meczu zróbmy swoje.
> Inna sprawa: a co zrobimy jak będzie wysokie
> zwycięstwo? Dajmy na to 2-0 ?[/b]
> Wiem, że nieprawdopodobne, ale jednak.
z przyzwyczajenia zaspiewamy NIC SIE NIE STALO, CRACOVIO NIC SIE NIE STALO ;)
ot : powoli trzeba zaczac myslec o tym, zeby zwracac uwage Filipiakowi na meczach, ze czas na zmiany personalne w klubie i powazne podejscie w koncu do interesow klubu a jesli nie ma na to czasu to czas opuscic fotel prezesa bo u nas jest "zepsute" totalnie wszystko - ale to nie temat i czas na taka dyskusje - W KIBICACH SILA !!!!
klaros Napisał(a):
> Spokojnie, spokojnie!
>
> Dopóki nie będzie wiadomo, że wyraźnie
> przegrywamy, to dopingujmy Pro.
>
> Dopiero potem lub po całym meczu zróbmy swoje.
> zwycięstwo? Dajmy na to 2-0 ?
Wtedy na zmianę będziemy wołać "dziękujemy" i "wypier.dalaj", aż skołowany Ula popełni na środku boiska sepuku ;)
P.S. Na użytek organów ścigania, chciałem zaznaczyć, że to żart i nie nawołuję nikogo do popełnienia samobójstwa
Zgadzam się.
A co do koncepcji Alochy, to mam uwagi:
Co do doradców i wpływu Forum na skład ma gotowe know-how:
1. Alocha na trenera (oficjalnie na asystenta, bo pewnie nie ma licencji, więc trzeba jakiegoś patafiana na emeryturze znaleźć, by spał na ławce w czasie meczu lub bredził na konferencjach)
2. Alocha ogłasza nabór na Forum tzw. oficjalnych podpowiadaczy.
3. Wybiera trzydziestu spośród zgłoszeń - w dowolny sposób - ale potem się z nimi spotyka w "realu", by zweryfikować ich Pasiastość i faktyczne istnienie.
4. 30 podpowiadaczy wysyła na dwa dni przed meczem na priva propozycje układu taktycznego (diament, -1-4-3-3, etc.)
5. Alocha podsumowuje propozycje i wybiera tę taktykę, która ma największe poparcie, decyduje zwykłą większość głosów.
6. Następnie podpowiadacze wysyłają do alochy kandydatów na poszczególne pozycje. Decyduje, tak samo zwykła większość głosów.
7. Alocha ogłasza zawodnikom na dwa dni przed powyższe ustalenia i nakazuje zawodnikom trenować taki układ.
8. W czasie meczu Alocha ma tylko mieć czynny tel. komórkowy by wysłuchiwać propozycji zmian: jeśli trzech podpowiadaczy wskaże konieczność zmiany jakiegoś zawodnika, należy go zmienić
9. Na kogo? Wysyłany jest sygnał SMS do podpowiadaczy: na kogo zmienić Xińskiego? - pierwszy zawodnik, na którego padną trzy głosy jest zmiennikiem.
10. Konferencje: zestaw banałów z odpowiedziami na pytania pismaków można znaleźć w innych wątkach.
I wystarczy. Jak amatorszczyzna organizacyjna, to może być i amatorszczyzna na ławce.
klaros Napisał(a):
> zwycięstwo? Dajmy na to 2-0 ?
Nie stawiajmy sobie zwolnienia trenera za cel, bo nie o to chodzi. Jeśli wygramy ten mecz (w co wątpię, bo przy pomocy psa zrobiłem test a'la Paul i zjadła z miski podpisanej Lech, choć zaczęła od naszej z tego wniosek, że pierwsi strzelimy bramkę, ale wtopimy), a później z Polonia i derby, to będziemy śpiewać "Rafał Ulatowski, najlepszy trener Polski". Szansa na to marna, ale nie zagrzewajmy się nawzajem do wypier.dolenia trenera. Po przegranym meczu jak najbardziej.
Jeśli Ulatowski nie wystawi Wasiluka i wygramy to można jeszcze się zastanowić nad jego losem, ale wydaje mi się, że on sam już nie wierzy w powodzenie swojej pracy w naszym klubie tak więc...
Chodzę chyba z głową w chmurach ale ja mam naprawdę głęboką nadzieję, że [b]JEST TO TEN MECZ[/b], w którym pięknie zagramy, przejdziemy dalej, a później już seria zwycięstw w ekstraklasie.
DO BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJU CRACOVIA!!!!!!!
właśnie wróciłem z Chorzowa i za parę godz. idę na mecz . Robię sobie tydzień wolnego i mam nadzieję , że to będzie dobry tydzień :)
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
"Ostro na temat gry Lecha wypowiedział się Semir Stilić. - Na razie wiele mówimy, a na boisku nic nie robimy. Lepiej, żeby to się szybko zmieniło. Trzeba koniecznie zrobić dobry wynik - podkreśla. - [b]Dla obu zespołów będzie to walka na noże[/b], bo my i Cracovia mamy trudną sytuacją, ale nie możemy sobie pozwolić na przegraną - dodał."
Oj Semir, Semir:)
Niech pokażą grajki na ile ich stać...
a wiadomo cos o frekwencji ?
Dj_Robak Napisał(a):
> a wiadomo cos o frekwencji ?
tak, kontuzjowana
a ile ma być kibicow na stadionie na tym meczu ? :D
Dj_Robak Napisał(a):
> a ile ma być kibicow na stadionie na tym meczu ?
> :D
A ilu szyderców? :P
Szyderców spodziewam się więcej niż kibiców. Do tego kilku turystów, którzy przyjdą zobaczyć stadion.
Dj Robaku,
Wczesniejsze informacje o tym, że będzie 7684 osób trzeba zweryfikować.
Zapewne będzie około 5263 kibiców oraz 39 działaczy, 95 ochroniarzy i 9 "wolnych" trenerów.
Piszę "zapewne", bo jesli zepsuje się "System" to wejdzie tylko 4822 kibiców - reszta bez zmian.
Niepoliczalne są osoby w SkyBoxach, ale zawsze możesz sobie kupić takie miejsce na rok i sam sprawdzisz.
Dla tych co daleko od Ziemi Świętej, transmisja w TVN Turbo. (live).
zero dopingu dzisiaj (przynajmniej z mojej strony) tylko pocisk na frajerskich pseudopilkarzy!
Ciekawe czy my będziemy im śpiewać: gola, gola, strzelcie k....om gola? Bo oni tak śpiewali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)