Teściowa (nie koniecznie Astona) na trenera, to nie głupi pomysł. Może by kuchenną ścierą pogoniła to towarzystwo do roboty?
-
-
Giełda wolnych trenerów
Boze daj i niech zwolnia Zielinskiego z Polonii
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> a zresztą, zmiana trenera dużo nie pomoże,
> ugrzęźnie w czarnej dziurze MKSowej kultury
> korporacyjnej, nawet najlepsi w końcu zarażą
> się tym syfem z Wielickiej.
Bobo Kaczmarek :D
A tak BTW to szkoda, że syfem zarazili się i zawodnicy :(
z naszego eklasowego podwórka to bez pracy jest Tarasiewicz i...Ulatowski ;)
mam nadzieję,że Józek się wkurzy i zwolni Zielińskiego z Polonii,wtedy jest szansa na dobrego trenera :)
Ale tak naprawdę na ile będzie to retusz a na ile poważne rozwiązanie problemu? Wszak osoby odpowiedzialne za syf w drużynie siedzą wyżej...
A co nam Zieliński da ? NIC
Tylko trener zagranicy i kary jak w Wolfsburgu.
Ewentualnie Stefan Majewski jako najsurowsza kara ;)
A.W.B. Napisał(a):
> A co nam Zieliński da ? NIC
> Tylko trener zagranicy i kary jak w Wolfsburgu.
> Ewentualnie Stefan Majewski jako najsurowsza kara
> ;)
A.W.B. racja,zapomniałem że broda też jest beez posady,ale jego często się widuje na Łazienkowskiej ;)
kary dla grajków? żeby znowu pisali oświadczenia że będą trenować mimo braku kasy? ;)
Jak są takimi pizdami żeby jeszcze raz zrobić numer z wydaniem oświadczenia to szybko się przekonają, że gwizdy pikników z reymonta to mały pikuś w porównaniu z tym co mogą dostać od naszych kibiców (a przynajmniej mam taką nadzieję). Dosyć usprawiedliwiania i głaskania po główkach zdegenerowanych zeszłoroczną premią za utrzymanie kopaczy!! Zaczynam się skłaniać do powrotu Stefana, który zaordynuje mordercze treningi i wywrze na nich presję. Mieli łagodnego Szatałowa to teraz dostaną kata i zobaczymy czy są mężczyznami, czy bezwartościowymi cipkami, które popłaczą się, gdy ktoś zacznie egzekwować od nich wykonywanie obowiązków!
PS Mimo wszystko uważam, że opcja z Zielińskim (czołówka trenerów ligowych) jest póki co najlepsza, tylko trzeba już zacząć nad tym pracować.
A.W.B. Napisał(a):
> A co nam Zieliński da ? NIC
Tutaj pełna zgoda.
> Tylko trener zagranicy i kary jak w Wolfsburgu.
Po pierwsze żaden nawet przeciętny trener z zagranicy nie przyjdzie do permanentnie ostatniej drużyny w polskiej śmiesznej lidze.
Po drugie, nawet gdyby stał się cud i zawitał do nas zagraniczny szkoleniowiec z solidnym warsztatem, to najpóźniej po miesiącu-dwóch pracy w środowisku "ładu korporacyjnego" zostałby wywieziony do Kobierzyna.
> Ewentualnie Stefan Majewski jako najsurowsza kara
> ;)
To nawet jest niegłupia myśl, ewentualnie jeszcze Stawowy. Ostatnie miejsce i tak zajmiemy, za to będzie kupa śmiechu i absolutny brak stresu, że grozi nam utrzymanie.
Wszystko jedno kto byle zajechał tych najemników i póki nie będziemy na podium wprowadził 8-godzinny dzień pracy, niech zobaczą co to znaczy ROBOTA ! i żadne filmy z melem gibsonem jak płatini tylko rygor, krew pot i płacz po treningach. A na meczach 100% możliwości i pełna dyscyplina taktyczna.
Generalnie to my potrzebujemy trenera-rzeźnika, bo nie mamy piłkarzy tylko wieprze biegające po pięknej murawie. A taki rzeźnik/kat dobrze wie co zrobić ze słabo rokującym wieprzem :) Zytko pierwszy poszedłby pod tasak, który zwie się "banicja do ME, póki się nie przestaniesz kopać po czole"
W tym momencie jedynym WOLNYM trenerem którego ja ewentualnie bym widział jest Janas.
Tez wolał bym trenera z zagranicy który ogarnie ten burdel, ale wątpię by kogoś znaleźli w miarę szybko, a zmiana jest
potrzebna jak najszybciej.
przeczytałem, że Rafael Benitez jest obecnie bezrobotny.:)
Janusz Wójcik bo to najlepszy motywator :)
O tak Janusz Wojcik. Tylko koniecznie trzeba mu zapewnic bidon z wodka.
Za 45 minut poleci Kafarski.
Pasiasty92 Napisał(a):
> Za 45 minut poleci Kafarski.
Tak?
Kafarski poleci(ał) ale w górę tabeli z Lechią.
Przyzwyczajenie. Zapomniałem, że przecież tylko w naszym przypadku pierwsza stracona bramka oznacza przegrany mecz.
A moze taki co z liscia wali?? Pamietacie trenera hokeistow Naszych ,dawno temu?? :)
Bulas? On nie tylko z liścia walił ale jeszcze zwrot do każdego swojego podwładnego zaczynał od "ty hu..."
Już wczoraj sobie o tym pomyślałem że tego typu człowiek tu jest potrzebny.
Mr.Crowley Napisał(a):
> Bulas? On nie tylko z liścia walił ale jeszcze
> zwrot do każdego swojego podwładnego zaczynał
> od "ty hu..."
> Już wczoraj sobie o tym pomyślałem że tego
> typu człowiek tu jest potrzebny.
Ten tłum ludzi w przerwach między tercjami pod oknem szatni naszych hokeistów nasłuchujący jak Tadek Bulas ustawia do pionu ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)