Oby tylko obaj nie poślizgnęli się na mokrej posadzce w Galerii Handlowej bo dopiero będzie dramat.Ale jakoś życze im tego.
-
-
Hesdey Suart - witamy w Cracovii
Z jednej strony, wystawienie Puzigacy w Poznaniu to był strzał w stopę, bo gość ma podstawowe braki taktyczne, i jego gra kosztowala na co najmniej 2 bramki , ale z drugiej strony to co robi Suart jest niedopuszczalne. Saidi i Suart powoli rozmieniają na drobne szacunek jaki zykali podczas swojej gry w Cracovii :(
Chociaż zastanawia mnie też, że Suart nie obraził się na Szatałowa kiedy został zmieniony w jednym z meczów po kilkudziesieciu minutach i zesłany do ME, tylko teraz. Czy to brak komunikacji na linii Kafarski- nasi czarnoskórzy gracze, czy powoli rzeczywiscie następuje bezpieczne opuszczanie tonącego okrętu
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wy dalej wyszukujcie w transfermarktach czarnych i
> fioletowych.
> zawsze powtarzałem, że z nimi to są tylko
> problemy.
Otóż to. I to nie nasze wymysły czy uprzedzenia. Jak na dłoni widać, które szczury jako pierwsze opuszczają tonący okręt...
Chyba dziewczyny nie wiedzą co robią. To sie może dla nich źle skończyć. Frajerstwa się u nas nie toleruje.
Piotrek, daj spokój. I co im ktoś zrobi? Najwyżej można poczęstować ich porcją gwizdów.
Nie zdziwiłbym sie gdyby po wyjściu na jaw, że symulują doszło do jakiegoś skandalu. Przypadkowe spotkanie dziewczyn z kimś nerwowym w galerii handlowej już może sie skończyć gorzej niz wygwizdanie. Jak można całe życie grać w piłkę i nie wiedzieć, że takie zachowanie powoduje najwiekszą agresje i złość wśród kibiców.
Jak to się mówi - szczury uciekają z okrętu....
Aston1906 Napisał(a):
> black cat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wy dalej wyszukujcie w transfermarktach czarnych
> i
> > fioletowych.
> > zawsze powtarzałem, że z nimi to są tylko
> > problemy.
>
> Otóż to. I to nie nasze wymysły czy
> uprzedzenia. Jak na dłoni widać, które szczury
> jako pierwsze opuszczają tonący okręt...
Oj wymieniłbym Wam panowie kilku takich "murzynów" z polskiej ligi, którzy co chwilę łapali "kontuzje", także w Cracovii, a kolor skóry biały jak u Adolfa.
Także może lepiej nie generalizować.
A co do konkretnej sytuacji - ja już od meczu z Zagłębiem piszę żeby grać młodymi bo ktoś się musi ogrywać przed tą I ligą i żaden Saidi i Suart teraz już nam nie są specjalnie potrzebni.
Suart nigdzie nie ucieka i nie ucieknie tylko ma ambicje i nie spodobało mu się ze w Poznaniu zagrał Bojan. Suart paro krotnie mówił ze zostanie z Cracovia nawet gdy ta spadnie i koniec głupich domysłów!
To jak ma ambicje, to nie gryzie trawę na treningach i walczy o miejsce w drużynie. Przed nami kolejny mecz i dopuki są matematyczne szanse na utrzymanie to drużyna ma walczyć o zwycięstwo w każdym meczu. Każdy kto w tym momencie symuluje kontuzje pokazuje , że mu na Cracovii nie zależy, a dla takich osób miejsca w Cracovii nie ma.
Nie widziałem aby Suart przechodził obok meczu.
KS.L Napisał(a):
> Nie widziałem aby Suart przechodził obok meczu.
Ale jeżeli prawdą jest, że symuluje kontuzję, to właśnie tak to należy traktować.
zac Napisał(a):
> KS.L Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie widziałem aby Suart przechodził obok
> meczu.
>
> Ale jeżeli prawdą jest, że symuluje kontuzję,
> to właśnie tak to należy traktować.
Ale nie wiadomo jaka jest prawda i nawet Kafarski jasno się nie wypowiedział pożyjemy zobaczymy:)
Reasumujac, Symuluje ??
Wczoraj podczas pobytu w mocji widziałem jak trenował razem z innymi - przynajmniej tak mi się wydawało. Saidi zresztą też.
za oficjalna
Jestem też dobrej myśli co do Hesdeya Suarta - wczoraj powstało w jego sprawie małe zamieszanie, ale dzisiejszy dzień je wyjaśnił. Jeśli była to pewnego rodzaju ?obraza" za to, że nie zagrał z Lechem przy Bułgarskiej, to ja się w gruncie rzeczy cieszę - piłkarz, który jest niezadowolony z tego, że nie gra, to jest to pozytywny objaw. Z drugiej jednak strony: trzeba też umieć się odpowiednio zachować i dzisiaj na pewno porozmawiam jeszcze o tej kwestii z Hesdeyem - powiedział opiekun Pasów.
I dobrze ,bo juz ch*je wieszono na nim ...
17 dni później
pajac
12 dni później
Nie chce ci się grać i masz w dupie wszystko w tym także kibiców, to spie...... Dziś był strasznie wkurzający, porusza się po boisku niczym gwiazda, a odwala szopkę, markuje zaangażowanie, a zachowanie gdy po końcowym gwizdku pokazał, ze ma nas kibiców w dupie, uciekając do szatni mówi samo za siebie. Nie dla takich "piłkarzy" w Cracovii!!!
WYPIER.DALAJ!!!!!!!!
I tyle odnośnie jego dzisiejszej postawy w meczu i po nim!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)