Widzimy ,ze nic nie gra....jezeli gra to sentyment do gry w poprzednim sezonie
:D
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
Gra-nie martw się. Saidi jest wiecej wart niż wszyscy kablociąscy stranieri. Mam nadzieję, ze pokaże w ten weeknd klasę i wleje w nasze serca dużo radości.
Saidi uwal zwycięską bramę UBEKOM a bedziesz naszym ''czarnym BOGIEM'' :)
thank you Saidi.
czarna perła z Burundi :)
to że grał świetnie i miał mało strat to jedno, ale jak pięknie walczył! BRAWO!!!!!!
Po meczu widziałem jedną z najładniejszych scen na Cracovii odkąd chodzę. Siemion wniósł ( i zniósł ) Saidiego ( który w wyniku kontuzji nie mógł chodzić ) na środek boiska do świętujących piłkarzy. Dzięki Siemion, Ty wiesz co to jest Cracovia.
Dzięki Saidi za walkę i grę i kuruj się szybko.
Niestety, po meczu nie był w stanie nawet stanąć na kontuzjowanej nodze. Dziś badania, oby za dwa tygodnie na Ruch był gotowy.
Super gra!
Zastanawiałem się na meczu czy z "10" to na pewno Saidi, zwłaszcza jak odbierał ubekom piłkę na 30 metrze przed nasza bramką!
Dzięki Saidi za świetny mecz! Niewykorzystaną sytuację z końcówki tłumaczę sobie Twoim ogromnym zmęczeniem;)
[quote]Zastanawiałem się na meczu czy z "10" to na pewno Saidi[/quote]
To proste, jak był czarny, to Saidi.
[quote=SaNtO]Sadi jest efektywniejszy w srodku niz na skrzydle co udalo mi sie udowodnic. poprostu niech przestanie schodzic na skrzydło a zajmie sie kreowaniem gry bo potrafi to robic
[/quote]
PUSTY ŚMIECH PANIE EKSPERT 11. Po raz eeeeeennnnty mylisz się w swoich ocenach, Saidi dołącza do grona Majorosów, Witkowskich, Żytki i innych o których pisałeś. Za każdym razem się myląc. Saidi udowodnił TOBIE i PASIECE że jego miejsce jest na skrzydle i koniec dyskusji.
Brawo Saidi (choć nie zgrałeś idealnie to 100x lepiej niż w ostatnich meczach jako O[b]Ś[/b]P).
Jasne i oczywiste jest to , że Saidi powinien grać na skrzydle, doskonale sprawdził się wczoraj tak w ataku jak i w obronie .
SAIDI SAIDI SAIDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby ta kontuzja nie była poważna, choć na taką wyglądała.
Byłem zdania, że bez Saidiego wypadniemy w debrach lepiej i powinien usiąść na ławce, wczoraj jednak udowodnił, iż na miejsce w 11 jak najbardziej zasługuje.
chyba z Saidim OK , dziś widziałem go pod halą targową , i chodził normalnie :)
a ja nie potrafiłem wydusić z siebie słowa :D .
DZIĘKUJĘ SAIDI !
Saidi grał ładnie nie odpuszczał ;) Brawo!
dobra robota! :D
w koncu zagrał tak jak trzeba i takiego Saidiego wszyscy chcemy oglądać. walczącego, angażującego się w grę i podającego do kolegów, grającego dla drużyny nie dla siebie. Brawo Saidi !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)