Chyba dwie godziny przed meczem,ale mogę się mylić.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
O 17.00 kupiony bilet na I
Witam! Mam pytanie z innej beczki :) mianowice jak robilem zdjecie do systemu nie mialem brody teraz posiadam kilkutygodniowy zarost czy system wpusci mnie na stadion :) ?
Wpuści, wpuści chyba, że trafisz na wyznawcę Donalda Matołka lub jakąś "wredną" babę (przepraszam Panie)
Goście ze stolicy zjadą kulturalni, grzeczni,mili..... a ten z kilkutygodniowym zarostem będzie ich witał.... nie ładnie.. jedyna nadzieja w systemie by kompromitacji nie było ..;)
Mazini Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam! Mam pytanie z innej beczki :) mianowice jak
> robilem zdjecie do systemu nie mialem brody teraz
> posiadam kilkutygodniowy zarost czy system wpusci
> mnie na stadion :) ?
Witam, ja robiłem zdjęcie z lekkim zarostem, a potem zapuszczalem brode i golilem caly leb na zero na przemian i nigdy nie mialem problemow z wejsciem. :)
zrobilem zdjecie zanim bylem mezczyzna i tez wchodze bez problemu......... kuwa co za pytania
Dzieki wielkie za odpowiedz. Wolalem zapytac wczesniej bo juz rozne jaja byly z tym systemem od wpuszczania :) oby nie golona broda przyniosla nam szczscie i miejmy nadzieje ze legła powieziemy i wpadna 3 punkty.
kriss7 Napisał(a):
> zrobilem zdjecie zanim bylem mezczyzna i tez
> wchodze bez problemu......... kuwa co za pytania
Kiedy się zostaję mężczyzną? :)
Jak wchodzi bez problemu.
Nie : kiedy ma sie pare "bachorow " !
Prawdziwy mężczyzna powinien:
1 - spłodzić syna
2 - zbudować dom
3 - zasadzić drzewo
wiadomo czy są jeszcze bilety na I? z góry dziękuję za odpowiedź
Tak wiadomo.
Sektor F porażka, przyszedłem 20 minut przed meczem a wszedłem w 20 minucie..
do siebie masz pretensje prawda?
Do jebanego zarządu mam pretensje, wiedząc że to jednak duży sektor (jeden z najwiekszych) sektorów na naszym stadionie a posiada tylko 1 wejście.
lecz zazwyczaj wypełniony przez max 10 osób:)
fakt ze wchodzenie idzie dramatycznie wolno!!
cieszy tak duza frekwencja, na 1,5g przed meczem brak biletów na D,I, A
Hropek Napisał(a):
> Do @#$%& zarządu mam pretensje, wiedząc że to
> jednak duży sektor (jeden z najwiekszych)
> sektorów na naszym stadionie a posiada tylko 1
> wejście.
Sektor F to jeden z _najmniejszych_ sektorów na naszym stadionie. [url=http://www.wikipasy.pl/Przewodnik_po_nowym_stadionie_Cracovii#Sektory]Link.[/url]
Wejście na B to porażka 45 minut czekania : mylące się czytniki, z 3 kołowrotków jeden nie czynny,wpychający się bez kolejki pijane wyrostki,jeden wielki kocioł nie kolejka.
To wstyd dla klubu za takie traktowanie kibiców.
Ciekawe -przyszedłem 40 min. przed meczem i na B wszedłem bez najmniejszego problemu.
Raczej wiadomo było,że będzie prawie komplet więc jaki problem przyjść pół godziny wcześniej niż zwykle?
Zwłaszcza,że często są takie problemy.
Ja wchodziłem na F 50 minut przed meczem i przed sobą miałem 3 osoby do bramki.
piotrek67 Napisał(a):
> Ciekawe -przyszedłem 40 min. przed meczem i na B
> wszedłem bez najmniejszego problemu.
Ja byłem przed 20, a na stadion weszłem w 15 minucie meczu.
niezmiennie komplet albo frekwencja zbliżona do kompletu przerasta moce przepustowe bramek. jeśli ktoś to zaprojektował z założeniem, że kibice przyjdą odpowiednio wcześniej, to jest niemądry.
paluch Napisał(a):
> Wejście na B to porażka 45 minut czekania :
> mylące się czytniki, z 3 kołowrotków jeden nie
> czynny,wpychający się bez kolejki pijane
> wyrostki,jeden wielki kocioł nie kolejka.
> To wstyd dla klubu za takie traktowanie kibiców.
Naprawdę nie można było przewidzieć, że na mecz z Legią przyjdzie więcej ludzi niż na "przeciętny" mecz? Wystarczyło przyjść trochę wcześniej (jak ja :)) i wszedłbyś bez kłopotów! Idąc na mecz widziałem masę ludzi w knajpach ubranych w najpiękniejsze barwy świata będąc przekonany, że nie odpuszczą ostatniego piwka. Sądząc po Twoim poście miałem rację! :)
na przyszla runde to w klubie musza pomyslec o zmniejszeniu cen biletow na F i H, bo co mecz puste sa te sektory.
stary kibol Napisał(a):
Wystarczyło przyjść trochę
> wcześniej (jak ja :)) i wszedłbyś bez
> kłopotów!
Tylko pytanie ile minut wcześniej? Zawsze przychodzę ok.40minut wcześniej, tak samo byłem wczoraj i to była jakaś totalna masakra, kolejka ogromna, gdyby nie fart, że zorientowałem się, że w bramkach od Focha, ta środkowa ma dość małą kolejkę (ok.10minut stania), to nie wiem czy bym zdążył na początek meczu. Przecież nie będę przychodził 1,5h przed meczem, żeby spokojnie wejść :) Nigdy nie przychodzę na ostatnią chiwlę, jeśli mogę przyjść wcześniej, ale też bez przesady, żeby na mecz przychodzić 1h wcześniej by spokojnie wejść na stadion, jednak na Derby chyba będzie się trzeba wybrać o tę godzinę przed pierwszym gwizdkiem.
wszystko przez osoby, które wpychają się na chama przed samą bramką, gdyby wchodzić za kolejnością byłoby widać tą płynność ruchu, a tak stoisz nie raz 15 minut w jednym miejscu, bo w międzyczasie na początek wepchnęło się kilkanaście podchmielonych osób :/ ja tak wchodziłem na Piasta, byłem dokładnie 17:15 pod D i wszedłem po bramce dla Pasów a za mną jeszcze były dzikie tłumy, wczoraj ok. 20 wszedłem na B bez problemu, przede mną jakieś 15 osób, nikt się nie wpychał, płynnie szło to do przodu
a niby z jakiej racji mam przychodzić dużo wcześniej ? to jest nowoczesny stadion i 15-20 minut powinno spokojnie wystarczyć...a nie ponad 30 minut wcześniej i wchodze w 20 minucie do wisły nędzy !!! i dopiero na sam koniec łaskawie wyłączyli super,extra nowioczesny system i wpuszczanie w końcu ruszyło...
to jest wisła parodia,że kibice gości nie muszą robić żadnych zdjęć i wpuszczani są normalnie...tak się traktuje własnych kibiców ? ludzi co zostawili w kasie klubu niemałe pieniądze,żeby oglądać co sezon tą błazenade a nie piłke ? (o sobie teraz akurat nie pisze,bo nie przychodze na stadion dla meczu tylko,żeby być)...
fajnie by było żeby STC jakoś zainterweniowałe w tej sprawie...
15 min - 13 tysięcy kibiców ? :D
Ciekawe jak sobie radzą np. na Barcelonie, gdzie przychodzi prawie 100tys. :)
20 minut i caly stadion zapelniony. To samo np we Frankfurcie czy Kolonii.
Jakby cały czas wpuszczali tak, jak na F na jakieś 5 minut przed rozpoczęciem meczu zaczęli, to może by poszło.
A wyglądało to tak, jak powinno, czyli przykładasz kartę i wchodzisz.
Tylko że nie było to spowodowane prawidłowym działaniem systemu, tylko akceptacją przez ochroniarza bez patrzenia, czy zgadzają się morda w kamerze z mordą na zdjęciu :D
Generalnie to ,że nie możemy zapełnić nowoczesnego 15 tysięcznika już nie mówię w 15-e ale w 30 minut
świadczy tylko o jednym:
System wpuszczania (głównie identyfikacji) JEST DO DU..Y!!!
...i wiadomo o tym od meczu z Arką na otwarcie :(
Albo trzeba ze 2x zwiększyć ilość bramek albo coś zrobić z tym systemikiem dobrym do kontroli pracowników w biurowcu.
Jak Klub tego nie zrobi to będziemy skazani na frekwencję 8-9 tysięcy góra.
Ja nie czaje dlaczego na sektor b niemal co mecz na 3 bramki (od focha) funkcjonuja tylko 2. Kuzwa to jest 33% przepustowosci ffs.
SMalec z Kmita powinni interweniowac!!
Ja spotykam się za każdym razem z tym samym problemem. Weryfikacja zarówno mnie jak i ojca udaje się w 3 przypadkach na 10 :) Co ja poradzę, że ojciec nosi brodę, krótszą lub dłuższą, a ja mam albo brodę albo jestem ogolony ;)
Na 90 minut przed meczem było pusto na bramkach :)
VelVet Napisał(a):
> 15 min - 13 tysięcy kibiców ? :D
>
> Ciekawe jak sobie radzą np. na Barcelonie, gdzie
> przychodzi prawie 100tys. :)
tak,dokładnie...tak się wpuszcza kibiców na zachodzie...
wiem,że nie ma szans na całkowite,oficjalne wyłaczenie identyfikacji twarzy,ale konieczne jest zamontowanie przynajmniej jednego lub dwóch nowych kołowrotków na sektor...
a jak nie działa rozpoznawanie twarzy to wprowadzić wejście na odcisk palca :D
isaac, rozpoznawanie twarzy działa, to że dodaje sie na bramkach czynnik ludzki jest jedynie wyjściem na przeciw Kibiców, aby przyspieszyć wpuszczanie. Reszta systemu działa tak jak powinna. I nie ma co tutaj tworzyć jakichś dodatkowych teorii.
Nikt raczej nie twierdzi, że rozpoznawanie twarzy nie działa. Problem w tym, że działa zbyt wolno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)