Ruch Chorzów na swojej stronie oficjalnej informuje, że sprzedał do tej chwili 607 karnetów. A jak ze sprzedażą karnetów jest u nas ?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
No cóż, tam też nie mają Strefy Kibica, ale przynajmniej nikt bezczelnie nie informuje, że takowa rzekomo działa.
Kowbojskie kapelusze, zakurzone miasteczko, wreszcie atmosfera wyczekiwania i szczęśliwe zakończenie to przepis na zdobywanie kibiców oraz na większą sprzedaż karnetów. - Na razie sprzedaliśmy ich trzy tysiące - mówi sport.tvn24.pl Dariusz Guzik, menedżer ds. marketingu Cracovii. - To niezły wynik jak na ponad tydzień przed inauguracją sezonu - dodaje.
źródło: tvn24
Noto bardzo dobry wynik, pasiasta brać się odradza. Ja dojde do tych 3tyś w niedziele na pikniku planuje zakup karneciku.
Czwórka powinna siąść. Ja sam kupię karnet raczej na ostatni moment.
Wynik świetny, biorąc pod uwagę że jeszcze tydzień do rozpoczęcia oraz to, że pewnie wielu ludzi jest na wakacjach.
Przy tych cenach wynik poniżej 5 tys. to jednak będzie porażka.
zeby mowic o wyniku czy jest swietny czy slaby trzeba znac ilosc sprzedanych karnetow w poprzednich latach
Dla mnie przyzwoity wynik, to sprzedaż 50 % pojemności stadionu.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przy tych cenach wynik poniżej 5 tys. to jednak
> będzie porażka.
Z powodu tych cen wielu ludziom nie opłaca się kupować karnetu ;)
Jak dla oszczędności około 40% nie wspominając o czasie się nie opłaca, to nie wiem kiedy się opłaca.
kkk_84 Napisał(a):
> zeby mowic o wyniku czy jest swietny czy slaby
> trzeba znac ilosc sprzedanych karnetow w
> poprzednich latach
a ile było sprzedawanych poprzednio?
Spoko u nas nie ma tradycji kupowania karnetów!!!
Karnet to teraz super oszczędność. Wielu ludzi zakupi karnecik pewnie też przed samym meczem.
LiD.Z. Napisał(a):
> Spoko u nas nie ma tradycji kupowania karnetów!!!
To prawda. Najdłuższą tradycję ma u nas stanie w kolejkach w dniu meczu. Wciąż do znudzenia te same twarze przed kasami, przeklinające MKS, Comarch, Filipiaka, Tabisza i kogo się tam jeszcze da.
wczoraj koło 12 pustki przy POK-u karnety zakupione w ciagu 5 minut
Karnet przedłużyłem,poszło szybko i sprawnie.Pogoda chyba odstraszyła chętnych bo było tylko dwóch kupujących.A plakaty bardzo ciekawe...
Mam pytanie, czy w Cracovii karta kibica też ma określony termin ważności ??
Tzn. kolega ostatnio mi powiedział, że musiał sobie wyrobić nową kartę na Wisłę, bo starą miał już 2 lata, a u nich co 2 lata trzeba wyrabiać nowe.
U nas jest podobnie czy bez ograniczenia ??
a co ma karta na tramwaj wodny do karty na mecze?
Remek Napisał(a):
> Mam pytanie, czy w Cracovii karta kibica też ma
> określony termin ważności ??
> Tzn. kolega ostatnio mi powiedział, że musiał
> sobie wyrobić nową kartę na Wisłę, bo starą
> miał już 2 lata, a u nich co 2 lata trzeba
> wyrabiać nowe.
> U nas jest podobnie czy bez ograniczenia ??
A ja znowu słyszałem że karta na rejsy promami po wiśle ma 3 lata ważności..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)