" trzeba mieć ze sobą kartę kibica, obowiązują takie same zasady, jak podczas meczu ligowego, bo to normalna impreza masowa."
Taką odpowiedź dostałem na moje zapytanie odnośnie tego meczu na oficjalnym FB MKSu
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Sebadry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Biletu z kodem do wejścia przez bramki nie
> dostałem tylko samo potwierdzenie, więc przez to
> też przypuszczam, że będę musiał mieć ze
> sobą kartę żeby wejść na stadion...
dostales potwierdzenie, bo masz wyrobiona karte, jak byc jej nie mial wyrobionej, mial bys tylko zdjecie zrobione w bazie to bys dostal bilet.
Tak musisz zabrac karte jak bedziesz chcial wejsc.
macie odpowiedz o mecz Pilkarze Hoekisci
za oficjalna:
[pre]
WAŻNE! Ci kibice, którzy posiadają Kartę Kibica, udając się do kas po bilet, muszą ją mieć ze sobą,
wówczas bilet zostanie zapisany elektronicznie na ich kartach. Natomiast ci z państwa,
którzy nie posiadają Karty Kibica, kupują bilet i otrzymują go w formie papierowej.
Każdy jednak musi być zarejestrowany w Bazie Kibica! Mecz Piłkarze vs. Hokeiści
jest imprezą masową i obowiązują na nim zasady, jak podczas wejścia na normalny mecz ligowy!
[/pre]
No i teraz już wszystko jasne :)
no i karnecik kupiony ale porazka 30 min jakas laska wbijala to w system ...
Właśnie miałem zapytać kogoś zorientowanego jak działa system sprzedaży biletów, karnetów. Jak to możliwe, że przedłużenie karnetu trwa 5-10 minut? Pani wbija do komputera moje dane, widzi jakie miejsce miałem, klika sobie "przedłuż karnet", ja płacę i do widzenia. Tak to powinno wygladać na chłopski rozum. Tymczasem pani w okienku klika myszką z taka częstotliwością jakby grała w Quake'a przez 5 minut. Kolejka na 3 osoby, czekałem ponad 20 minut pod kasą. Czy ten system jest po arabsku?
Po hebrajsku :)
dzis kupowalem bilet, nie trwalo to wiecej niz minute
Karnecik zakupiony :) Zastanawia mnie podobnie jak przedmówców, czemu tak długo to wszystko trwa? Na jesień, wiosnę, szło to dość sprawnie, a dziś strasznie długo to trwało. Trochę dziwne, bo to przecież tylko przedłużenie karnetu, wiadomo jakie miejsce itd., aż strach pomyśleć co się będzie działo w poniedziałek jesli tempo sprzedawania karentów będzie takie jak dziś.
Bilet na mecz Hokeiści vs Kopacze też kupiłem w minutę ale przedłużenie karnetu zajęło pannie ok. 6-7 minut. WIdać to skomplikowana operacja. :D
Comarch systemy informatyczne!
Ja też stałem z 10 min, a byłem drugi w kolejce. A najlepsze jest to: pytam czy mogę zapłacić kartą? Nie. Dlaczego? Bo terminal do kart jest w drugiej budce (byłem przy tej od Kałuży, bliżej Focha). To dlaczego tamta jest zamknięta? Chyba remont :) No, ale Pani miała taki dekolt, że wszystko puszczam w niepamięć ;)
Kajak Napisał(a):
> Comarch systemy informatyczne!
Dokladnie ! Ten wspaniały system podczas zakupu karnetu potrzebuje czasami dłuższej chwili do zastanowienia :D
agent44 Napisał(a):
> Bilet na mecz Hokeiści vs Kopacze też kupiłem w
> minutę ale przedłużenie karnetu zajęło pannie
> ok. 6-7 minut. WIdać to skomplikowana operacja.
> :D
Szczęściarz, bez kolejki 9 minut z zegarkiem w ręku. Ni i żadnego dekoldu do wglądu :P
Panowie nie psioczcie na system,
to te panie nie maja o tym bladego pojęcia.
Musiała mi drukować drugą kartę bo jej wychodziła kwota za jesień i wiosnę.:D
Ważne że jest nas /desperatów/ trochę bo można liczyć na pełen stadion na inaugurację 1 ligi z Arką po wygranej na Suchych Stawach i w Bydgoszczy
paluch Napisał(a):
> Ważne że jest nas /desperatów/ trochę bo
> można liczyć na pełen stadion na inaugurację 1
> ligi z Arką po wygranej na Suchych Stawach [b]i w
> Bydgoszczy[/b]
Bo mamy tak szeroka kadrę, że spokojnie pogramy na dwóch frontach.
Ludzie liczmy zamiar podług sił. Filareci nieszczęśni.
Nie jest tak długo przy przedłużaniu, mi zajęło max 5 min.
Na szczęście cały czas ktoś przedłuża karnecik (ok godz.16.30 - pewnie ludzie po pracy).
7 min przedłużanie (2 na raz), na pytanie: "czemu u wszystkich tak długo to trwa", odpowiedź: "system jest przeciążony?", a pracownik obok: "taka jest procedura, po prostu tyle ona trwa" ;)
Swoją drogą kto wymyślił żeby na dzisiejszy mecz trzeba mieć kartę kibica? Nie widziałem na oficjalnej stronie by była dziś wymagana, a może coś przeoczyłem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)