karnety beda jak sie wyjasni sytuacja z GKS Katowice-Polonia Warszawa, gdzy to moze wplynac na terminarz i zmiane meczy (moze byc wiecej lub mniej meczy w "domu") i klub niechce aby sie pozniej okazalo, ze karnet wyjdzie drozej niz jak by ktos sobie kupowal bilety.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Lepiej żeby w klubie poczekali jak już będzie jasne wszystko co i jak, niż żeby zaczęli teraz sprzedawać a potem byłyby pretensje kibiców że znowu w klubie burdel :) Mam tylko nadzieję, że nie będize tak że to wszystko będzie na ostatnią chwilę i w pośpiechu i walną np. 2-3dni na wznowienia dla tych co mieli karnety.
7 dni później
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/25_lipca_ruszamy_ze_sprzedaza_karnetow
Witam.
Mam pytanie czy będą jakieś specjalne ceny dla kobiet i dzieci?
Jeżeli ktoś ma wiarygodne informacje to dzięki za pomoc.
ceny super. goście ciekawi chyba trzeba bedzie kupic cosik na A
Jak daleko bysmy nie spadli i tak będziemy mieć najlepsze ceny w lidze ;)
new211 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak daleko bysmy nie spadli i tak będziemy mieć
> najlepsze ceny w lidze ;)
Jeszcze jeden spadek i będziemy dostawać karnety za darmo:D Żart oczywiście. Nie spodziewałem się, że tak zaszaleją z cenami. Tylko się cieszyć i kupować
Kausz Napisał(a):
> Witam.
> Mam pytanie czy będą jakieś specjalne ceny dla
> kobiet i dzieci?
> Jeżeli ktoś ma wiarygodne informacje to dzięki
> za pomoc.
Do zeszłego sezonu kobiety i dzieci wchodziły na rodzinny za symboliczną złotówkę; po spadku raczej nie powinno się to zmienić.
gimli Napisał(a):
> Kausz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Witam.
> > Mam pytanie czy będą jakieś specjalne ceny
> dla
> > kobiet i dzieci?
> > Jeżeli ktoś ma wiarygodne informacje to
> dzięki
> > za pomoc.
>
>
> Do zeszłego sezonu kobiety i dzieci wchodziły na
> rodzinny za symboliczną złotówkę; po spadku
> raczej nie powinno się to zmienić.
no wiem ale mi o karnet dla kobiety chodzi:)
Za 1 zł tylko na I. Jak ja mam karnet na inny sektor to na I nie kupię biletu. Nie tylko na I żadnego biletu nie kupię.
No chyba że zmienili zasady ale wątpię.:)
Wie ktoś może w jakich godzinach będą otwarte POKi? Szczegolnie chodzi mi o sobote 28. Na oficjalnej niestety nie napisali :(
w tym sezonie ponoć ponoszą winę za spadek i będą wchodzić po 100 zł ... to pewne i sprawdzone info
A wiecie po co kobieta ma głowę??:)
A tak serio to poczekam na informacje ale i tak i tak jej kupię:)
El Duce Napisał(a):
> w tym sezonie ponoć ponoszą winę za spadek i
> będą wchodzić po 100 zł ... to pewne i
> sprawdzone info
Mistrz. Uśmiałem się do łez :)
El Duce Napisał(a):
> w tym sezonie ponoć ponoszą winę za spadek i
> będą wchodzić po 100 zł ... to pewne i
> sprawdzone info
Info od AWB to żadne info;)
AWB namierzył kolejnego Jonasza po odejściu Madeji? ;)
ktoś ogarnięty wie czy będą w ogóle bilety dla studentów? :)
bilety są aż tak tanie ze wprowadzanie jakichkolwiek ulg dla studenciaków byłoby przesadą
No na razie nie ma żadnych cen biletów podanych na ten sezon więc wstrzymałbym się z tą taniością.
Karnety aż tak tanie że poczułem się urażony.
Ja mam pytanie, czy nadal w najbliższej rundzie obowiązuje absurdalna zasada, że jak ktoś kupi karnet na np. na sektor A to nie może kupić biletu na inny sektor?
Bardzo proszę o odpowiedź!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)