Tak powinno byc zawsze a nie tylko od święta
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Zacznijmy coś grać, zacznijmy walczyć o mistrza, a nie bronić się przed spadkiem. Kibice Cracovii to ostatnio fenomen: im gorzej gra drużyna, tym lepsza średnia widownia.
rmszar - to potwierdza tezę,że nie jesteśmy kibicami sukcesu ;) z drugiej jednak strony pomyśl co to by był za popłoch w szeregach sąsiadki gdybyśmy walczyli o Mistrza i mieli wyższą frekwencję niż na psiej kupie...musieliby nowe ministerstwo propagandy otworzyć ;)
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak powinno byc zawsze a nie tylko od święta
Przy takiej postawie naszych piłkarzy, to frekwencja na stadionie Cracovii w tym sezonie, to po prostu fenomen !!!!!
Teraz to można wykorzystać marketingowo i postawić telebim pod stadionem :)
Wszyscy by pisali o naszej frekwencji :)
Dobry człowieku, w naszym Klubie nie potrafią doprowadzić do wymiany żarówek w nieświecących literach napisu od Kraszewskiego (od 2 miesięcy), a Ty tu o rozstawianiu telebimu piszesz. Marzyciel :)
tam są ledy, więc raczej nie o żarówki chodzi, ale sam fakt nieświecących liter jest porażający...
Idealnie sprAWdza się to, co powiedział Maleńczuk ostatnio w telewizji:
"im gorzej Cracovia gra, tym ma więcej kibiców"
komplet na derbach pewny i jazda z ku...ami!!
Dla mnie 11 czy 14 tysiecy nie robi roznicy. Chcę w końcu zobaczyć zamknięte kasy z powodu braku biletów.
Jestem spozniony i ide jutro po bilet, licze ze bede ostatnim klientem ;)
sektor byle jaki, rzad porzadny, miejsce zwykłe,
a jak nie to kierunek i zwrot - knajpa! :)
[url=http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Wszystkie-bilety-na-Derby-sprzedane]Wszystkie bilety na derby sprzedane[/url]
No to teraz się zacznie. Ma ktoś? A może jednak? Czy możliwe jest? Bo nie byłem w stanie...
Wspaniała wiadomość. Jutro będzie pięknie. Niech żałują Ci, którzy zostawili kupno biletu n ostatnią chwilę.
Aż pocałowałem karnet :)
To co ma ktoś bilet? ;)
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!Moze wreszcie ktoś zrozumie o co CRACOVIA powinna grać!!!
Poj... any Tapisz już dawno powinien zrobić sprzedaż internetową.. akurat sie zażyło że przylatuje jutro na mecz i to derbowy i co? w barze mam oglądać ? żenada!
Pisałem tu w poniedziałek że braknie biletów i się nie pomyliłem :)
Kilku moich znajomych Pasiaków zwlekało z kupnem biletów i teraz dzwonią do mnie czy nie mam jakoś załatwić wejściówek i co mam im k...a powiedzieć???
Prawda jest taka że mamy [b]OGROMNY POTENCJAŁ KIBICOWSKI[/b] tylko szkodniki Tabisze są w klubie i zamiast grac o mistrza/puchary i mieć na każdy mecz komplet publiki my 4 rok z rządu walczymy o utrzymanie... :/
inna sprawa że przy sukcesach to 14/15 tysięcy to mało, myślę że minimum 20 kółek przydałby się stadion - no ale to zmartwienie już nie na ten sezon...
!!! JUTRO TRZEBA PRZYJŚĆ WCZEŚNIEJ NA STADION !!!
Trzeba było stadion siłą robić na 20 tysięcy, a dlaczego ? A dlatego że skoro gramy taka pyte od 4 lat i udaje nam się wyciągać wyniki 9,5 ,10, 12, 14 tysięcy, to co będzie gdy zaczniemy grać o mistrza ? Chyba że Filipiak przewidział że nie będziemy w przeciągu kolejnych 10 to faktycznie przebiegły byznesmen z niego .
A co do posta soccer, zgadzają się chyba wszyscy ? Firma, która bez systemów informatycznych by nie istniała, a każdy, poza posiadaczami karnetów musi przed każdym meczem ruszać dup** żeby bilet zakupić... Normalnie policzek dla wszytskich mieszkających poza Krakowem. Udostępnić karty pre-paid i kupowanie biletów na stronie, możliwość doładowania karty w kasie, sms'em , przelewem i koniec. Ktoś mówił że wychodzą wtedy dodatkowe opłaty dla klubu... to jak przeboleć nie mogą to niech doliczą do każdego biletu tyle ile tracą na tym że zakupiony został przez internet, majątek to nie będzie, a bilety i tak mamy w zajebistych cenach.
Wyrobie dzisiaj kartę kibica przed meczem? Zaznaczam ze mam bilet(bez kodu kreskowego) już zakupiony, ale kartę zgubiłem.
Pewnie wyrobisz, mimo że nie ma biletów to musi być ktoś w kasach na wypadek jakby były jakieś problemy z wejściówkami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)