Zdecydowanie nie randka. Ona wie, że jak ogladam mecz Pasów w tv to ma sie nic nie oddzywać do mnie bo skupiam sie na meczu. Ma też zapowiedziane, że ma uczestniczyć w śpiewaniu bo inaczej więcej ze mną nie pójdzie. Tak więc wybiore B. Dzięki ;>
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Pasiak miażdzysz :D a na B kobieta płaci tak jak chłop 15?
Tak.
Pasiak: fajnie ją sobie wychowałeś! :D
Przy takim wychowaniu to by była lepsza od niejednego na młynie ;)
Żebyś się nie zdziwił Pasiak. Teraz się bedzie starac, a potem i tak bedzie jojcyć że za duzo siedzisz na forum, a podczas meczu w TV bedzie Ci jezdzic odkurzaczem przed ekranem w trakcie akcji :-)
Nie no ni jestem jakimś tyranem czy coś. Po prostu ona ma swoje pasje ja swoje i szanujemy je. Lubi też piłke nożna wiec nie muszę jej tłumaczyć rzeczy takich jak spalony;> a pomysł bym ją zabrał na mecz wyszedł od niej na co początkowo nie chciałem sie zgodzić no ale...:P Oby nie jojczyła bo skończy się to awanturą ;P Tak czy inaczej jeszcze raz dzięki za info ;)
Z tą ewentualną awanturą to lepiej wstrzymajcie się,bo zamkną nam stadion ;)
Kurcze to trzeba się zacząć bać jeszcze nam na sektorze B zaczną krzesełka latać nad głowami, bo się awantura zacznie ;)
hah :d Może aż tak zle nie będzie a jak coś to awantura będzie w domu ;>
pytanie sektorowe, chcialbym kobietke zabrac na mecz, pierwszy w jej zyciu, chcialbym usiasc gdzies gdzie panuje kultura (hehe), mam tu na mysli z dala od nawiedzonych napierdalaczy rzucajacych przez caly mecz miechem na swojego pupila (Klich eheh, Zytko), zalezy mi na dobrym wrazeniu i widoku, wiec powiedzmy gdzies wzdluz boja, jakies sugestie, antysugestie?
tam gdzie mam karnet bylo ok, ale tam miejsc raczej na pojedynczy bilet nie ma.
Na D nie wyzywają piłkarzy :)
na B nie wyzy... a nie tu wyzywaja ;)
Ja proponuję sektor E.
ja moge jedynie powiedziec trzymaj sie z daleka od F. Na A się pewnie nasłuchasz ŁKS'u wiec zostaje jeszcze drugi balkon. G tez bym odradzał bo o ile kojaze to jest jeden skybox gdzie ktos "duzo komentuje"
zostaje E i H
czy na Wielickiej jest nadal (byl przed zeszlym sezonem) punkt obslugi kibica, i czy da sie zrobic zdjecie w sobote?
na oficjalnej widze tylko o info o pok'ach na Kaluzy, pn-pt, nie da sie tego juz zalatwic w sobote? hmm
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]czy na Wielickiej jest nadal (byl przed zeszlym
> sezonem) punkt obslugi kibica, i czy da sie zrobic
> zdjecie w sobote?[/b]
> na oficjalnej widze tylko o info o pok'ach na
> Kaluzy, pn-pt, nie da sie tego juz zalatwic w
> sobote? hmm
nie ma.
Chciałem wczoraj kupić karnety, ale kasy ok. 16 były pozamykane :( . Czy są one otwierane tylko kilka dni przed konkretnym meczem?
Dokładnie.
Szkoda, że nigdzie nie ma o tym informacji. Przynajmniej ja nie znalazłem.
mistrz lamiglowek powraca:
czy istnieje taka opcja jak przepisanie karnetu z karty X na Y?
mam karnet Xa, osoba nie bedzie chodzic, chetnie bym przepisal ten karnet dla osoby Y
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)