Też się nad tym zastanawiałem. Nie można było tego rozwiązać jak na treningu noworocznym?
Każdy posiadacz karty kibica miał nabitą darmową wejściówkę a po bilety stali tylko Ci, którzy karty wyrobionej nie mieli.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie tylko zastanawia jedno:
> - Po co miałem wczoraj odbierać ten śmieszny
> darmowy papierek , jak i tak przykładałem karte
> i system wiedział kto wchodzi na stadion???
>
> PO CO????????
Powiem szczerze ,że ja też nie rozumiem.
PO TO SĄ TE CAŁE KARTY KIBICA ABY NIE ROBIĆ TAKICH JAJ JAK ZROBIONO W SOBOTĘ.
...powiem więcej przy NORMALNIE FUNKCJONUJĄCYM PR - panowie Tabisz i Ościak -
już w poniedziałek przeczytalibyśmy na oficjalnej wytłumaczenie i przeprosiny na temat: po "jaką cholerę" posiadacze kart kibica zostali skazani "na odstanie w kolejce jak za PRL"...
No jak Panowie Tabisz i Ościak jesteśmy przedsiębiorstwem rynkowym czy nie ?
No co? Przeczytamy czy schowacie głowe w piasek?
Drogi Khalidzie, bankowo głowa pójdzie w piach:D
dejan. ktos pisze ze nie kupuje karnetu bo nie wie na ilu bedzie meczach. skoro cena za karnet i tak jest nisko smieszna to nawet w przypadku opuszczenia dwoch, trzech spotkan jest do przodu a nawet jesli opusci wiecej i "dolozy do interesu" 10-20 czy 30 złotych to cóż mu się za krzywda stanie? przeciez to nie idzie w kieszeń Kowalskiego prowadzącego knajpe u ktorego piwo jest drozsze niz przecznice dalej u Nowaka tylko do kasy NASZEGO klubu wiec po raz kolejny uwazam ze nie ma sie co szczypać
Bilety studenckie można kupić w poniedziałek worek i środę? dobrze rozumiem?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dejan. ktos pisze ze nie kupuje karnetu bo nie wie
> na ilu bedzie meczach. skoro cena za karnet i tak
> jest nisko smieszna to nawet w przypadku
> opuszczenia dwoch, trzech spotkan jest do przodu a
> nawet jesli opusci wiecej i "dolozy do interesu"
> 10-20 czy 30 złotych to cóż mu się za krzywda
> stanie? przeciez to nie idzie w kieszeń
> Kowalskiego prowadzącego knajpe u ktorego piwo
> jest drozsze niz przecznice dalej u Nowaka tylko
> do kasy NASZEGO klubu wiec po raz kolejny uwazam
> ze nie ma sie co szczypać
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej sytuacja w której sporo osób kupuje karnety a idzie na maksymalnie połowę meczów ma swoją wadę. Otóż kupując karnet blokuje się miejsce na całą rundę. I gdyby okazało się, że gramy jednak o najwyższe cele, mogłoby dojść do sytuacji, że w kasach brakło by biletów na jakiś mecz, a na stadionie byłoby sporo wolnych krzesełek.
^^Jesli mielibysmy grac o najwyzsze cele, to nie wierze, ze posiadacz karnetu moglby nie przyjsc na mecz.
Nie chodzi o tych którym się nie chce, tylko o tych którzy nie dadzą rady przyjść na większość meczy. Nie każdy pracuje 8 godzin dziennie. Są zawody, np. w firmach transportowych, gdzie wraca się z pracy po kilku dniach. A pracodawca nie da wolnego tylko dlatego, że Cracovia walczy o mistrzostwo...
Witam wszystkich serdecznie, mam takie pytanie:
jestem kibicem Cracovii mieszkającym na terenie województwa świętokrzyskiego (Busko-Zdrój). Czy będę mógł kupić bilet na mecz z Koroną Kielce? Pamiętam, że w maju kibice z województwa małopolskiego nie mogli kupić biletów na mecz w Bełchatowie - GKS-Cracovia. Czy taki zakaz był jednorazowym wymysłem klubu z Bełchatowa, czy jest to narzucone przez Extraklasę na wszystkie mecze mieszkających w województwie drużyny gości?
Wybieram się z rodziną, więc chcę się upewnić, żeby dzieciaki nie były rozczarowane, jeśli by nas cofnięto spod bram stadionu.
Nie ma żadnego problemu. System identyfikacji widza przy elPasso to zdjęcie w komputerowej bazie danych+ powiązane z nim dane odsobowe (np.PESEL). Tak więc możesz mieszkać nawet w centrum Kielc;)
Potrzebujesz tylko zjawić się odpowiednio wcześniej i wprowadzić swoje zdjęcie do bazy danych , robi się to w punkcie obsługi klienta pod stadionem.
Oczywiście przed samym meczem prawie na bank beda kolejki.
ps: Pamiętaj o dowodach tożsamości również dla dzieci (chyba powyżej 7 lat ale nie jestem pewien, może od 12-u(???) ).
Jak faktycznie są za Pasami to weź ich na rodzinny tam zwykle jest tłum młodych Pasiaków i niezła zabawa a bilety dla dzieci i żony po 1zł.
w miarę jako tako jest to opisane tutaj:
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/bilety/karta_kibica/informacje_podstawowe
pps: normalnie nóż się w kieszeni otwiera ,że rok po wprowadzeniu nowego systemu w naszym profesjonalnym Klubie na stronie oficjalnej nie ma krótkiego poradnika w punktach krok po kroku co trzeba zrobic aby wejść na stadion a informacja o tym ,że do [b]BILETÓW TEŻ JEST POTRZEBNE ZROBIENIE ZDJĘCIA[/b] znaleść można w dziale o karcie kibica , która nie jest do biletów potrzebna
....a jak klikam w info o cenach biletów to nigdzie ani śladu informacji ani linku do informacji , że autor(czy ktokolwiek inny) tego pytania musi iść do punktu referencyjnego "cykać" zdjęcia.
To ja jeszcze raz zapytam - kolega kupił karnet na sektor B , ale wolałby jednak chodzić na D i chciałbym się zapytać czy da się jakoś zamienić ten karnet z B na sektor D ?
Pewnie się da, ale kto to wie :) Nie wiadomo też jak z kasą w takim wypadku czy by zwrócili resztę. Najlepiej iść do POK i tam się dowiedzieć u źródła.
jak się przenosiłem z B na D to nie trzebabyło płącić, a jak z D na G to musiałem zapłacić jeszcze raz za bilet. tak miałem w zeszłym sezonie, nie wiem jak jest teraz
Jak tam dzisiaj pod kasami? Kolejki duże?
Koło 13 szło wszystko na bieżąco.; ktoś pytał o studenckie- z tego co zrozumiałem można je kupować do środy (chyba włącznie).
Edit: Piter rozszerzył moją informację ;)
Dziś się dowiedziałem, że studenckie działają na tej samej zasadzie co inne 5-3 (5zł) 2-1 (7,50) w dniu meczu 10zł
Przed chwilą byłem i szału nie ma, ale zawsze te 2-3 osoby przy kasie stoją, więc jest chyba w porządku. Znając życie to w środę przed 20 bedzie najwięcej ludu.
Ciekawe czy bilety dla kobiet i dzieci kosztują w dniu meczu 1.50zł :D
Panowie, szybkie pytanie :)
czy w tygodniu kasy koło stadionu są otwarte i w jakich godzinach? I przede wszystkim czy są kolejki jakieś bo zabieram siostrę z chłopakiem na mecz i musimy podejść wcześniej załatwić :)
Kasy otwarte od 12 do 20; było to już wałkowane tyle razy, wystarczy na Cracovia.pl zajrzeć ;)
Nie wchodzę tam za często ;)
Poza tym chciałem przy okazji zapytać o kolejki :D
Dzięki :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)