To jest liczba z raportu delegata. :D
Po prostu tak delegatowi powiedziano, on tak wpisał i... powstała "oficjalna liczba". Matkoboskoczestochosko!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wie ktoś od kiedy rusza sprzedaż biletów na Zagłębie? Mecz za tydzień w czwartek a póki co na razie cisza.
Klub powinien sprostować ten błąd wpisany przez tego delegata.
Jak na miejsce w tabeli mamy frekwencje b.dobrą .
By była lepsza klub musi się bardziej postarać;
1.Lepsza reklama meczy
2.Akcja szkoła .
3.Zmniejszyć kolejki do kas przed meczem
4.Profesjonalna sprzedaż biletów przez internet(kibic kupuje przelewa kasę ,a w komputerze ma informacje z kodem )Idzie przed meczem do wytypowanego okienka podaje kod i odbiera bilet.
5.Usprawnienie systemu identyfikacji.Ten system raz działa i czyta ,a potem nagle nie.Sam to doświadczyłem ostatnio jak nagle karnet syna nie czytał i musiałem iść stać w kolejce do informacji by dostał jakiś bilet zastępczy
W naszej gestii jest wyciąganie znajomych lub odkurzanie starych pasiaków którzy od jakiegoś czasu nie chodzą lub robią to bardzo sporadycznie.Wystarczy by polowa z obecnej frekwencji przyciągnęła na mecz tylko 1 kolegę lub koleżankę i mamy problem wypełnienia z głowy.
potter- punkt 4! - szczerze mówiąc to mam już dość jeżdżenia w tygodniu przez zakorkowane miasto z Nowej Huty na ul. Kałuży po bilet! A jak nie internet jeszcze, to dla posiadaczy karty kibica, mogliby otworzyć kilka punktów dystrybucji w różnych częściach miasta. Np. dla Podgórza na Wielickiej. I nie mówcie mi, żebym sobie kupił karnet to nie będę musiał jeździć po bilet, bo tu chodzi o to, jak jeszcze bardziej zwiększyć frekwencję.
strefa kibica będzie na bank gotowa "za 5-ć tygodni" :D
potter jakie kody i odbieranie biletów przed meczem?
Kupujesz przez internet, przelewasz pieniądze i bilet nabijają Ci na kartę kibica.
Podchodzisz pod bramki, przykładasz kartę do czytnika i jesteś na stadionie. Tak to musi wyglądać.
Racja kolego tyle że w praktyce z tym nabijaniem bywa różnie.Nieraz jest nabite ,a jak się okazuje nie jest i trzeba wyjść z kolejki do kołowrotów by po bilet zastępczy udać się do informacji.Sam to ostatnio przerabiałem i wierz mi była spora kolejka takich co mieli mieć nabite.
Żeby było ciekawie ten sam karnet był ,,,nabity'' dobrze i na meczu wcześniejszym działał ,a na Lechii nie.
I teraz muszę w innym terminie specjalnie jechać by sprawę wyjaśnić i problem zlikwidować.
Dobrze że mam blisko i nie stanowi to dla mnie problemu.
Wiem bo sam w poprzedniej rundzie mecze z Ruchem i Bytomiem oglądałem od 30 minuty mimo iż pod stadionem byłem dobre pół godziny przed meczem i dwa razy pan w kasie zapewniał mnie, że karnet mam nabity i musi działać a jakoś dziwnie nie działało. Też to przerabiałem, na szczęście jak na razie w tej rundzie uniknąłem takich przygód.
Napisałem tylko jak to powinno profesjonalnie wyglądać. Jeżeli mają się za to zabierać to tylko w ten sposób bo jeśli mam wpłacać im wcześniej pieniądze przez internet a później i tak dzień wcześniej jechać i odebrać bilet w kasach to wolę jednak pojechać i zapłacić gotówką.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> potter jakie kody i odbieranie biletów przed
> meczem?
>
> Kupujesz przez internet, przelewasz pieniądze i
> bilet nabijają Ci na kartę kibica.
> Podchodzisz pod bramki, przykładasz kartę do
> czytnika i jesteś na stadionie. Tak to musi
> wyglądać.
Na meczach SJ Sharks czy SJ Earthquakes wyglada to tak, ze wydrukowuje sie samemu kartke papieru bedaca biletem (oczywiscie z grafika, tekstami, reklamami, itp) majaca bar code (te roznej grubosci kreseczki:), nie wiem jakiego okreslenia uzywa sie w Polsce). Sprawdzajacy bilety maja w reku bezprzewodowe skanery (wielkosci pilota do telewizora), puszczaja promien na kod i tyle. Wlasciwie nie trzeba sie nawet zatrzymywac wchodzac.
Ruszyła już sprzedaż biletów na Zagłębie? po dzisiejszej porażce słabo widzę frekwencje i to jeszcze czwartek kiedy ludzie pracują ;/ nakręcajcie znajomych!!!
jeryksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ruszyła już sprzedaż biletów na Zagłębie? po
> dzisiejszej porażce słabo widzę frekwencje i to
> jeszcze czwartek kiedy ludzie pracują ;/
> nakręcajcie znajomych!!!
kto ma przyjść to choćby ptaki srały to i tak przyjdzie. a może lepiej jak znów będzie nas 4779
Pięknie powiedziane Sebastianie.
nie wiecie przypadkiem kiedy będzie można kupić bilet na mecz z zagłębiem ?
juz
marsz pod stadion
Bileciki kupione :) Po raz kolejny kupiłem bilet na to samo miejsce bo póki co okazuje się szczęśliwe 3 mecze - 9 punktów, 7 strzelonych bramek i zero po stronie strat :) Oby w czwartek też przyniosło szczęście :) Ok.12.10 kolejek brak, jedna osoba kupowała bilet przede mną, ale po wczorajszym meczu się nie dziwię. Ludzie muszą ponarzekać, odreagować, ale w środę, czwartek im przejdzie i znowu przyjdą na stadion :)
Patrząc na termin świąteczny i ostatni mecz to więcej niż 4 tys. nie będzie:(
Aż takiej tragedii nie będzie. 4tys. to chyba same karnety, nie ma co mówić o frekwencji, ale tak jak napisano powyżej kto będzie mógł przyjść to przyjdzie i mecz z Arką nie ma tu nic do gadania. Jedyne co może być problemem to jest dzień czyli czwartek i sporo ludzi będzie w pracy, natomiast jeśli ktoś nie przyjdzie na mecz tylko dlatego że dostaliśmy lanie w Gdyni to może lepiej żeby rzeczywiście nie przychodził.
Oby nas było chociaż 8 tys:D
Bedzie nas tyle co na Belchatowie. Studenci do domu, pikniki do pracy i kosciola, a dodatko druzyna gosci nie zacheca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)