Myślę,że wiosną poprawimy frekwencję! A co do meczu z Bełchatowem, to jestem pewien,że nikt kto był tym meczu tego nie żałuje! :D
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
No chyba, że ktoś wyszedł w 80 minucie, a znam takiego jednego :)
średnia ligowa frekwencja na nowym stadionie: razem 58 599 widzów na 6 meczach = [b]9 766[/b]
(90minut.pl)
Panowie,jeżeli chcecie podyskutować sobie o frekwencji proponuje zrobić odpowiedni do tego wątek ;)
Bełchatów to była nagroda dla 4779 wytrwałych kibiców :)
Ciekaw jestem czy w meczu z Kolejorzem zapełnimy stadion biorąc pod uwagę dobry występ w pierwszym spotkaniu 3 pkt we Wrocławiu i dużo cieplej na polu.Nic tylko już namawiać znajomych do wizyty na Kałuży 13.03.11
Mecz z Lechem nie będzie spotkaniem o podwyższonym ryzyku więc kibice Kolejorza będą mogli kupić tyle biletów ile będą tylko chcieli.Licze na 2 tysiące Poznaniaków przy Kałuży :)
pytanie? czy aktualnie można gdzieś karnet kupić tj. na wielickiej bądź Kałuży? Czy trzeba czekać do pon ? A i bilety na hokeja są w red boxie?
"Cracovia ma kibiców niewielu ale bardzo szowinistycznych" jak powiada pewien ormowiec
Iwan:D
Bilety na hokeja są w Red Boxie.
NHZ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pytanie? czy aktualnie można gdzieś karnet
> kupić tj. na wielickiej bądź Kałuży? Czy
> trzeba czekać do pon ? A i bilety na hokeja są w
> red boxie?
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/sprzedaz_biletow_na_mecz_z_lechem_ruszy_w_poniedzialek Z tego co można zrozumieć karnety i bilety na Lecha w sprzedaży od poniedziałku. Nie wiem czy w tym tygodniu prowadzona jest sprzedaż karnetów. Dziwi mnie że od poniedziałku nie rusza także sprzedaż na mecz z Koroną. Mecze są tydzień po tygodniu, więc można by zacząć także sprzedawać bilety od przyszłego tygodnia a tak to będzie trzeba dwa razy latać na Kałuży.
Bilety na hokej w red boxie na Wielickiej i na Kałuży, otwarte bodajże od 10-18.
ej za przeproszeniem, po.... ich z tymi biletami za 30 zł? , to jest już przesada, za rok pewnie będą za 40...
Cena na finał faktycznie z kosmosu, dlatego u mnie w grę wchodzi tylko jeden mecz. Na hokeja ogólnie nie chodzę zbyt często, fakt że to finał ale czy cena jest odpowiednia to już mam wątpliwości.
30 zł za bilet na finał MP, gdzie mamy szanse na tytuł jest waszym zdaniem z kosmosu? To ja nie mam pytań.
witam mam pytanie odnośnie karty kibica. Gdzie jest możliwośc wyrobienia dzisiaj karty ? Czy należy udac sie na Wielicką ? Bo pod stadionem dopiero w poniedziałek gdy będą sprzedawane bilety na mecz z Lechem? Dziewczyna chciała się wybrac ze mna na mecz, tylko że wyjeżdza na tydzień teraz i potrzebuje miec jej karte by kupic bilet.
Nie potrzebujesz wyrabiać jej karty, jeśli chcesz kupić dla niej bilet. Jeśli zrobiła sobie zdjęcie i jest zarejestrowana w bazie, wystarczy jak przy zakupie biletu podasz jej imię i nazwisko, dla pewności jeszcze nr PESEL.
właśnie chodzi o to że nie robiła jeszcze zdjęcia.. więc bardziej chodzi mi o to gdzie moge to zdjęcię dzisiaj zrobic ?
Aaaaaa... no to klops. Zdjęcia można zrobić w budkach przy stadionie. W takim razie proponuję zadzwonić do klubu, czy jest tam choć jedna budka otwarta i jest możliwość zrobienia zdjęcia.
dzieki za odpowiedz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)