Diego8 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co to było z tymi kibicami wczoraj na treningu?
> ilu ich wpadło?
Wczoraj nikogo nie było
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
sorki w środe
są jeszcze bilety bo mam jednego zioma co się dopiero teraz obudził.
[color=#FF0000][b]jeszcze chwile i będzie 100 stron tego tematu[/b][/color] ! [color=#FF0000][b]DO BOJU CRACOVIA !!![/b][/color]
za godzine meczyk... pisze z Kaluzy
Ciekaw jestem ilu Nas bylo -na necie znowu mlyn z liczbami - najczesciej pisza 10.000 ?
ja bym dal 13 tys
Ja się zastanawiam czy ten kretyn co podał 10 tyś widzów na oficjalnej stronie klubu był wg na meczu .
Bo wg niego 1/3 stadionu była pusta!!!!
Brak slów dla tego idioty.
14 142 tylu sie doliczyłem
On nie napisał 10.000, on napisał OKOŁO 10.000. Bo my dalej jestesmy na etapie drewnianych bram wejsciowych i nie ma sposobu zeby podac dokladnej ilosci kibicow. Banda tępych nierobów.
PS: nie kieruje tego personalnie do Darka bo jak znam zycie on tam robi za orkiestre. Do dupy jest caly system kierowania klubem.
Dziwne, że oficjalna tyle podała, skoro na Arce było 14.500 a dzisiaj jakieś 1.500 mniej czyli ni chuja nie wychodzi 10.000
Jakich to czlowiek czasow dozyl ze na onecie podaj lepsza frekwencje niz na klubowej stronie .. DRAMAT !
Oni tam wszyscy prezentuja poziom jak pilkarze :)
pierdole ide spac ..
liczba kibiców na derbach w zaokrągleniu: 11500
Tak czy siak, dno. Wychodzi właśnie poziom zarządzania klubem. Żeby nawet na derby kompletu nie było... Następny komplet widzów w 2020 roku.
Aha, czyli to że ludziom nawet na derby ruszyć dupy się nie chciało z przed telewizora to też już wina zarządu tak?
Niestety sposób wejścia na stadion jest dramatyczny!!! 10 minuta meczu, przed dwoma wejściami E i D po około 100 osób, wejście F puste, przecież wystarczy ruchomy płot aby wejść wejściem F i pójść na swój sektor. Pewnie ktoś powie że system wpuszcza tylko na określone sektory - ale wydaje mi się że to system powinien być dla ludzi a nie ludzie dla systemu!!!!! W innych krajach 70 tyś ludzi wchodzi szybko i sprawnie na mecz a u nas z 12 tyś jest problem.
Teraz ban dla tych wszystkich matołów co beczeli, że w czwartek się skończą bilety!
> Aha, czyli to że ludziom nawet na derby ruszyć dupy się nie chciało z przed telewizora to też już wina zarządu tak?
Oczywiście, że tak. Na całym świecie frekwencja zależy w dużym stopniu od wyniku sportowego. A wynik sportowy w dłuższej perspektywie zależy od klubowych decydentów. W zakresie organizacji meczu ta zależność jest jeszcze bardziej ścisła.
No chyba system mnie wreszcie polubił bo po raz pierwszy wszedłem bezproblemowo. Długo trochę musiałem patrzyć się w kamerę, ale lepiej niech dłużej system myśli ale niech wpuszcza bez problemów :) W każdym razie to chyba jedyny pozytyw z wczorajszego meczu.
No strasznie się wczoraj zdziwiłem 10 minut do meczu a tu kolejka na 100 osób na E. Wszedłem dopiero w 20 minucie. Dobrze, że chociaż jak system nie wpuszczał to i tak osobę przepuszczano.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)