wielkie dzięki chłopaki . Sporo osób zgłosiło się z chęcią pomocy. Niestety ale musze pofatygować się w środe do Krk, i liczyć na cud że jeszcze będą bilety..Najwyżej zasiąde obok Filipiaka na VIP ;) W ostateczności moge kupić karnet , zawsze to jeszcze dwa mecze (Bełchatów,Legia) no i pierwsze derby na "nowej" Ziemi Świętej.. Oj nie moge się już doczekać
z Pasiackim pozdrowieniem
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
bilety od jutra 12-20 można już nabywać, radzę się pospieszyć, bo dużo już poszło
Zawsze jeszcze może się pojawić pula dodatkowych 1071 miejsc:). Mecz wprawdzie dla wielu straci na atrakcyjności, ale zawsze to pierwsze derby na nowym El Paso
Czy wy wierzycie w komplet? Bo ja osobiście NIE.
MamPorachunki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy wy wierzycie w komplet? Bo ja osobiście NIE.
Jesteś człowiek małej wiary :D
A ja jestem przekonany, że stadion będzie pełny.
Ja osobiście przyprowadzę 5 osób, które na meczach z Ruchem i Polonią nie były, a 2 z nich nawet i na Arce.
Derby to derby, wydaje mi się, że komplet jest pewny, nawet gdyby obie drużyny miały po 4 punkty ;)
Witam Pasiaki, z tej strony KSP:D
Mam pytanie do Was, mam karte kibica [url=http://obywatelstwo.eu/emigranci.html]Polonii[/url], czy z nią moge wejsc na Cracovie? Czy jest jakas sprzedaz internetowa biletow? (zajebiscie bym chcial byc na derbach w piatek, a niestety jak wczoraj bylem w krk to kasy byly zamkniete :/ )
Nie, niestety nie możesz. Musisz zrobić zdjęcie u nas, przed stadionem i potem kupić bilet.
W dniu meczu jakbym dojechał do KRK koło 18 to juz biletow pewnie nie bedzie co?:(
tego nie wie nikt
Być może coś tam zostanie ale stać w jednej kolejce by zrobić zdjęcie a potem w drugiej, zapewne jeszcze większej by kupić bilet. Oj ciężko to widzę. Przy tempie sprzedających w budkach możesz się nie wyrobić.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/derby-najpewniej-bez-kibicow-wisly,1552311 trochę szkoda bo bez "nich" to będzie zupełnie co innego
jabba1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W dniu meczu jakbym dojechał do KRK koło 18 to
> juz biletow pewnie nie bedzie co?:(
Na sektor I mogą zostać
Kupujta bilety bo ubeki incognito przyjda.
To w końcu chcecie, żeby przyszli, czy nie chcecie? Jak będą incognito, to sobie mogą najwyżej popatrzeć i posłuchać, a wcześniej zapłacić za bilet. Jak dla mnie, niech sobie przychodzą.
Dziś około godziny 13 pod budkami od strony ul.Kałuży był spory tłum (kilkadziesiąt osób).
Jestem przekonany że mecz derbowy oglądnie komplet publiczności (!!)
Co do obecności towarzyszek z R22 - chętnie widziałby ich w sektorze gości ale raczej na pewno komisja ligi ukara ich zakazem wyjazdowy. Będzie to miało miejsce w czwartek wieczorem dlatego na sektor gość nasz klub może sprzedawać bilety dopiero w piątek. Co do kibiców incognito - zawsze takowi się znajduja po jednej jak i drugiej stronie jednak ich liczba jest zawsze marginalna i są to najczęściej piknikowcy.
[b]Radzę zatem pospieszyć się z kupnem wejściówek[/b]
Byłam przed 12 i stałam 45 minut w kolejce , do zrobienia zdjęć stało około 15 osób
Bilety idą jak świeże bułeczki.
Radzę się spieszyć.
Koleżanka była koło 15 po 3 bileciki i mówiła że 30 minut stania w kolejcie. Ludzie poinformujcie znajomych zadzwoncie, napiszcie niech jak najprędziej walą po bilety. Bo znowu będzie płacz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)