A Karty Kibica już dotarły, czy dalej obowiązuje "Tera nie, ale się dowiaduj"?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Karty kibica już są.
O, super! To może jeszcze dzisiaj zdążę :-)
Budki to jest amatorka, zresztą jak wszystko, od piłkarzy zaczynając na pracownikach klubu kończąc. Po prostu ręce opadają, człowiek tylko marzy że kiedyś wreszcie będzie normalnie.
Wie ktoś może jak stoją biletami na młyn na derby bo mój kumpel chce iść i nie wie czy już jechać po bilet .
Może już jechać po bilet.
Sporo ludzi kupuje, a w sobotę pogoda wymarzona do grania 16 stopni.
100 kg - pogoda wymarzona do czego, do czego.....? :D
100kg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może już jechać po bilet.
> Sporo ludzi kupuje, a w sobotę pogoda wymarzona
> do grania 16 stopni.
Tyle, że derby są w piątek
mcz_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 100kg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Może już jechać po bilet.
> > Sporo ludzi kupuje, a w sobotę pogoda
> wymarzona
> > do grania 16 stopni.
>
>
> Tyle, że derby są w piątek
Mój błąd 100 kg dobrze napisał bo na początku nie napisałem że to na derby
Ale bilety czy na derby , czy na Polonię są dostępne, tak jak na hitowy mecz z GKS Bełchatów - sędziować nam będzie trójka sędziowska z J-League czyli Japońce :)
Jest dzisiaj zainteresowanie biletami ? Dobrze by było jak nas przyszło ok.8tys.
Dobrze będzie jak Ty przyjdziesz niczym innym się nie martw ;)
a pod kasami pustki :( co troszke smuci...
Nie ma co liczyć na wielką frekwencję dzisiaj. Po pierwsze słaba gra naszych kopaczy, po drugie sporo ludzi już dziś wyjechało, po trzecie dla niektórych magnesem byłyby nowy trener, którego dziś póki co nie zobaczymy. Tak więc dziś 7-8tys. będzie super wynikiem, a na Derbach obojętnie co się będzie działo komplet musi być.
7-8 tysięcy dziś to będzie niestety dobry wynik.
Dziś przyjdą prawdziwe Pasiaki...reszta ma dość oglądania lania jednego po drugim...
Pod kasami ruch normalny, otwartych jest tyle okienek ze wszystko zalatwia sie od ręki, zarówno od Kałuży jak Kraszewskiego. Co sekunde ktos przychodzi wiec nie rozumiem co bardziej smuci czy jak są kolejki i jest okazja do ponapierdalania na klub, czy jak od reki i wszytsko sprawnie idzie. A no i przypomne ze jeszcze 2 miesiace temu na meczu tej samej Cracovii było 3000 ludzi.
A czy od strony kraszewskiego też mozna zrobić zdjęcie biometryczne bo chcę zabrać na mecz dziewczynę i nie bardzo wiem gdzie się udać?
Też można .
Mam pytanie. Czy kasy będą otwarte dziś po meczu z Polonią Bytom? Zorientowałem się, że na derby wydrukowano mi potwierdzenie zamiast biletu... ;x
Nie żebym miał znowu narzekać, ale to chyba nie do końca w porządku, że ja za bilet dla mojej 9 letniej córki na sektor F musiałem zapłacić 25 zl, a studenci po 5 zł...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)