To dobrze bo wiozę kumpli jutro z dość daleka i głupio byłoby gdybym ich przywiózł a na mecz by nie weszli :/ Więc liczę, że będzie jak mówisz i z rana kupie bilety :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
To jak w końcu z tymi biletami na B ? Wyslalem kumpla po bilet i stwierdził że nie ma już na sekor B....
Ja pytałem ok 13-tej, bo chciałem dokupić jeden karnet, to mi powiedziano, że nie ma ani jednego wolnego miejsca na B
idźcie, pytajcie bo potem sie okaże że były wolne miejsca a wy siedzieliście w domu!
Moim prywatnym zdaniem marketingowo otwarcie nowego stadionu nie zostało dobrze wykorzystane. Przydałoby się chociaż z 10 bilbordów przy głównych trasach miasta np. przy Alejach, na Bora-Komorowskiego, na Zakopiance, na Nowohuckiej tak by nikt nie przeoczył, że Cracovia ma nowy stadion, a przy okazji byłaby to promocja samego klubu. Lech miał bilbordy nie tylko w Poznaniu, ale w całej Polsce: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/a-nam-juz-trawa-rosnie-poznan-reklamuje-stadion-na-euro-2012
To inna skala (my nie mamy stadionu na Euro2012) ale lokalny potencjał można by lepiej wykorzystać. Tak samo przykładem może być internetowa kampania Lecha: http://www.youtube.com/watch?v=a3FGKqvsW4s
To samo można odnieść do promowania stadionu Legii (bilbordy, filmiki). Tak więc uważam, że w sprawach marketingu mamy się od kogo uczyć...
Kumpel poszedł mi odebrać kartę kibica wczoraj no i oczywiście kupić bilet , okazało się ,że moja karta jest uszkodzona w związku z tym nie mógł mi zakupić również biletu. Gość w punkcie referencyjnym poinformował znajomego, że konieczna jest powtórka zdjęcia i wyrobienie nowej karty . Jedyny pozytyw to taki , że podobno gość zarezerwował mi miejsce i mam wejść do punktu poza kolejką, ale ogólnie dramat jakiś .
Kromkolwiek- przecież te bilboardy były. Przy przelotowych trasach. I o czym Ty mówisz? Biletów braknie dziś na bank. Jak w takiej sytuacji można mówić, że marketingowo otwarcie nie zostało wykorzystane?
Przemas- po każdym bym się spodziewał, tylko nie po Tobie, że zostawisz to na ostatnią chwilę. Mam nadzieję, że będzie dobrze i oglądniesz mecz.
Odnośnie akcji marketingowej z ich murawą oceniam tak jak w http://www.weszlo.com/news/5516
Byłem o 14 pod stadionem i ludzi było bardzo dużo przy każdej kasie.
100kg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Muszyna,
Ogarnięte
> Andrychów,
Ogarnięte
> Rabka,
Ogarnięte
> Zakopane
Ogarnięte
> Przemyśl,
Zero odzewu
> Tarnobrzeg,
Ogarnięte
> Biała Podlaska
Robert chyba ogarnięty, a tak zero odzewu.
Ale o co kaman ?
Radku tak się po prostu ułożyło ale problem karty to nie mój problem tylko tych co ją wyrabiali , bilet już powinienem mieć od wczoraj.
Jak by mialo braknać biletów, to jutro zostaną otwarte sektory obok sceny na sektorze I.
Zatem lepiej isć dzis albo wcześnie rano.
100kg- dla kogo? Bo wiesz... tam już jest 700 miejsc zajętych.
Jutro kasy otwarte są od 8?
Tak .
rmszar, tak powiedział Tabisz.
Sektory I2 i częśc I3 to zalezy czy biletów rano będzie mało albo wogole
100kg- wiem co powiedział, ale i ja wiem, co mówię. Faktycznie, to co zostanie, pójdzie do sprzedaży. Ale nie liczcie na wiele. Jeśli ktoś jeszcze nie kupił niech pędzi na stadion. Może coś się jeszcze uwolni.
Znajomy dzwonil ze kupil ostatni bilet na sektor D tak muwili w punkcie referencyjnym;)
A na stająco nie będą puszczać? Obiekt nie ma jakichś miejsc stojących?:D Kto by się spodziewał ze będzie takie zapotrzebowanie na bilety i karnety:)
No to mamy za mały stadion :)
A ja sie zastanawiam nad takim detalem: czy palący wciaz beda kiepic sobie ot tak pod nogi jak do tej pory? czy moze jest zakaz palenia jak w Lodowym Pałacu?:) moze słoiczek z woda sobie wziąść?:)
Mam tylko nadzieje,ze co poniektorzy dostosują sie poziomem szerokopojetej kultury do niepowtarzalnosci i dostojeństwa Naszaj Nowej Światyni.
CRACOVIA PANY!
Juz nie moge sie doczekać!
Ja sobie puste pudełeczko po fajkach wezmę tam będe wrzucał a po wszystkim pudełeczko ciach do śmieci:-)
Info z pod kas na godz 18.30...ludzie walą drzwiami i oknami!kolejka ogromna!
Przejeżdżałem autem o g.18 ulicą Kałuży - SZOK !
Dwie kolejki po około 100 osób (!!) a pewnie od Kraszewskiego to samo... :-)
Komplet raczej pewny bedzie - szkoda że mamy taki "mały" stadion ;)
dobrze ze kupiłem tydzień temu bilet:D , wiedziałem że będzie full
To w końcu ile jutro będzie kibiców na stadionie? 13,5 tysiąca? Tyle przy rozłożonej scenie stadion pomieści?
rmszar Napisał(a):
> Kromkolwiek- przecież te bilboardy były. Przy
> przelotowych trasach. I o czym Ty mówisz?
> Biletów braknie dziś na bank. Jak w takiej
> sytuacji można mówić, że marketingowo otwarcie
> nie zostało wykorzystane?
Jeśli tak to zwracam honor. Może za mało jeżdżę po Krakowie, bo nie zauważyłem. Mimo wszystko uważam, ze w porównaniu do Lecha nasza kampania wypadła dużo słabiej. Ale to oczywiście moje prywatne zdanie i każdy może to widzieć inaczej.
ten koncert wdg mnie nie potrzebny ale to tylko moje zdanie
A jeszcze na początku tygodnia mało kto liczył na komplet..ba!! Niektórzy podawali liczby rzędu 6-8 tys..
Będzie pięknie :)!!
Supik Napisał(a):
> ten koncert wdg mnie nie potrzebny ale to tylko
> moje zdanie
A mnie się akurat ten pomysł podoba. W końcu nie gra ktoś anonimowy tylko twórca naszego hymnu, który śpiewamy z dumą przed każdym meczem. I fajna atrakcja na rozgrzewke przed meczem.
kromkolwiek- im miasto zafundowało kampanię wizerunkową. Poznań wywalił duża bańkę, żeby się pochwalić miejskim stadionem, a nie Lecha. Bo nie powiesz mi, że znajdą klientów w Warszawie czy Krakowie.
Też uważam że koncert to dobry pomysł, jak przyjdziemy na stadion duuuużo wcześniej to coś się będzie działo :) Szkoda tylko tych miejsc które zostaną wyłączone. Co do reklamy powrotu na stadion, to może nie było rewelacji, ale też nie było fatalnie. Reklamy wisiały na mieście, reklamy pojawiały się w tv w tramwajach tak więc klub starał się dotrzeć do jak największej liczby ludzi.
PS. Cieszę się że się pomyliłem i moje 10tys. na otwarcie się nie sprawdzi :) Ludzie to jednak kochają zostawić wszystko na ostatnią chwilę, już sobie wyobrażam tych co stoją teraz w kolejce i narzekają że nowy stadion a kolejki jak zawsze. No ale jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę...
Fake- mówiłem, że się przyjemnie rozczarujesz. :D
Ależ jest zajeb#%$^%cie, to juz jutro! Niby czekalismy tyle czasu, a ma sie wrazenie wczoraj ta ziemie z Kałuży wywozili. Mam tylko nadzieje ze prowadzacy doping podolaja zadaniu i bedzie ich słychac. Wiadomo jak bedzie wygladalo nagłosnienie dopingu?
Wróciłem z Kałuży właśnie ..Stałem od 15:30 do 18:30 ..dramat.. Doszły mnie słuchy że ok.godziny 18 zostało tylko 600 biletów!..
powiedzcie mi, czy da rade wziąć 6-letniego syna z sobą na sektor B, czy dla niego też będzie potrzebny bilet?
oczywiscie ze musisz miec bilet, wiek nie ma nic do rzeczy
Jest dla niego potrzebny bilet.
100kg Napisał(a):
> Jak by mialo braknać biletów, to jutro zostaną
> otwarte sektory obok sceny na sektorze I.
> Zatem lepiej isć dzis albo wcześnie rano.
Jeszcze Jakub wyjdzie na bohatera co ocalil kibicow z fanklubow i za zgranicy bo wydaje mi sie ze tylko ci zwlekaja z zakupem biletow bo widac ze zaczyna sie nakrecac panika :)
Nie wiecie czy mozna oddac bilet? - jakby sie ktos rozmyslil
byłem o 18 pod stadionem. Dwie kolejki od Kałuży po ok 50osob do zdjęc.
dzięki wielkie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)