Widzę że kolejki coraz mniejsze. Tydzień temu w poniedziałek stałem w ok 20-o osobowej kolejce, bylem po 16.00. Zainteresowanie opada? Czy sprzedawanie się poprawiło??
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
CracoviaWzgórza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Byłem godzinę temu na Kałuży.
> Gość nie ma wydać ze 100 zł..
> Co do frekwencji powiedział mi tak:
> 2500 tys karnetów 1500 biletów sprzedanych...
Dziwne bo wśród moich znajomych idzie dużo osób, nawet ci co zwykle nie chodzili na mecze.
Kraker- masz otwarte 4 punkty referencyjne, w których jest 5 aparatów. W każdym budynku kasowym jest prowadzona sprzedaż biletów.
Jestem bardzo ciekawy jaka liczba karnetow+biletów? Jak ktoś ma takie dane niech napisze.
ziper Napisał(a):
> Jestem bardzo ciekawy jaka liczba
> karnetow+biletów? Jak ktoś ma takie dane niech
> napisze.
w sobotę staniesz przy wejściu i będziesz liczył, gwarantuję ci, że będziesz miał najbardziej wiarygodna odpowiedź :)
P.S. Po jasną cholerę Wam wiedzieć takie rzeczy??? Idę i tyle, nie patrzę na innych!
ja bylem po 16 zrobic foto to lasce skonczyly sie oswiadczenia :D i chwilke trza bylo czekac na nowe :/
ogolnie nawet sprawnie to szlo ...
[i]ziper Napisał(a):
> Jestem bardzo ciekawy jaka liczba
> karnetow+biletów? Jak ktoś ma takie dane niech
> napisze.[/i]
-----------------------------------------------------------------
no, ja mam 1 bilet + cztery mojej rodziny razem 5
Z tego co dziś widziałem na K1, na sektor "B" sprzedana bardzo duża liczba karnetów. Wiele tam tego chyba nie zostało
Mam pytanie , chcę się tylko upewnić , z Legitymacją szkolną nie mogę sobie wyrobić karty kibica .
Tylko paszporty i dowody osobiste ?
K tomas to musi być coś na czym jest PESEL czyli dowód albo paszport
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Z tego co dziś widziałem na K1, na sektor "B"
> sprzedana bardzo duża liczba karnetów. Wiele tam
> tego chyba nie zostało
Chyba karnetów+bilety, no chyba że nagle na Kałuży mieliśmy inwazję Pasiaków chcących zakupić karnet :) Choć może to taka podpucha by wszyscy rzucili się na kasy bo biletów zaraz braknie ;)
Już się nie mogę doczekać sobotniego meczu :) Na oficjalnej podano rozkład jazdy. Stadion otwarty o 15, 16:45 - koncert Maćka Maleńczuka (trwa godzinę), 17:55 - oficjalne otwarcie przez prezydenta i przemówienia w tym prezesa Filipiaka, następnie pokazy pirotechniczne, a 18:15 początek meczu.
Był ktoś na dniu otwartym naszego stadionu? Ogólnie mam wrażenie że trochę tak nie za bardzo było to przemyślane z tym dniem otwartym teraz i to jeszcze tylko jeśli zapisało się na listę do wczoraj...
A np. Kartę kibica z tamtego sezonu ? :/
Niestety w tej chwili nie mam Paszportu i dlatego tak się dopytuje .
mógłby mi ktoś pokazaćw którym miejscu jest sektor a 2 ! z góry dzięuje !
Albo na ile częśći jest podzielony sektor A i od której strony idzie 1 , 2, 3 ,4 !
Ja mam na a2:) Sektory z tego co gdzieś czytałem idą według wskazówek zegara, czyli od kopca Kościuszki A1, dalej A2, A3 i płotek oddzielający od B. A podzielony według tych wejść na trybunę, wejścia znajdują się w środku podsektorów, przynajmniej ja tak to rozumiem :)
CracoviaWzgórza Napisał(a):
> Byłem godzinę temu na Kałuży.
> Gość nie ma wydać ze 100 zł..
> Co do frekwencji powiedział mi tak:
> 2500 tys karnetów 1500 biletów sprzedanych...
Luzik, to już 4 tys. Do tego dolicz ze 2 koła tych co muszą postać w kolejce w dniu meczu, po to żeby móc n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć potem , że są kolejki. No i ze 3 tysiaki zaproszonych VIPów:)
byłem dzisiaj o 16 ludzi troche było :) z kolegą bilety kupiliśmy na A3 chcieliśmy na F ale środek cały wykupiony stadion ładnie sie prezentuje :) Nic tylko czekać na mecz :)
dzięki wielkie , nawet nie popatrzyłem na poprzedniąstronę . Tak to się wszystko czyta a jak jest coś ważnego to się nie przeczyta ! :P
Ja dostalem info z klubu ze w dniu meczu punkt referencyjny/kasy moga/bede otwarte wczesniej tj od godziny 8.00, a odpowiednia informacja pojawi sie na stronie klubu w tym tygodniu.
Jako ze sie jeszcze nie pojawila w moim mniemaniu jest to spowodowane malym zainteresowanie co moze sie przelozyc na zainteresowanie w dniu meczu z powodu ludzi takich jak ja i moi znajomi, ktorzy nadciagaja na to wydarzenie z zagranicy oraz roznych zakamarkow polski, co przy koniecznosci "skanowania facjaty" staje sie mozliwe do wykonania jedynie w dniu meczu.
Jak widac nie wszyscy z wlasnej woli chca sie katowac w dniu meczu w kolejce do zrobienia fotki i zakupu biletu.
Pytanko: Jak obcokrajowiec nie majacy numeru PESEL moze nabyc bilet na nowy stadion. Odrazu wykluczam tutaj naturalizacje i wydanie polskiego paszportu przez pana prezydenta w przyspieszonym trybie - jakby ktos wpadl na taki pomysl ;) ???
> Był ktoś na dniu otwartym naszego stadionu?
> Ogólnie mam wrażenie że trochę tak nie za
> bardzo było to przemyślane z tym dniem otwartym
> teraz i to jeszcze tylko jeśli zapisało się na
> listę do wczoraj...
Byłem ze znajomymi,po mimo,że nie zapisywaliśmy się na listy(po prostu brama była otwarta) było trochę ludzi i każdy zafascynowany widokiem,samemu mi dech zaparło.
A najważniejsze to,że będzie świetna akustyka! :)
WiWO
wydaje mi sie ze tak-kolezanka z roboty ma faceta Francuza i kupili bilety-zapewne na podstawie paszportu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)