Rts do nas nie przyjedzie oficjalnie w tym oraz kolejnym sezonie. My do nich jeszcze w tym. Co nie zmienia faktu że może się pojawić nawet kilkuset partyzantów przy pełnym stadionie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
@TOM76#4042 gramy w piątek, nie w niedzielę jak ostatnio.
- Edytowany
Taki niby piątek, a jak niedziela. I to niedziela przed sobotą.
Na naszą niekorzyść może wpłynąć fakt, że to jednak długi weekend i wielu ludzi odczuwa perwersyjną przyjemność wyjechania w tym czasie w bardziej niż zwykle tłoczne miejsca.
[quote]#post1686841 @TOM76#4042 gramy w piątek, nie w niedzielę jak ostatnio.[/quote]
Spokojnie ponad 11 będzie
[quote]#post1686831 [quote]#post1686825 Taaak, a zostało niewiele ponad 5000 tys. Coraz mniejszy mamy ten stadion do cholery![/quote]
Jakaś czarna dziura....
rts chyba nie ma zakaz?[/quote]
Ale sektor gości i tak będzie wypełniony
Jakim cudem?
- Edytowany
Z okazji Święta Wojska Polskiego do wszystkich jednostek Prezes Dróżdż wysłał zaproszenia na mecz
[quote]#post1686880 Z okazji Święta Wojska Polskiego do wszystkich jednostek Prezes Dróżdż wysłał zaproszenia na mecz[/quote]
Sektor gości do zagospodarowania!
Żeby tylko "komandosi" nie ćwiczyli wspinania się na dach stadionu, bo dostaną bana na wizyty na stadionie!
[quote]#post1687054 [quote]#post1686880 Z okazji Święta Wojska Polskiego do wszystkich jednostek Prezes Dróżdż wysłał zaproszenia na mecz[/quote]
Sektor gości do zagospodarowania!
Żeby tylko "komandosi" nie ćwiczyli wspinania się na dach stadionu, bo dostaną bana na wizyty na stadionie![/quote]
A powiem, że to byłby świetny pomysł na atrakcję. Kiedyś dostarczano piłkę z helikoptera, to teraz coś z komandosami zjeżdżającymi z dachu mogło by być fajne. Tak w nawiązaniu do Dnia Wojska Polskiego.
[quote]#post1686786 Czemu nie mam opcji zwolnij miejsce?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/image-png-27102597.png[/img][/quote]
Jeszcze raz.
Jak mogę zwolnić bilet?
Prawdopodobnie zwolnienie miejsca nie działa, jak i przekazanie biletu. Próbowałem przekazać bilet syna, który jest na wakacjach i w POKu mi powiedziano, że przez neta nie ma na razie takiej opcji, trzeba fizycznie u nich.
To jest jakiś gtsowy kret w klubie. Namierzyć, wyrwać chwasta.
Jakbym mógł przyjść, to bym był na meczu i nie byłoby potrzeby zwalniania miejsca.
Ja mam tą opcję aktywną:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/obraz-png-09564806.png[/img]
Ja też mam, schody zaczynają się przy wyborze formy przekazania biletu, dlatego zadzwoniłem do POK gdzie mi przekazano, że to nie działa i jedynie u nich można to zrobić
Chcę, żeby klub zarobił.
Chcę żeby było więcej kibiców na stadionie.
Znaczy nienormalny, chory na Cracovię.
A oni mi takie kłody pod nogi.
Nie jestem aż tak nienormalny, żeby specjalnie do poku jechać i zwalniać miejsce....
Bo by ci musieli zwrócić za niebycie na meczu. Bo jeszcze byś ich potem do sądu podał.
A wystarczyło by w regulaminie zrobić zapis o bezzwrotnym zwolnieniu miejsca.
Kiedyś sie dorobimy systemu, że bedzie wszystko.
Im się w pale nie mieści, że kibic mógłby zwolnić swoje miejsce karnetowe bez rekompensaty.
Ale coś tu nie gra, mogłem zwolnić miejsce na Lechię (z powrotem do otwartej puli) i nie szukałem, ani nikt mi nie oferował rekompensaty, więc tutaj technicznie to jest bardziej skomplikowane bo chodzi o przekazanie dla konkretnej osoby, więc może systemowo online tego nie ogarnęli.
- Edytowany
Zostało 3 tys. biletów. Ostatnio w zeszłym sezonie w dniu meczowym poszło ok. 2 tys. biletów. Jeżeli dzisiaj sprzedamy jeszcze tysiąc jest szansa na zapełnienie stadionu na full.
Już dzisiaj poszło prawie 800 biletów, także jeszcze z 500 się sprzeda spokojnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)