Karnecik jak co roku kupiony, liczę, że przekroczymy w tym roku 7 tysięcy karnetów!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jeżeli się cokolwiek zmieni w funkcjonowaniu sektora B, to będą jaja. Zamiast dokładania jakichkolwiek krat, to prędzej klub powinien pomyśleć nad zmniejszeniem/całkowitą likwidacją kraty między A a B. Już wolałbym dopłacić 10 czy 15zł za wszystkie miejsca na B, a nie tylko droższe miejsca na B1 żeby się klubowi wyrównało, niż żeby mieli jakieś cyrki robić - zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Wiadomo co ma się zmienić na B1? Bo właśnie tam zamierzam w poniedziałek kupić karnet
Ja też już przedłużyłem klarneta... odkąd się da biorę na cały rok.
Teraz juz spokojnie można na pomeczowe dobrze naczosnkowane kotlety z Lagerem Cracovia odkładać 😂
- Edytowany
Obowiązek wypełniony, z racji odnowienia karty kibica trzeba było się wybrać się na Ziemię Świętą, sporo ludzi po karnety około 20 minut stania, szkoda że jedno okienko czynne.
Jaki jest sens tych kart z datą ważności?
tabiszyzm....
[quote]#post1678166 Jaki jest sens tych kart z datą ważności?[/quote]
Kasa
20 zł raz na 5 lat? Plastik i obsługa drożej wychodzą.
Zysk z tego żaden, a sądzę, są osoby, które się odbiły od kołowrotka, bo im się ważność karty skończyła - już na stadionie się nie pojawiło. Pytanie ile takich osób było.
No i kurna upierdliwe to jest, nie każdy mieszka albo pracuje w centrum.
[quote]#post1678171 20 zł raz na 5 lat? Plastik i obsługa drożej wychodzą.[/quote]
na 3 lata
Powiedzcie mi gdy chodzę tylko na bilety nie muszę tego odnawiać? Nigdy nie pamiętam kiedy wyrabiałem.
Na karcie masz datę.
Nie mam jej przy sobie nigdy :D
- Edytowany
[quote]#post1678170 [quote]#post1678166 Jaki jest sens tych kart z datą ważności?[/quote]
Kasa[/quote]
jaka kasa? Tabiszyzm. Poszedł kilka dni temu email do Prezesa w tej sprawie ale.Klub nawet WNR nie odpowiedział.
Przecie to się w pale nie mieści. Klub walczy o jak największą liczbę karnetów.. I jednocześnie ordynarnie utrudnia kupno online
[quote]#post1678189 Nie mam jej przy sobie nigdy :D[/quote]
Nie wiem jak wchodzisz, ale bilet nabity na kartę jest, z tego co kojarzę mniej więcej o cenę karty tańszy od tego na pierze czy w pdf.
W sierpniu przetestuję zakup biletu z kartą ale już nieważną. Zobaczymy czy mnie pusci. Karta leży w domu jako kolekcjonerska, a bilety mam w telefonie jako pdf czy w portfelu google.
Od jakiegoś czasu na pdf z różnych względów. Muszę w takim razie wymienić skoro są tańsze,
pff udało mi się odzyskać miejsce he he, no ale karta mi się kończy 29 lipca więc podróż do POKa tak czy siak mnie czeka
[quote]#post1678292 Od jakiegoś czasu na pdf z różnych względów. Muszę w takim razie wymienić skoro są tańsze,[/quote]
Chyba niedokładnie napisałem. Jak kupujesz bilet z kartą kibica to płacisz mniej. Niezależnie czy go nabijasz na kartę czy drukujesz/pdf.
Myślę, że jak karta jest nieaktywna, to siłą rzeczy nie kupisz biletu z kartą kibica, więc dopiero jak Ci się skończy ważność karty to Cię więcej "sczardżują".
Przynajmniej tak by było na logikę, ale czy nasz system sprzedaży jest logiczny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)