Według mnie brakuje ulgowych dla dzieciaków na inne sektory reszta jest ok.
Sam chodziłem na B i musiałem płacić za dzieciaki pełną kwotę to trochę boli...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
A ja po wielu latach kupię karnet i to od razu na cały sezon. Nawet mam już swoje miejsce upatrzone. Dzięki temu nie będę się wkurwiał, że ktoś usiadł na moim miejscu i nie będę musiał co tydzień, dwa, myśleć o kupnie biletu.
Poza tym, jak już wszystkie miejsca będą karnetowane, to syn odziedziczy po mnie dobre miejsce.
Nie kupujcie biletów i karnetów, później marudzcie, że niema nawet 8k na stadionie. Bilety były jedne z tańszych jak nie najtańsze w EK i dwa razy ponad 10K, teraz bedzie za drogo to przyjdzie 5K...
[quote]#post1625855 A ja po wielu latach kupię karnet i to od razu na cały sezon. Nawet mam już swoje miejsce upatrzone. Dzięki temu nie będę się wkurwiał, że ktoś usiadł na moim miejscu i nie będę musiał co tydzień, dwa, myśleć o kupnie biletu.
Poza tym, jak już wszystkie miejsca będą karnetowane, to syn odziedziczy po mnie dobre miejsce. [/quote]
Chodź Pizza do nas F. Brakuje tam starej fanatycznej atmosfery😀
[quote]#post1625859 [quote]#post1625855 A ja po wielu latach kupię karnet i to od razu na cały sezon. Nawet mam już swoje miejsce upatrzone. Dzięki temu nie będę się wkurwiał, że ktoś usiadł na moim miejscu i nie będę musiał co tydzień, dwa, myśleć o kupnie biletu.
Poza tym, jak już wszystkie miejsca będą karnetowane, to syn odziedziczy po mnie dobre miejsce. [/quote]
Chodź Pizza do nas F. Brakuje tam starej fanatycznej atmosfery😀[/quote]
Ja dzięki RZ1975 zakochałem się w sektorze B i wyrosłem już z pięterka :)
Mam nadzieję że na łuku pod dawną restauracją :)
Nie mów mi kolego z łaski swojej co mam robić.
Poza tym jeśli umiesz czytać to nie czepiam się cen karnetów, z reszta miałem na zeszły sezon, tylko słabe jest to, ze daje się gorsze warunki dla tej grupy, która de facto powinno się zachęcić do chodzenia na mecze, a nie na odwrót. Takie jest moje zdanie, możesz mieć inne.
[quote]#post1625801 Ja pierdole to zmień sektor ............
Karnet obowiązek ![/quote]
O co ta burza??? Przecież w dzisiejszych czasach te ceny za karnety czy bilety są naprawdę niskie.
Kurde klub 20 baniek w plwcy rocznie, a.Ci się kłócą o jakieś drobne tak naprawdę.
Najlepiej by było jakby klub Wam.płacił abyście przychodzili na mecze.
A wzięliście pod uwagę, że ustalenie cen było poprzedzone poważniejszą analizą niż widzimisię pana prezesa?
Analizą AI
- Edytowany
Analizą...? Prawie się zakrztusiłem. Taaa, z pewnością odrobią te 100 mln w plecy na 300-500 kobietach. Tylko na których? Tych powyżej 60-tki, 40-stki czy tych poniżej 20-stki? Moja analiza jest następująca: niech te kilka setek kobiet najpierw przyczyni się do ew. kompletu, tj. braku biletów dla samców i dopiero wtedy ceny im podnieść.
Po mojemu: tworząc cennik po prostu o kobietach... zapomnieli.
Oczywiście ani mnie ziębi ani grzeje cena dla mojej kobiety. Będzie chciała to przyjdzie. Dołożę jej 🤪
Swoją drogą: Panie mają szansę medialnie zmieszać z błotem Prezesa. Wystarczy jeden list otwarty. Podwyżka z 15 zł na 50-60 zł? Ile to procent?
No to ciekawa ta analiza bardzo. Tez uwazam dokladnie tak jak axe, ze Pasiaczki moga tak dolozyc sie do budzetu, ze jak tylko zakoncza sprzedaz karnetow to w koncu beda te oczekiwane transfery, akurat koniec Euro przy okazji ;) Tak, wiec skoro teraz juz mamy lekarza bedacego w najlepszych 2% na swiecie w swoim fachu, to ja bym chcial tez jakiegos pilkarza z tego swiatowego topu ;)
Mieliśmy niedawno Rapę który miał 2% celnych wrzutek i jakoś karnety hurtowo nie schodziły.
Mamy bilety i karnety tanie jak barszcz. Już nawet nie ma co porównywać do średnich klubów europejskich, ale nawet tych z ekstraklasy.
Za co mamy mieć te zrzucające z krzesła transfery, jeżeli mamy tak marne przychody z biletów i karnetów?
- Edytowany
Kobiety zawsze miały u nas preferencyjne warunki, nie rozymiem czemu tak zostać nie może. Raczej nie zarobią na tym więcej. Albo się ktoś przeniesie na inny sektor albo pójdzie z kolegami jedynie.
Dla mnie brak opcji ulgowego za 50-60% ceny normalnego jest masakrą. 150zł za wyjście z córkami na mecz, bo chcę by się odzwyczajały od rodzinnego i bardziej interesowały meczem. By coś więcej z meczu widziały?
Chyba podziękuje, albo jak trafie w totka czy coś innego. Więc zamiast powiedzmy zarobić 100 za taki wypad, dostaną 30-40zł bo pójdę na rodzinny.
Podobnie może pomyśleć wielu rodziców. Wielka szkoda.
A i pitolenia o innych wydarzeniach w takich cenach za osobę (co czasem dla mnie też jest jednak przegięciem) pominę. One są mocno okazjonalnie. Nie co 2 tygodnie.
- Edytowany
Sektor rodzinny dla dzieciaków a później 50% zniżki dla dzieci w wieku szkolnym na pozostałe sektory i będzie git.
Za wcześnie takie cięcia na ludziach, nie mieliśmy w żadnym meczu kompletu..z Rakowem było blisko. Jeśli byśmy szacunkowo kręcili się co mecz tak jak z Rakowem to ok. Ale my musimy odbudować kibicowsko klub. I walka w Krakowie o kibica jest bardzo zacięta. Wieczysta II liga, Hutnik II liga, Garbqrnai III LIGA, psiarnia I liga. Atmosfera, pelny stadion nakręca potencjał.
Ziper ja to rozumiem, ale My mamy ceny karnetów nizsze niż klub 1 ligowy.
Szanujmy sie gramy w ekstraklasie.
- Edytowany
Ceny są o.k. o ile nawet nie za niskie. Raczej chodzi o system zniżek dla pewnych grup. Taka jest specyfiką kopanej, a zwłaszcza w Polsce, że biletami dla kobiet się budżetu nie napcha.
Żeby nie było, moja ślubna i za 1zł na mecz nie pójdzie, chyba, że ze względów logistycznych tak wypada, ale to przez 20 lat może raz czy 2 się zdarzyło. Syn ze zniżki studenckiej nie korzysta, bo mu się z legitymacją do pok nie chce pójść, ani zdjęcia mejlem posłać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)