[quote]#post1544861 Witam, mam pytanie, czy na sektorze rodzinnym obpwiazuja miejsca przydzielone na bilecie?[/quote]
Zależy od liczby kibiców. 🙂
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote]#post1543154 dziwne to jest to, że pozwoliliście patrzeć na Wasz dowód osobisty człowiekowi, który nie ma do tego uprawnień [/quote]
Wcale nie dziwne.
Kupując bilet zgadzasz się z postanowieniami REGULAMINU IMPREZ MASOWYCH
ORGANIZOWANYCH NA TERENIE STADIONU MKS„CRACOVIA” SSA
PRZY UL. KAŁUŻY 1 W KRAKOWIE
https://cracovia.pl/files-app/file_333/Regulamin_imprezy_masowe.pdf
[i]"11. Uczestnik Imprezy jest zobowiązany posiadać przy sobie i [b]okazywać każdorazowo na
żądanie Służb Porządkowych[/b] lub Organizatora Kartę Wstępu oraz dokument tożsamości
bądź Kartę Kibica"
[/i]
A więc znafco wszechświata:
Kupując bilet zawierasz jednocześnie umowę cywilnoprawną z organizatorem. W skrócie "zgadzasz się z postanowieniami Regulaminu".
Ale pewnie tego nie ogarniasz, za trudne, jak lot samolotem ze Słoikowa do CKM Krakowa
😡
PS.
Przypomniała mi się przypadkiem rozmowa dwóch znafców:
[i]Policji nie musisz pokazywać dokumentów, bo tam jest PESEL.[/i]
Qwa RODO jest jak Yeti. Wszyscy o nim mówią, a nikt nie widział (ustawy nie czytał)
😁
- Edytowany
"...Wstępu oraz dokument tożsamości
[b]bądź[/b] Kartę Kibica"
czyli mozna powiedziec na prosbe o dowod "a takiego" i dac gosciowi karte kibica. I ja to rozumiem tak , ze nie maja prawa nalegac na dowod jesli sie taka karte pokazalo, bo wedlug zapisu powyzej powinno styknac.
Dlatego babeczka sie darla ze z kartami osobno (do kolowrotkow), a z biletami osobno do sprawdzenia.
[quote]#post1543135 ... Ale przy zakupie musi podać PESEL/inny numer. Pytanie - jak ten inny numer jest weryfikowany i czy nie można tam wpisać dowolnego ciągu liczb, byle było ich tyle ile trzeba 😀...[/quote]
Okazało się, że nie ma znaczenia co tam wpisze, akurat 0 i 1 było już zajęte i przeszło z 2 :)
5 dni później
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jak ktoś ma karnet a nie może iść na mecz to może wygenerować dla znajomego darmowy bilet.
Wystarczy, że poda jego PESEL w panelu na stronie z biletami (musi być w bazie)!
Nie marnujcie krzesełka pod swoją nieobecność!
[quote]#post1545785 Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jak ktoś ma karnet a nie może iść na mecz to może wygenerować dla znajomego darmowy bilet.
Wystarczy, że poda jego PESEL w panelu na stronie z biletami (musi być w bazie)!
Nie marnujcie krzesełka pod swoją nieobecność![/quote]
Uczyniłem tak na derby z karnetami dzieci.
[quote]#post1545785 Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jak ktoś ma karnet a nie może iść na mecz to może wygenerować dla znajomego darmowy bilet.
Nie marnujcie krzesełka pod swoją nieobecność![/quote]
Którą opcję należy wybrać? Przekaż bilet czy przekształć w bilet?
Ja chyba dawałem przekaż bilet. Zobaczymy czy nie będzie jaj na bramkach u obdarowanego.
[quote]#post1545819 . Zobaczymy czy nie będzie jaj na bramkach u obdarowanego.[/quote]
Będą sprawdzać jaja na bramkach?😅
kolega z Bytomia by pokazał - jak mus to mus :D walić rodo
Może nie ma się czego wstydzić.
Najważniejsze, że w ogóle ma !!!
😎
koleżanko @SaNtO#842
Oj, a co byś ty pokazała ? Jajeczko w czasie owulacji?
🙄
No i co? Nie ma żadnej riposty? Cały dzień czekałem...
UWAGA UWAGA UWAGA
Dostałem z klubu vouchery na mecz z piastem na SEKTOR RODZINNY (zostały jeszcze 4 ) do wymiany na bilety w POKach. Jak ktoś chętny (może znacie kogoś kogo nie stać) zapraszam na priv.
[quote]#post1545909 No i co? Nie ma żadnej riposty? Cały dzień czekałem...[/quote]
Wczoraj rakuf wygral i awansowal dalej, wiec pewnie posciel trzeba bylo zaniesc do prania. A w pralni babeczka mowi: "Dlaczego przynosi pan do nas wykrochmalona posciel? Nie ta kolejnosc wykonywania czynnosci".
Panowie ide jutro na mecz całą rodzinką,wyrwałem z domu nawet matkę,szok 🥳 potrzebuje na 1 mecz dla niej kartę kibica czy może wbić na sam bilet? Nie wiem też jak z dzieckiem bo pierwszy raz na mecz ide z 2 letnim synem,jak wygląda wejście na sektor rodzinny z dziećmi?
Karta kibica nie jest potrzebna gdy bilet jest kupiony bez opcji wbicia na kartę. Jak ktoś chodzi raz na rok to nie ma sensu wyrabiać karty.
Nie jestem już w temacie małych dzieci, ale takiego brzdąca to chyba wnosisz na rękach bez biletu. Tak było dawniej.
Karte kibica warto wyrobić bo płacisz za nią 20 zl. na trzy lata. A kupując bilet bez karty kibica musisz zapłacić każdorazowo dodatkowo ok.15 zl.więcej.
Dla 2 latka powinno się przed meczem pobrać darmowy bilet w kasie ... W praktyce myślę że wejdziesz z synem na rękach .... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)