Udało mi się dodzwonić do POK, można kupić bez logowania, jeśli zna się nr swojej karty kibica, jeśli nie dziewczyny podadzą go przez telefon. Trzeba wybrać miejsce, przejść dalej, zaznaczyć "kibic posiada kartę kibica" i odznaczyć "KUPUJE PRZY UŻYCIU LOGINU", pojawiają się dwie rubryki, w jednej wpisuje się nr karty kibica, w drugie pierwsze 4 cyfry pesel.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
trzeba na to skonczyc "kurs drugiego stopnia zakupowicza na stronie oficjalnej" oraz zrobic upgrade karty kibica w postaci naklejki z jej numerem (mozna spiac pinezka)
po zaliczeniu tego kursu kibicowi przysluguje dodatkowa znizka 2% w sklepie oficjalnym
Ja gdy przechodziłem ten szybki kurs od razu zapoznałem się zdalnie z numerami kart członków rodziny. Tak na przyszłość.
O co chodziło wczoraj z tym nie działającym systemem i nie przepuszczania przez bramki karnetowiczów na A?
Trzeba było iśc do POK-u i pobrać jakieś potwierdzenie żeby ochroniarz ręcznie wpuścił na stadiom.
[quote='garbus' pid='1513000' dateline='1637649387']
O co chodziło wczoraj z tym nie działającym systemem i nie przepuszczania przez bramki karnetowiczów na A?
Trzeba było iśc do POK-u i pobrać jakieś potwierdzenie żeby ochroniarz ręcznie wpuścił na stadiom.
[/quote]
Na B pani z ochrony miała swoją kartę i przykładała ją do czytnika każdemu, komu jego karta kibica go nie przepuszczała :exclamation:
Też jestem ciekaw co to się podziało Może system głupieje przy zapisanych trzech karnetach na jednej karcie kibica, tj. jeden na piłkę i dwa na hokej (liga i niedawny Puchar Kontynentalny) :D
Na "D" też miałem z tym problem ?
[quote='kludi' pid='1512799' dateline='1637581628']
Udało mi się dodzwonić do POK, można kupić bez logowania, jeśli zna się nr swojej karty kibica, jeśli nie dziewczyny podadzą go przez telefon. Trzeba wybrać miejsce, przejść dalej, zaznaczyć "kibic posiada kartę kibica" i odznaczyć "KUPUJE PRZY UŻYCIU LOGINU", pojawiają się dwie rubryki, w jednej wpisuje się nr karty kibica, w drugie pierwsze 4 cyfry pesel.
[/quote]
Tak też chciałem zrobić, jednak kilka prób i komunikat " Twoja sesja wygasła". Ktoś ma podobne doświadczenia?
- Edytowany
[img]https://pbs.twimg.com/media/FE-mhLsWUAgNvC3?format=jpg&name=medium[/img]
BILETY juz w sprzedaży!
[quote="Łukasz_KSC" pid='1513303' dateline='1637779632']
[quote='kludi' pid='1512799' dateline='1637581628']
[/quote]
Tak też chciałem zrobić, jednak kilka prób i komunikat " Twoja sesja wygasła". Ktoś ma podobne doświadczenia?
[/quote]
trzeba robić sprawniej zakupy. Zwłaszcza czas się traci na wyborach miejscówki.
Wydaje mi się że 30 sekund to nie jest bardzo wygórowany czas...Kilka prób i komunikat cały czas ten sam niestety.
Od piłkarzy wymagasz decyzji o strzale w ciągu sekundy a sam się gapisz na krzesła przez minutę?!
[quote='Rock' pid='1513392' dateline='1637842444']
Od piłkarzy wymagasz decyzji o strzale w ciągu sekundy a sam się gapisz na krzesła przez minutę?!
[/quote]
Pewnie szukaja prezentu od Janusza, ostatnio była ponoć gaśnica. :D :D :D
- Edytowany
Czy na ten mecz obowiązuje jeszcze karnet co to go za darmo w ramach rekompensaty dostaliśmy?? Jeśli tak to do kiedy ten karnet w ogóle jest?
O ile pamiętam to do końca roku.
Tak, do końca roku, obowiazuje na mecze z Legią i Łęczną
Hej. Termin ważności mojej Karty Kibica upłynął a mam ważny do końca rundy karnet. Mogę ją jakoś przedłużyć przez neta czy muszę osobiście w POK? Mam na stadion ponad 50km i wolałbym mieć pewność, że wejdę na mecz ;)
Automatycznie przedłużyli ważność kart o rok, moja skończyła się w sierpniu i dalej działa
- Edytowany
[quote='Gąsior-' pid='1513485' dateline='1637928751']
Automatycznie przedłużyli ważność kart o rok, moja skończyła się w sierpniu i dalej działa
[/quote]
Moja już się nie załapała na przedłużenie :/ Widzę, że kupując bilet można założyć kartę ale jak ją otrzymam?
- Edytowany
Dzisiaj się dowiedziałem , że u nas jest dostępne 50 procent tylko stadionu .... przy kupowaniu biletów na Stal ,Raków myślałem , że to będzie odblokowywane przy większym zainteresowaniu . Dziwne ... Wszędzie można maksa tylko u Nas problem ... ?
Chyba trzeba zaznaczać przy kupowaniu że zaszepiony, wtedy uwalnia się zablokowane miejsce
BILET NA MECZ Z LEGIĄ O 15% TANIEJ!
Podczas weekendu wejściówki na najbliższe domowe spotkanie z Legią Warszawa kupicie w specjalnych, niższych cenach! Bilety przez te dwa dni objęte zostaną 15% rabatem.
Uwaga: promocja obowiązuje tylko w sprzedaży stacjonarnej. Jej zasadami nie są objęte sektory VIP.
Punkty Obsługi Kibica, w których taniej nabędziecie wejściówkę na ten mecz, w weekend otwarte są w godzinach 10:00 - 18:00.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/kup-bilet-na-mecz-z-legia-o-15-taniej/
U nas jak zwykle wszystko na odwrót.
Więcej to za paliwo zapłacimy niz tego rabatu :D mogli by trochę rzucić grosza i dać rabat online. Ehh te żydy.
Wspaniałą przygodą jest logowanie do naszego systemu.
System prosi o podanie loginu, podpowiadając, że to ma być PESEL lub nr karty kibica. Oczywiście pierwsze nie działa a drugiego nie znam.
No to może mail? Bingo! Witamy w klubie.
A w danych użytkownika takie kwiatki:
[img]https://i.ibb.co/YDt8LVn/obraz.png[/img]
Tak więc jakby mi ktoś chciał złożyć życzenia urodzinowe to śmiało. Za pół godziny będę miał już 101 lat.
[quote='Rock' pid='1514151' dateline='1638311092']
Wspaniałą przygodą jest logowanie do naszego systemu.
System prosi o podanie loginu, podpowiadając, że to ma być PESEL lub nr karty kibica. Oczywiście pierwsze nie działa a drugiego nie znam.
Tak więc jakby mi ktoś chciał złożyć życzenia urodzinowe to śmiało. Za pół godziny będę miał już 101 lat.
[/quote]
Stetryczaly dziador :D
Dzięki.
A teraz co do biletów - dostępne jest co drugie krzesełko. Tak więc stadion będzie w połowie pusty bo zaszczepionym system nie odblokowuje miejsc objętych kwarantanną.
Jaja.
sprawa wygląda tak, że może wejść więcej jeśli masz szczypawkę. klub nie ma prawa sprawdzać czy masz szczypawkę więc nie sprawdza, więc robi tylko 50%. ja prawdopodobnie bym zrobił ankietę przy kupowaniu i niczego bym nie sprawdzał bo nie mam prawa ale biedak woli mieć czyste kapcie
p.s. numer karty można uzyskać w POKu
p.s.2 Rock wyglądasz młodziej
[quote='Rock' pid='1514153' dateline='1638311483']
Dzięki.
A teraz co do biletów - dostępne jest co drugie krzesełko. Tak więc stadion będzie w połowie pusty bo zaszczepionym system nie odblokowuje miejsc objętych kwarantanną.
Jaja.
[/quote]
Przynajmniej nasz Klub nie poddaje się idiotycznej psychozie i nie popiera segregacji rasowej ! :) :exclamation: :heart:
[quote='bodzio969' pid='1494546' dateline='1624723430']
Pytałem już Przemka o to co z moją rekompensatą jak nie chcę przedłużać karnetu. Taką odpowiedź otrzymałem:
"Tak jak w newsie na www. W razie pytań pisać na marketing(at)cracovia.pl. W piłce to będzie zwrot kasy za mecze na które nie mogłeś pójść. W hokeju to muszę się zorientować."
[/quote]
powiedz przy okazji Przemkowi, bo widze ze to jakis twoj ziomal, zeby se w dupe ten caly system i traktowanie klienta wsadzil.
Od tego wpisu do dzis nie doczekalem sie odpowiedzi od zlamasow z marketingu.
pozdrawiam cieplo
[quote='SaNtO' pid='1514159' dateline='1638342828']
sprawa wygląda tak, że może wejść więcej jeśli masz szczypawkę. klub nie ma prawa sprawdzać czy masz szczypawkę więc nie sprawdza, więc robi tylko 50%. ja prawdopodobnie bym zrobił ankietę przy kupowaniu i niczego bym nie sprawdzał bo nie mam prawa ale biedak woli mieć czyste kapcie
[/quote]
Sprawa wygląda tak, że w klubie mają wyj3bane na frekwencję i jest im to ograniczenie na rękę.
Na narodowym przy kupnie do wyboru 100% stadionu, a na naszym wypierdku oczywiście zbijanie jak się da. Ważne, żeby w Social Mediach wyglądało wszystko cacy.
Wpolczuje ludziom z marketingu, bo robia ogolnie super akcje, widac ze sa zajawieni, a rownoczesnie ten wszedobylski smrod walacy od Janusza z pieterkiem i krzyczacy "Mam was kibice w dupi.e!"
Moze napiszcie jakis jeden wspolny mail czy cos w tym stylu napiszcie co i jak z tym systemem i wyslijcie kazdy ze swojego maila...moze by ich to w koncu ruszylo do jakiegos poprawienia tego dziadostwa... moze jak dostana z30 maili z tym samym problemem to coz zrobia wreszcie... w co oczywiscie nie wierze za bardzo..ale czemu nie sprobowac...
[quote='jurassic' pid='1514163' dateline='1638345138']
Dzięki.
Jaja.
[/quote]
Przynajmniej nasz Klub nie poddaje się idiotycznej psychozie i nie popiera segregacji rasowej ! :) :exclamation: :heart:
[/quote]
jakiej segregacji rasowej? Ale masz dziś chłopie towar? Od Gruchy??
[quote="Diabel" pid='1514165' dateline='1638347063']
Pytałem już Przemka o to co z moją rekompensatą jak nie chcę przedłużać karnetu. Taką odpowiedź otrzymałem:
"Tak jak w newsie na www. W razie pytań pisać na marketing(at)cracovia.pl. W piłce to będzie zwrot kasy za mecze na które nie mogłeś pójść. W hokeju to muszę się zorientować."
[/quote]
powiedz przy okazji Przemkowi, bo widze ze to jakis twoj ziomal, zeby se w dupe ten caly system i traktowanie klienta wsadzil.
pozdrawiam cieplo
[/quote]
Hmmm. Nie znam Cię Diable osobiście więc wydaje mi się, że Ty mnie też nie znasz (no chyba, że się mylę i Cie nie doceniłem ;) ). W takim razie zastanawiam się na jakiej podstawie uważasz, że Przemysław Staniek rzecznik prasowy Cracovii jest moim ziomalem?????????????? Uważam, że sam osobiście też mu możesz powiedzieć to co tutaj napisałeś na forum :D
Również pozdrawiam ciepło (tym bardziej, że za oknem bardzo zimno)
A co do nowego rewelacyjnego systemu sprzedaży biletów to osobiście do dnia dzisiejszego nie udało mi się zalogować pomimo spróbowania WSZYSTKICH podpowiedzi, które gdziekolwiek się pojawiły (forum, facebook, twitter, POK, klub, znajomi itp...) :@
- Edytowany
To jest w ogóle niesamowite jak działa MKS.
Wyobraźcie sobie, że macie firmę a w niej bazę klientów którzy u Was coś kupują. Zmieniacie system bo coś tam coś tam. Co robicie pierwsze? Piszecie uprzejmego maila z informacją że będą zmiany, że przepraszacie i że dziękujecie że są z Wami od lat.
Co robi MKS? CH*JA ROBI. Tworzą system który nie działa, klientów mają w dupie więc o niczym nie informują. Każą wydzwaniać po jakieś numery karty do poków mimo, że każdy wcześniej miał jużlogin i hasło i wystarczyło podpiąć tą bazę.
Normalnie bar mleczny z misia.
Ale żeby nie było non stop spamują na Twitterze i FB filmikami i twardo udają że im zależy na pełnym stadionie. POZOROWANIE od samej góry do dołu...
[quote='Rock' pid='1514151' dateline='1638311092']
(...)
[/quote]
Ja ten sam rocznik, ale heca! Z tymże tydzień temu byłem z 24 listopada, a dziś patrzę i jestem z 1 grudnia. Młodnieję. :)
Nr karty jest podany w zakładce: "Moje Konto Kibica" po lewej stronie ekranu. No, ale trzeba najpierw się z sukcesem zalogować żeby go odczytać. Ja z kolei nie mogłem zalogować się przez e-mail, ale już wszystko załatwione w POK-u i działa poprawnie.
[quote="Khalid" pid='1514206' dateline='1638360471']
[quote='jurassic' pid='1514163' dateline='1638345138']
Dzięki.
Jaja.
[/quote]
Przynajmniej nasz Klub nie poddaje się idiotycznej psychozie i nie popiera segregacji rasowej ! :) :exclamation: [emoji813]
[/quote]
jakiej segregacji rasowej? Ale masz dziś chłopie towar? Od Gruchy??
[/quote]Przynajmniej wszyscy są traktowani równo [emoji6][emoji3516][emoji38]
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
[quote='bodzio969' pid='1514217' dateline='1638363639']
[quote='Diabel' pid='1514165' dateline='1638347063']
[/quote]
pozdrawiam cieplo
[/quote]
Hmmm. Nie znam Cię Diable osobiście więc wydaje mi się, że Ty mnie też nie znasz (no chyba, że się mylę i Cie nie doceniłem ;) ). W takim razie zastanawiam się na jakiej podstawie uważasz, że Przemysław Staniek rzecznik prasowy Cracovii jest moim ziomalem?????????????? Uważam, że sam osobiście też mu możesz powiedzieć to co tutaj napisałeś na forum :D
Również pozdrawiam ciepło (tym bardziej, że za oknem bardzo zimno)
A co do nowego rewelacyjnego systemu sprzedaży biletów to osobiście do dnia dzisiejszego nie udało mi się zalogować pomimo spróbowania WSZYSTKICH podpowiedzi, które gdziekolwiek się pojawiły (forum, facebook, twitter, POK, klub, znajomi itp...) :@
[/quote]
No tak pisales, jakbys z gosciem na zywo rozmawial. Ja go nie znam, wiec nie zapytam.
W sumie to mam to juz wszystko w nosie.
Smiech czlowieka ogarnia jak te wpisy czyta.
Zalosny bucek w bucikach za 1500 euro.
To jest tak zalosne ze az smieszne.
- Edytowany
A mowilem,ze stare velodrome bylo zajebiste, ta przestrzen, mozliwosc przemieszczania sie i podziwiania z roznych perspektyw, w koncu te piekne czasy, kiedy jako szczerbate malolaty prosilismy starszych, elegancko ubranych panow stojacych zaraz przy kasach, zeby wzieli nas jako synow. Nie moge pozbyc sie uczucia,ze oni wprowadzajac za darmo nas obdartusow na mecz cieszyli sie w duchu, ze kolejne sztuki zarazaja sie bakcylem.
To były czasy - wchodzenie na "dzieciaka" albo na drugą połowę... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)