Sprawa jest oni NAS nie chcą na stadionie i wcale Filipiakowi nie zależy na frekwencji dla niego kibice to kłopot.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='3lvis' pid='1498056' dateline='1627302130']
Wielkie kur*wa ogłoszenie. Poniedziałek 12:00 rusza sprzedaż biletów. Loguję się na konto ojca bo mnie od wczoraj telefonami zarzuca żebym nie zapomniał mu kupić. I co? Gówno nr 1, zapomniałem hasła. Próbuję je odzyskać, kilka razy, ani raz zapowiadany na stronie mail nie raczył nadejść. Loguję się na swoje konto, przecież mogę mu kupić ze swojego podając jego dane prawda? Nie, gówno nr 2, kur*wa nie da się, nie da się i ch*uj, masz niby przedłużony karnet więc nic w systemie zrobić nie możesz. Proszę kolegę, ma sobie kupować bilet więc kupi też dla mojego ojca i po problemie nie? Taki ch*uj, gówno nr 3, zrobiliśmy Cię w ch*uja z tą sprzedażą od 12:00, jest 14:20 a my dalej mamy Ciebie kibicu i Twojego ojca w du*pach bo biletów nie sprzedajemy. Ponad dwie godziny wyjebane w piach. Banda jeba*nych amatorów.
[/quote]
Masakra co za amatorka w tym Klubie, mają totalnie wyj.bane na kibiców!
Impreza dla VIP-ów w centrum treningowym, impreza dla VIP-ów na stadionie z remontem części, a jakże, dla VIP-ów, więc wniosek narzuca się sam. Po co nam pozostali kibice? Może rozdają karnety pracownikom comarchu, urzędu miasta, urzędu marszałkowskiego itd. i stadion będzie pełny pożądanego klienta.
Do tego zamknięte sparingi u siebie i brak możliwości nawet ich oglądnięcia na yt., od lat żadnej prezentacji drużyny przed sezonem, gdzie nawet taka 1 ligowa Arka robi, Hutnik, Ruch czy Widzew nie wspominając o innych ekstraklasowych drużynach....
Odwracamy sie tylko plecami do własnego Kibica, plecami do potencjanego klienta.
Jak tu ich potem zachęcić do przyjścia na stadion, na te brudne w dodatku krzesełka?
Skad to zdziwienie?? przeciez juzod dawna kibicow maja miedzy posladami... sa zbedni bo wymagaja...
Czy przed meczem będzie można kupić bilety?
Czemu przez neta nie można kupić bilet za 1zł dla dziecka na rodzinny?
- Edytowany
[quote='guruproject' pid='1498101' dateline='1627316571']
Czemu przez neta nie można kupić bilet za 1zł dla dziecka na rodzinny?
[/quote]
Mozliwe ze student pracujacy przy tym programie od biletów jeszcze o dzieciach nie myśli tylko o karierze w januszowym korpo ;) ;)
Przecież kobiety dopiero w temacie dzieci pracują...
te same co w temacie dzieci do akademii?
- Edytowany
Nie , no nie wymagajcie cudów od Comarchu.
Transmisja tekstowa z meczu na stronie głównej będzie i to powinno wystarczyć co Comarch robi dla kibiców .
Kibic na stadionie = zło co władze chce przejąć.
Studenci, dzieci, kobiety i powiązani z Comarchem mile widziani na trybunach.
Reszta niech spada...
Czekaj nie zapominajcie skrzydeł. Ja to mam pióra na głowie bo fryzjer zamknięty przez ten covid omega. :D
Jest postęp. Dziś przyszedł mail z linkiem do zmiany hasła. Hasło zmienione. Zalogować się nie da ...
Pewnie jutro się uda zalogować :), a pojutrze nawet wybrać miejsce na sektorze ...
Bilet się kupi w kasie ...
ps
Wstyd na maksa. Testy serwisu można chyba było zrobić przed sezonem?
U mnie o dziwo wszystko gra. W nocy dotarły maile ze zmianą hasła, które udało się zmienić. Zalogowałem się, karta kibica przedłużona, bilet kupiony. Na moim koncie pokazuje przedłużony karnet. Żeby tak to działało od początku to nie byłoby się do czego przyczepić. Niestety trzeba było wykonać testy na cierpliwości kibica.
- Edytowany
PCK - Punkt Ciepliwosci Kibica , w slangu uzywane jako Po co Ci Kibic.
Może się komuś przyda gdyby miał problem z logowaniem (po podpowiedzi z POK-a):
Logujemy się nie adresem email (!), a numerem karty kibica (na swojej karcie nie mam żadnego numeru wiec musiał mi go podać POK). Tak że tego - raczej bym sam tego nie wymyślił :D
To wygląda jak
[img]http://vitaltrading.pl/wp-content/uploads/2016/04/25649780.jpg[/img]
Ale na pocieszenie - sztuczna inteligencja Królewskiego działa podobnie :D
[img]https://i.ibb.co/vZ13fGr/obraz.png[/img]
[quote='zyziozie' pid='1498173' dateline='1627374499']
Może się komuś przyda gdyby miał problem z logowaniem (po podpowiedzi z POK-a):
Logujemy się [b]nie adresem email[/b] (!), [b]a numerem karty kibica[/b] ([b]na[/b] swojej [b]karcie nie mam żadnego numeru[/b] wiec [b]musiał mi go podać POK[/b]). Tak że tego - raczej bym sam tego nie wymyślił :D
[/quote]
Ha, ha, ha... Prawdziwy sprzedażowy Pro System. Pro - to pewnie na cześć Probierza.
U mnie też wszystko gra, logowałem się przez email jako login. Co prawda po zalogowaniu wyskoczyło okienko "sesja wygasła" ale po wyłączeniu tego okienka wszystko jest ok. Karnet automatycznie przedłużony. Pojawiła się opcja "Udostępnij karnet". Nie wiedziałem o niej. Niby mogę to zrobić 7 razy w rundzie.
Nr karty kibica faktycznie do sprawdzenia dopiero po zalogowaniu :D
A czy da się jakoś przez ten nowy cudowny system kupić komuś bilet ? czy wszyscy muszą teraz na nowo rejestrować się w bazie danych ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)