[quote='Diabel' pid='1494388' dateline='1624604947']
[quote='leszeczek' pid='1494384' dateline='1624604632']
Mam tylko pytanie: czy w sezonie 20/21 była możliwość zobaczenia połowy meczów? A przynajmniej 13 bo w tym sezonie są 2 mecze w rundzie więcej.
Jeśli nie, to ta rekompensata jest nieadekwatna.
[/quote]
z pamieci strzelam, 4 byly dostepne dla kibicow
[/quote]
Zgadza sie, 4.
Rekompensata nalezy sie za 11 meczow.
Aktualna oferta przedluzenia CALYCH na JESIEN to 9 meczow.
Tu juz jestesmy wyruchani.
Ceny to ruchanko nr 2
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jest więcej niż pewnie, że nawet za 5 lat, jak Probierz dalej będzie trenerem (bo Filipiak prezesem na pewno), nadal - przy totalnej padace drużyny - będą pojawiać się argumenty typu "a jak w zdobyli PP to wymiotowałeś?"...
Admini, wyczyśćcie ten wątek z postów nie na temat :exclamation:
[quote='axe' pid='1494410' dateline='1624608801']
Jest więcej niż pewnie, że nawet za 5 lat, jak Probierz dalej będzie trenerem (bo Filipiak prezesem na pewno), nadal - przy totalnej padace drużyny - będą pojawiać się argumenty typu "a jak w zdobyli PP to wymiotowałeś?"...
[/quote]
+ "jak chcecie wyników to nie wymagajcie tanich karnetów" (jakby to kasa była u nas problemem)
[quote='maczupiczu' pid='1494397' dateline='1624606959']
[quote='axe' pid='1494376' dateline='1624602587']
Jakoś wcale nie zdziwiła mnie taka propozycja rekompensaty Spółki piszącej o sobie... Klub.
Wreszcie coś naprawdę dla kibiców na 115-lecie. Cieszmy się!
Myśleli, myśleli i wymyślili tak, że... jeszcze na tym dobrze zarobią.
[/quote]
Nie wiem czy zarobią, u nas był problem z Publicznością jak bilety były na prawdę tanie, teraz to już w ogóle tylko wytrwali zostaną :D
[/quote]
Przecież im dokładnie o to chodzi.
Jestem przekonany, że byli zadowoleni z zamkniętego stadionu, bo nie musieli słuchać niezadowolenia kibiców podczas grania tej padaki.
hehe, nie sadzilem ze Khalid ma takie wysokie trolling skills :D
- Edytowany
Spora burza o nowych cenach. Postaram się to rozebrać na czynniki pierwsze, biorąc na tapetę rundę jesienną sektora E, na którym siedzę BEZ ZNIŻEK. Nie znamy ceny karnetu ze zniżką, bowiem mamy tą rundę za darmo.
Sezon 2019/2020
Karnet 219 zł (zniżka199), cena bilet 30 zł z kartą kibica, bez karty 45 zł, spotkań 11 - cena za mecz ok 19.20
Sezon 2020/2021
Cenę karnetu utrzymano, spotkań było 8 - cena ok 27,30
Sezon obecny 2021/2022
Karnet 249, cena biletu 35 zł z kartą kibica, bez karty 50 zł, spotkań 9 - cena za mecz ok 27,70.
jestem ciekawy tej tapety z rundą jesienną, można jakieś foto?
- Edytowany
Jak zobaczyłem najpierw, że runda jesienna za darmo, to sobie pomyślałem, że super na coś takiego liczyłem, a potem zobaczyłem ile kosztuje karnet na jesień i pomyślałem, że podobne ceny mogą być na wiosnę, to już zrobiło się mniej wesoło :) Oczywiście można jeszcze mówić, że nie znamy cen ze zniżkami na wiosnę, ale... Ogólnie jeśli osoby, które w poprzednim sezonie miały karnet na cały sezon, zostaną na wiosnę potraktowane w ten sam sposób co osoby, które kupią karnet na jesień 2021 (a tak pewnie będzie znając nasz klub), to ta zniżka będzie na wiosnę rzędu ok.20zł, tak przeważnie bywało, więc podwyżka dla osób, które kupowały karnet na cały sezon będzie spora (tak szybko licząc na sektorze B w 2019 wychodziło ok.13zł/mecz, w 2020 15zł za mecz, a w 2021 jeśli na wiosnę założymy takie ceny jakie podali na jesień minus zniżkę 20zł, to będzie 21-22zł/mecz. Dlatego zawsze bardziej opłacało się brać karnet na cały sezon, który dawał większą zniżkę niż jakby kupować osobno jesień, a potem osobno wiosnę, w tym sezonie nie będzie takiej możliwości. .
Szczerze mówiąc, to jeśli nasi na jesieni będą nadal się kopać po czołach i ceny będą takie jakie przewiduję, to na wiosnę pewnie karnetu nie kupię po raz pierwszy od 2010 roku, przyjdę może na 2mecze, resztę sobie daruję. Kasa kasą, ale dla mnie istotniejsze jest to w jaki sposób traktuje się kibiców, którzy od lat kupują te karnety (i w większości sezonów oglądają żenadę na boisku), to sprawia że mam już dość. W ubiegłym roku też mieliśmy coś podobnego. W sezonie 2019/2020 przepadły 4mecze, a do tego w 2020/2021 było mniej o 3-4mecze, a ceny za karnet zostały na takim samym poziomie jak rok wcześniej, była to taka cicha podwyżka. Oczywiście karnet był nadal tani, ale tak naprawdę rekompensaty nie było żadnej (tak wiem, było to 50zł w sklepie jak się wyda 50zł, jednak nie każdy chciał z tego korzystać), a do tego podniesiono ceny, bo meczów było mniej. Teraz mamy to samo. Klub darmową jesień odbije sobie na wiosnę, bo ci którzy kupowali karnet na cały sezon, w tym nie dostaną "premii" za ten rodzaj karnetu, a na wiosnę dostaną normalną zniżkę, czyli niby rekompensata za ubiegły sezon jest, ale tak jakby jej nie było.
PS. Jak wygląda sprawa z kartami? Skończyła mi się ważność parę dni temu, jak było w ubiegłym sezonie, ci którzy mieli do czerwca 2020 wymieniali czy dało się wejść na starej?
Na wiosnę karnet po zniżce będzie kosztował około 200 zł.
Przyjmuję cenę około 25 złx8 spotkań. Jednak po co się zastanawiać co będzie w lutym, może znowu będą spotkania bez kibiców.
kupować, kupować, będzie kasa na skrzydłowego ;)
[quote='squier strat' pid='1494481' dateline='1624651637']
kupować, kupować, będzie kasa na skrzydłowego ;)
[/quote]
Gdyby to ta u nas działało to bym nawet teściowej karnet kupił, nawet mając świadomość, że część tek ksy pójdzie na kolejne mieszkanie tabisza.
albo przynajmniej na trzeciego seven daysa na wyjazd do Białegostoku
W ub. sezonie z tego co pamiętam mogliśmy być bodajże na czterech meczach domowych z piętnastu a kupiłem karnet cały.
Brakuje informacji dla tych osób, których nie interesuje przenoszenie karnetu na jesięń, bo niektórzy z różnych powodów nie są tym po prostu zainteresowani.
Powinno być jasne, czytelne info o zwrocie pieniedzy dla takiej właśnie grupy osób, a póki co tego nie ma na stronie.
napisalem z taki pytaniem Paulo do marketingu, czekam na odpowiedz, rowniez liczba meczow w takim przypadku (karnet CALY) jest za mala, wiec to bylo drugie pytanie.
Czekam,
- Edytowany
Pytałem już Przemka o to co z moją rekompensatą jak nie chcę przedłużać karnetu. Taką odpowiedź otrzymałem:
"Tak jak w newsie na www. W razie pytań pisać na marketing(at)cracovia.pl. W piłce to będzie zwrot kasy za mecze na które nie mogłeś pójść. W hokeju to muszę się zorientować."
[quote='bodzio969' pid='1494546' dateline='1624723430']
Pytałem już Przemka o to co z moją rekompensatą jak nie chcę przedłużać karnetu. Taką odpowiedź otrzymałem:
"Tak jak w newsie na www. W razie pytań pisać na marketing(at)cracovia.pl. W piłce to będzie zwrot kasy za mecze na które nie mogłeś pójść. W hokeju to muszę się zorientować."
[/quote]
wszystko pieknie, ale ta informacja powinna byc w komunikacie na stronie a nie przekazywana bo ktos gadal z Przemkiem a ten powiedzial
dwa, powodzenia w czekaniu na odpowiedz
przypomina mi sie ogolnie przyjeta filozofia traktowania klientow, jak ci maja cos sprzedac to ci to w zebach pod drzwi przyniosa, ale jak przyjdzie za cos kase oddac lub np anulowac abonament, to powodzenia w dzwonieniu i uzeraniu sie z nimi
Wie ktoś czy są otwarte kasy pod stadionem żeby przedłużyć ważność karty kibica?
POKi sa zamknięte.
[quote='CracoviaAW' pid='1494767' dateline='1624958252']
Wie ktoś czy są otwarte kasy pod stadionem żeby przedłużyć ważność karty kibica?
[/quote]
Jak można sprawdzić datę ważności karty kibica?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)